Фан Клуб: Челзи

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Ондак треба и 25 да се повлече
25-ката на Мастер Зола мислам дека никој до сега не се осудил да ја земе од страхопочит и чиста мира....
Така да коа ќе видиш ти се фаќа исто како да е повлечен.:)
Треба, треба да се прават сесии со повлекувања на дресови по исклучителни успеси и кариери (како во НБА). Се насобра доволно материјал за такво нешто
25, 16(старата на Ди Матео:D ) - Мирелеш нека му ја мисли..... наредни 11, 26, два пати 1-цата(Чех и Де Гој) :cuc:

За ова со Дрогба
Не се потресувајте пред време чекајте официјално да се излезе што и како е. Мислам дека нема да е проблем моментално да му се понуди посакуваниот 2-годишен договор... и 6 ќе му дадат по изданијата годинава... ама ако сака !!! Ако му е да смени и ако е заситен а мислам дека е :oops: ќе згреши... вакво семејство нема да може да најде на ниедно друго место

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Дрогба уште не може да се освести а некои почнаа да пишуваат за негов трансфер :icon_mrgr:
King Of London!:cuc::cuc:

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.045
Поени од реакции
1.991
Во овие моменти кога секој играч и навивач на Челзи ја слави дуплата курна, не верувам дека Торес би се осмелил да коментира за својот првотимски статус, или пак Дрогба за тоа дали ќе си оди или ќе остане.
Ова е уште едно класично билдање на новинарски страни.

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Мислите ли дека му иди на памет нешто фудбалско во вакво синоќешно друштво?!

article-1337614251807-13354D40000005DC-622158_466x423.jpg
Ријанчето :rolleyes:

Нека се замaраат пак сите медиуми со него

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Момци реално гледано сега е совршено време да си замине Дрогба.
Никој од овде а воопшто и секој фан на Челзи во светот не го сака тоа, но ако замине сега ќе замине како великан, а доколку остане, верувајте дека нема да биде тоа што е/беше.
Ја знаете познатата изрека на мафијажите (барем во филмовите) "откажи се додека си на врвот"

Член од
3 декември 2011
Мислења
112
Поени од реакции
145
Не знам дали на некому му е јасно што точно се случи ? !

Од каква сезона до европски прваци ? ! Ова не го може секој ... Титулата си дојде како спој на мајсторија , среќа и карма .
Наше време беше никој не помислуваше дека Челзи ќе биде шампион . Во какви изданија се избрукавме во ПЛ . Бевме оставени на пола пат со тренер -експеримент , на кого рака на срце ретко кој му веруваше . Сите очекуваа да се гурне сезоната вака или така . Се случи ЧУДО !
Не стигнав да пишам зошто малце побркано ми е ве исчитав сите . Фала на честитките . Сините конечно со пехар , и конечно крај на муабетите немате титула :cautious: .

Посебна гордост , посебна привилегија ми е што сум сведок на освојување на ПРВА ТИТУЛА !!! Може да земат и 654485454 ама еднаш е првата , а јас ја имам таа чест да бидам сведок во пишување на историја . Во тоа сме посебни ....
Тој што е прав фан на Челзи е од љубов кон тимот , начинот на игра , а не на историјата и титулите .
Оваа генерација на Челзи никој нема да ја заборави овие момци влегоа во легендите пред се , се знае на кого мислам ( Дрогба , Чех , Тери , Лампард ) .. Старата гарда лојалните , легендите на Челзи . Верни во добро и во лошо се надевам свесни се сите фанови какви играчишта имаме .

Што се однесува на Дрогба ова е вистинското време да си оди .
Да и мене ми се кине срцево со самата помисла што нема да го гледам во синиот дрес , едноставно секое негово појавување на терен ми носеше верба , ми даваше енергија ми враќаше надеж. ЕЈ тука е ДРОГБА бе немаме гајле ќе измисли нешто .
Својот калибар го покажа саботата , ја замолкна Алијанц арена , и цела Европа. Беше легенда на Челзи сега е легенда како Фудбалско име .
Се прости од Челзи на најдобар можен начин , како само што би можел еден играч да посака. Верувајте никој од нас не сака да го испрати во бледо издание .
Времето работи против него . Тој своето си го направи , да го пуштиме ...

Јас сакам вака да го паметам како човек што го егзекутираше ГОЛЕМИОТ БАЕРН МИНХЕН , како човек кој со својот последен гол му подари прва титула на Челзи во Лигата на Шампионите !!!

Uploaded with ImageShack.us

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Јас сум да си замине Дрогба САМО доколку се донесе еден од Фалкао/Хулк..
(Ако е можно и двајцата да дојдат би било:vozbud::vozbud:)

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Ако си отиде Дрогба, уверен сум 87,3% дека Фалкао иде кај нас (y)

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.045
Поени од реакции
1.991
Ако си отиде Дрогба, уверен сум 87,3% дека Фалкао иде кај нас (y)
Шо знам квалитетот не е спорен ама цената и те како.
Со оглед дека летоска го земаа за 40м плус имаше добра сезона рачунај ќе му додадат плус 10, 15 м така да боље би било да се најде некое друго решение.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Уште ми е смешно кога ке ми текне на темава: Кој е подобар Ешли Колл или Евра и на резултатот од анкетата каде дупло повеке гласови имаше киксерон Евра :eek::eek: Ејјј па сега ги читам мислењата и се смеам на тоа какви идиоти постојат :LOL::LOL: (првото мислење на 38страна е најпрепорачливо за читање)

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Точно...да се донесе врвен напаѓач...иако никој,дефинитивно никој не може да го замени Дрогба..но мислам дека ова е точно време за да си замине...

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Уште ми е смешно кога ке ми текне на темава: Кој е подобар Ешли Колл или Евра и на резултатот од анкетата каде дупло повеке гласови имаше киксерон Евра :eek::eek: Ејјј па сега ги читам мислењата и се смеам на тоа какви идиоти постојат :LOL::LOL: (првото мислење на 38страна е најпрепорачливо за читање)
Mene ne mi se veruva kolku plukaa po fudbalerite vo prva polusezona(mozebi 90 procenti od vas), a sega drkate, najjaki bile :icon_lol:
Pateticen si!
--- надополнето: 22 мај 2012 во 14:07 ---
Доста гушите со тапа работи,неможе Челзи секоја година полуфинале да игра тоа треба да ви биде јасно..Штом во Москва не освоивме коа требаше сеа па ич не се надевам.Точно дека тимот е во криз али ќе помине тоа во брзо време,само мора нов тренер мора.Боаш ги помина сите граници,ја незнам Челзи коа изгубил 3-1 во Лш стварно,иако уште има шанса за идење даље..Најголемата трагедија оваа година е нападот дефинитивно,Дрогба не дава голови Торес не дава голови што сакаме повеќе?Тери има повеќе од двајцата заедно..Тоа е тоа идеме напред..
На лето ремонт под хитно. И одбрана и средина и напад и тренер и све.

:facepalm:

Иначе за пласман за понатаму .. шо знам.. Се мислам дека ќе биде слично нешо ко мечот со Интер коа не плесна Ето.
Играчите се ГОМНА! Неписмени фудбалери...
Го бојкотираат Боаш а уствари се бојкотираат и бламираат самите себе си .
Мата вчера дојде во клубот а игра како да има исто утакмици ко Лампард .
Не викам дека и Боаш не е крив за некој работи ама играчиве се стварно гомна .
К А Т А С Т Р О Ф А!!!
која одбрана? му ебам тоа копитото Чех што прима гол со гради, додека е он на голот само ке си губиме.
Па и Дрогба му се љути на Бане што не му подал на крајот, цело време го немаше па он ке паламуди.
Нека иде се у три лепе .... Ова не се трпе веќе :mad:
--- надополнето: 22 мај 2012 во 14:08 ---
Stvarno me mrzi da baram uste, inaku ima dosta biseri za citanje:icon_lol:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Го разбирам, после вакво финале сака гордо да си замине и да остане запаметен. Можеби и се плаши дека наредната сезона нема да биде во форма па заминувањето ќе му биде во сенка.

Ама младоста бре ја остави во Челзи, нека издржи па нека ја заврши и кариерата тука:(

И оваа година не беше во ептен добра форма ама Дрогба си е Дрогба :)

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
ШАМПИОНИ НА ЕВРОПА !!! НЕКА ТИ КИСНИ !!! :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom