Фан Клуб: Челзи

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Осеќам дека Торес ќе распали ... Осеќам и дека ќе добијам кладба вечерва ... Верувам во Челзи :)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Бенајун требало да го стави. Торес без Бенајун ништо не прави.

A

Auditore

Гостин
Леле не ми се верува, па до сега 10 пати се покажа подобро партнерство на Торес и Дрогба он пак Анелка ми го става, ме разочара уште од старт.
Очекував Бенајун на местото на Есиен.
Ах море Карло.
Ајде со среќа момци, нека победи подобриот.
KTBFFH!

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
Имам добро чувство за вечерва!!! Со среќа дечки!

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
така и ни треба кога неможеме 2 пати по ред празен гол да погодиме

A

Auditore

Гостин
Веќе е се јасно, кревам раце, нема никакви шанси да се деси чудо.
Посебно не со овој тим.
Секоја чест за Малуда, Иванович, Рамирес.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Овој Ањелка мора да им го пуши на сите во клубот од Абрамович па до Анчелоти за да игра. Друга причина за оваа карикатура да се најде на терен јас не гледам.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
требанекој да го замени лампард, нека влегува јосе

--- надополнето ---

карло автогол си даде, ми беше мило дури не водеше, ама го се нема идеја за вакви натпревари време е да напушти функција

В

Вори

Гостин
Нема да коментирам многу.Само ќе кажам дека ми е криво за играчите што играат со срце и што ќе останат без оваа престижна титула.Дрогба,Чех,Тери,Кол...другиве нека се фрлат во Темза колективно,на чело со крмакот што нејќам име да му спомнам.

А моментално само посакувам брза смрт на К.А. и утре кога ќе станам сабајле да видам дека е избркан од Челзи или дека има дадено отказ.

Останете ми поздравени и не се нервирајте многу како мене.Сезонава е пропадната,но од наредна сезона со темелно чистење на тимот и купување неколку играчи,пак ќе бидеме јаки како што бевме до пред некоја сезона.И пак ќе серат крв гигантите како Барселона,Реал,Манчестер,Милан итн.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Честито на Јунајтед понатаму,не дека нешто не надиграа ама тоа е...Јасно ми беше се после натпреварот на Стемфорд :toe:
Инаку многу ми е жал што играчи како Дрогба,Чех,Тери,Иванович кои оставаат срце на терен нема да освојат ЛШ..

A

Auditore

Гостин
Тоа е тоа, заслужено си изгубивме и нема веќе што да се зборува за мечов.
Секоја чест за Дрогба, Чех, Тери, Иванович и Рамирес, дадоа душа на терен, Рамриес многу напредна во играта, иако заработи црвен беше еден од клучните играчи вечерва.
Да спомнам и дека Малуда влегува во форма, според мене.
Торесита, да си се врати во Атлетико, да му ебам фацата педерска, веќе ми прекурчи од него.
К.А, ЧАО!

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Не ми се верува... толку лоша игра, толку незаинтересираност.. (Чест на исклучоци), а уште повеќе неможам да поверувам какви одлуки прави Карло.. Ако продолжат вака никаде нема да стигнат, се чудам како се воошто дојдени до тука каде што се.

В

Вори

Гостин
Тоа е тоа, заслужено си изгубивме и нема веќе што да се зборува за мечов.
Секоја чест за Дрогба, Чех, Тери, Иванович и Рамирес, дадоа душа на терен, Рамриес многу напредна во играта, иако заработи црвен беше еден од клучните играчи вечерва.
Да спомнам и дека Малуда влегува во форма, според мене.
Торесита, да си се врати во Атлетико, да му ебам фацата педерска, веќе ми прекурчи од него.
К.А, ЧАО!
Изгледа различни утакмици гледаме.Малуда е истото она дрво кое беше уште кога дојде во Челзи.Ја кочи и успорува играта,не знае да даде пас,и многу е предвидлив со таа негова посрана левица.
Стварно не знам кај си видел напредок во неговата игра...

Kajgana Shop

На врв Bottom