Фан Клуб: Челзи

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Одлични се новите дресови, ептен ми се допаѓаат.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Има ли некоја фраза или песна што не ни ја ископиравте? Чисто онака ради болеста прашувам, гледам заразно било :pos2:
?????

--- надополнето ---

Да не мислиш песната We shall not be moved е на манчестер јунајтед па ја крадеме?

http://folkmusic.about.com/od/folksongs/qt/ShallNotBeMoved.htm

.. па почнала да се пее на трибини насекаде во Британија. Да бе, од манчестер ја украдовме. Еве денес е 50 години од полетувањето на првиот човек во вселената, можда и он бил од манчестер..

... да бе да, од вас ја украдовме. :pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
?????

--- надополнето ---

Да не мислиш песната We shall not be moved е на манчестер јунајтед па ја крадеме?

http://folkmusic.about.com/od/folksongs/qt/ShallNotBeMoved.htm

.. па почнала да се пее на трибини насекаде во Британија. Да бе, од манчестер ја украдовме. Еве денес е 50 години од полетувањето на првиот човек во вселената, можда и он бил од манчестер..

... да бе да, од вас ја украдовме. :pos:

Не реков украдена, ископирана реков a и се нашалив малце. :))))

Мада не знам што има врска тоа со сликиве ама ај :icon_lol:

A

Alexander Nevsky

Гостин
Вечер не очекувам да поминеме,не дека сум негативен ама во овој состав на Челзи не гледам ништо што може да изненади вечер.Освен Анчелоти ако не се повампири:jaj:
Како и да е барем нека пружат добар фудбал и то је то...

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Мене не ми се свиѓа новиот дрес.
Претходниот ми е најдобар, и си го земав оригинален.

Сега размислувам за сегашниов.

A

Alexander Nevsky

Гостин
П.с од Торес не очекувајте многу многу,веќе 5 утакмици дава гол само ние не можеме да ги видиме...

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Не реков украдена, ископирана реков a и се нашалив малце. :))))

Мада не знам што има врска тоа со сликиве ама ај :icon_lol:
Ископирана, украдена, не гледам некоја голема разлика. А не е ни ископирана, не е ни украдена .. од вас.

Ееее сеа, се нашали, сеа коа нема што да кажеш заради видеава кои ги поставив. Ти само мислеше вие ја пеете а? :helou:

Кои слики побогу? Да не мислиш видеата? ... Па видеата покажуваат дека сите овие клубови Ренџерс, Ливерпул, Арсенал, Селтик, Челзи ја украле песната од вас. :icon_lol:

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Добри се дресовите, онака оригинални се, не сум видел слични. А најмногу ми се допадна на Чех, предобар е, ептен се пријатни боите.

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Кои слики побогу? Да не мислиш видеата? ... Па видеата покажуваат дека сите овие клубови Ренџерс, Ливерпул, Арсенал, Селтик, Челзи ја украле песната од вас. :icon_lol:
Мислам дека мислеше на сликите од тренингот на ОТ, и под нив пиша нели We shall not be moved!

Иначе состав со кој би играл јас:

Чех
Бане - Алекс - Тери - Кол
Бенајун - Есиен - Лампард
Анелка - Дрогба - Малуда

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Ајде идеме, па што биде нека биде, јас и понатаму ќе навивам и ќе го сакам Челзи !

A

Auditore

Гостин
Новиве дресови се најдобри до сега, не дека сум фан на Челзи, али подобро дизајнирани дресови од новиве нема, ептен ми се допаѓаат.
Инаку, за вечерва имам некое позитивно претчувство, нешто што го немав во првата утакмица, како и да е се надевам на добар фудбал и дека би можеле да изненадиме.
Инаку, мојот состав:
(4-3-3)
Бане, Алекс, Тери, Кол.
Бенајун, Рамирес, Лампард
Анелка, Дрогба, Малуда.

Kajgana Shop

На врв Bottom