Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
ајт наздравје, ме фаќа страв за алекс и микел

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Добар гол на Алекс,честито победа

В

Вори

Гостин
Дидие Факин Дрогба:vozbud:
Алекс:vozbud::vozbud:

Ебење!Да не им беше Фаниански ќе попиеја 5 комада.Есиен шансата,Анелка гомното шансата..

Задоволен од резултатот,и задоволен од играта ама во второ полувреме.Стрпливо игравме и чекавме шанса,и ја искористивме.
Знаев дека Алекс ќе шутира и знаев дека ќе го пикне пољакот со се топка в гол!

И да...Челзи немал посериозен противник па затоа ги победувал сите.Еве го падна Арсенал,па се читаме до наредното големо дерби во врска со оваа тема.

Скилачи да оди на бајачка зошто Дрогба му еба мамата.Малуда беше индиспониран денеска.Анелка за него на крај ќе пишам нешто.
Микел солиден исто и Есиен.Рамирес доста борбен и пожртвуван,малце да се здебели и ќе биде во ред.
Одбраната релативно слаба.Бане дрво,Алекс слаб,ама се извади со голот,Тери беше супер,Ешли така-така.
Чех сигурен во себе,браво и за него.
Анчелоти го изеде тактички неговиот колега.

Нека ни е честито победата,се враќаме на старите патеки во лигава,се надевам дека ќе не почувствуваат и Астон Вила здравје на 16-ти!

п.с.Дали има на форумов случајно професионален убиец?Да му плата да го убие Анелка,зошто не можам да го поднесам,ама стварно.За цена и остали заебанции ако има некој таков нека пише на ПП или профил!

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.022
Поени од реакции
637
Честита нека ни е победата., ,ма да се разочарав што одигравме послабо второ полувреме...

F

fantomX

Гостин
Помошницине судии да ми ги јадат мадинава, ама буквално СЕ што требаше да свират, свиреа за Арсенал, и правилно и неправилно. Анелка исто да ми јај мадинава, иако ни за то не е достоен.
Добра работа дебели, сочуство за стариот, одиме понатаму.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
фантоме, кажи нешо за микел бе брат :)
се подобар и подобар е, ќе ме натера да го одврзам ќесето и да си купам дрес негов оригинал :)

В

Вори

Гостин
Се да му ебам на Мајк Дин.Тежок идиот!

Уште нешто..Се надевам дека не е ништо сериозно со Алекс и Микел.

F

fantomX

Гостин
И да...Челзи немал посериозен противник па затоа ги победувал сите.Еве го падна Арсенал,па се читаме до наредното големо дерби во врска со оваа тема.
А да, ме постети сега. Значи вистина е дека Челзи не може да победува со појаки. Досега изгуби од единствениот јак тим против кој играше, претходното коло. Овие лесниве сите ги „подбра“, ко ВБА, Блекпул, Арсенал... :icon_bigg

--- надополнето ---

фантоме, кажи нешо за микел бе брат :)
се подобар и подобар е, ќе ме натера да го одврзам ќесето и да си купам дрес негов оригинал :)
Па вака, изгледа дека е на добар пат да стани то шо се очекува од играч кој е платен повеќе милиони одошто имал години во моментот кога е платен - т.е. да стани играчиште. Ќе прајме муабет, сезоната е пред нас.

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
Кинење слободниов удар, уште ме фаќат трпки ко ќе се сетам.
Дрогба нека продолжи слободно како што си е тргнат со Арсенал, Рамирес доста борбено си изигра денеска, прво полувреме добар, второ ептен добар, си беше испратен како што треба од публиката, и полека се вклопува во тимот. Есиен фантастичен, Ањелка мрзлив, и тоа шансата што ја утна....

Само да си останеме први, и овој натпревар нек иде у забележник како победа за Анчелоти, во чест на стариот што го одгледал ко шо треба, нека почива во мир.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
У глобала сум задоволен.
Тоа што спомнав вчера дека Дрогба може да почне да себичи, се увиде на почетоко на натпреварот. После се подобри.
Малуда некако млитаво ми делуваше, иако се трчеше и се трудеше мислам дека немаше некој посебен придонес во играта.
Кол на ниво. Средниот ред исто. Микел ретко игра со топка, ама кога игра игра! - тоа ме радува

И добро бе, шо требаше да напраи плавушана Сонг за да добие барем жолт картон?

В

Вори

Гостин
А да, ме постети сега. Значи вистина е дека Челзи не може да победува со појаки. Досега изгуби од единствениот јак тим против кој играше, претходното коло. Овие лесниве сите ги „подбра“, ко ВБА, Блекпул, Арсенал... :icon_bigg

--- надополнето ---

Па вака, изгледа дека е на добар пат да стани то шо се очекува од играч кој е платен повеќе милиони одошто имал години во моментот кога е платен - т.е. да стани играчиште. Ќе прајме муабет, сезоната е пред нас.
Ти реков дека ќе се читаме по 19 часот:))

Не,не..Челзи не може со големи екипи,ги нашле ВБА тука им даваат по 6 гола.Ај на Арсенал што не им дадоа 6 гола,едвај 2 дадоа се млитавеа по терен.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772

--- надополнето ---

:pos2::pos2::pos2: Поздрав

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom