Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
кој е главен ????? :vozbud:
DROGBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
ДРОГБА :drk:

--- надополнето ---

Рамирес со неговиот темперамент ме потсетува на Макелеле :)

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Рамирез освен топката во празно и стартот пред тоа е пропала инвестиција... Барем засега.

В

Вори

Гостин
Погрешна утакмица имаме гледано.
Рамирес човек број еден полувремево.Трча,пожртвуван е,краде топки,и имаше голем удел за голот.Пола му се препишува нему.
Не знам зошто не сте објективни..

Иначе Анелка треба да се утепа со пиштол,зошто не можам да го гледам.Фала!

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Истиот тој Рамирез направи 2 грешки, 3 пати паѓаше од ветрот на противничките играчи. Микел, лош денеска. Венгер добро ја прочитал играта на Анчелоти...

F

fantomX

Гостин
Мило ми е шо компирите наши кончено при крајот увидоа дека педерот Дин остава доста груба игра, нешто шо „кутрите наивни дечиња“ од Арсенал го практикуваат цело полувреме. А кога веќе го увидоа тоа, добро е шо почнаа да го применуваат, „дечињата“ треба да знаат дека „it's ok to tackle but it's also ok to be tackled“, а верувам дека се свесни шо имаат против себе. Тврд натпревар, ама заедно со недосудениот пенал, можевме да сме на добри 2-0.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.218
Поени од реакции
8.328
Мило ми е шо компирите наши кончено при крајот увидоа дека педерот Дин остава доста груба игра, нешто шо „кутрите наивни дечиња“ од Арсенал го практикуваат цело полувреме. А кога веќе го увидоа тоа, добро е шо почнаа да го применуваат, „дечињата“ треба да знаат дека „it's ok to tackle but it's also ok to be tackled“, а верувам дека се свесни шо имаат против себе. Тврд натпревар, ама заедно со недосудениот пенал, можевме да сме на добри 2-0.
Врз кого пенал ? не приметив..

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Погрешна утакмица имаме гледано.
Рамирес човек број еден полувремево.Трча,пожртвуван е,краде топки,и имаше голем удел за голот.Пола му се препишува нему.
Не знам зошто не сте објективни..

Иначе Анелка треба да се утепа со пиштол,зошто не можам да го гледам.Фала!
абе брз е, ама се дур не падна голот немаше некој уддел во играта, напрај грешки, трчаше ко изгубен, во право си дека пола му се простува, очекувам подобро второ полувреме, да издржме првите 15 мин и тогаш се надевам полесно ќе биде

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Дајте добар линк за гледање ATDHE.NET 2ро полувреме не отвара :(

--- надополнето ---

Анелка бе :tapp:

Hurin