Фан Клуб: Црвена Звезда

Fikela

Реалист...
Член од
8 март 2009
Мислења
370
Поени од реакции
2
Офф море и со вакви играчи ли сакамо да освоимо првенство?? Абе овие до вчера со ТИГРИ се тепале сеа дошле у звезда играа фудбал... ама тоа е затоа сеа ќе пропадне клубот па ќе сисаа убоо:devil1::devil1:

I

InF3cTeD

Гостин
овие незнаат името на екипата да го кажат и фудбал ќе ти играат :tapp::tapp: браос со вакви можда ќе успеете..

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Офф море и со вакви играчи ли сакамо да освоимо првенство?? Абе овие до вчера со ТИГРИ се тепале сеа дошле у звезда играа фудбал... ама тоа е затоа сеа ќе пропадне клубот па ќе сисаа убоо:devil1::devil1:
Ko prvo mi se deklariras ko navivac na ZVEZDA ali se gleda dek ne si dostoen i za da go spomnes imeto CRVENA ZVEZDA , a neli pak da navivas ko prvo nema da napagas igraci, a so toa i da gi silis ovie glodarcinja koj gledame se javija.Gledam imas golema zelba za propaganje na klubot samo neznam so koj pamet si go pisal toa more kopuk.Ovie dali so tigri,lavovi,ili mecki se tepale ti slobodno odi lovi ververicki niz planini i ne pisuj ovde poveke stom imas zelba da propadne klubot aj tam fan klub glodari.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.242
Поени од реакции
8.142
Црвена Звезда го доби Севојно во купот. Партизан игра со Банат. Ајде, ги чекам во финале да им вратиме за поразите сезонава.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
На Севојно стадионот им се вика Џурџевдан, има фешти да бидат :)

Fikela

Реалист...
Член од
8 март 2009
Мислења
370
Поени од реакции
2
Ko prvo mi se deklariras ko navivac na ZVEZDA ali se gleda dek ne si dostoen i za da go spomnes imeto CRVENA ZVEZDA , a neli pak da navivas ko prvo nema da napagas igraci, a so toa i da gi silis ovie glodarcinja koj gledame se javija.Gledam imas golema zelba za propaganje na klubot samo neznam so koj pamet si go pisal toa more kopuk.Ovie dali so tigri,lavovi,ili mecki se tepale ti slobodno odi lovi ververicki niz planini i ne pisuj ovde poveke stom imas zelba da propadne klubot aj tam fan klub glodari.
Брате ја сум за Звезда али од вистината не се бега тоа да ти биде јасно... А тоа дали ја сакам да пропадне Звезда или не тебе ич да не те боли к*рот. Они ни ми даваат леб нити пари па ако сакаа нека пропадна несум ја крив што тие краделе а ја ќе се дробим од нервозе а... е бе брате колку треба !!

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Брате ја сум за Звезда али од вистината не се бега тоа да ти биде јасно... А тоа дали ја сакам да пропадне Звезда или не тебе ич да не те боли к*рот. Они ни ми даваат леб нити пари па ако сакаа нека пропадна несум ја крив што тие краделе а ја ќе се дробим од нервозе а... е бе брате колку треба !!
Така не се сака пријателе.На мене Звезда,Јунајтед ми даваат леб?Не,нема ни да ми даваат.Но ги сакам:pipi:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Уште еден може да се каже очекуван пораз на Звезда.
Јавор - Звезда 1:0

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.242
Поени од реакции
8.142
Јас стварно не знам што е со екипава. Вистински растур систем. Кој не играше со нив, тој не ги победи. Сезонава треба што побрзо да се заборави. Единствена светла точка можно е да биде купот.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Што очекувате, победи? Не заебавајте, јас не очекувам ништо позначајно до крајов на сезонава. Покрај толку проблеми, незнам дали некој мисли на утакмиците воопшто. Сепак играчите се тие кои треба да бидат професионалци и да одбработаат до крај, а не како пичици да се повлекуваат одма. Ама тоа е тоа...

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Do kraj ostanuva da se zacuva toa treto mesto i kupot koj e edina sansa za titula koja pokraj sve sto se slucuvase bi dosla ko melem na rana.I normalno dosta rabota za oporavuvanje na klubot i vrakanje na CRVENA ZVEZDA onamu kade im e mestoto dosta e poveke kradenje na klubot UPRAVA MARS U P.M
DOBRO ZNAJ DA UVEK TU SAM JAAAA

Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
И ЈАС СУМ ТУКА БЕ НЕ СЕ ГРИЖЕТЕ
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА

Kajgana Shop

На врв Bottom