Звездаши каква е екипата во споредба со лани?
По мене поквалитетна од причина што 80 % од играчкиот кадар ги поминаа припремитее заедно, плус на сето тоа имаме појачања кои се надоградба на веќе постоечките играчи кои ги покриваат тие позиции, лев бек Жандер од првата утакмица со Јавор се покажа како ултра офанзивен и физички јак, Кањас кој дојде од Паок од тоа малку што можеше да се види се егледа дека е школован шпански играч кој не е тркач како Јовичиќ туку има тај виц у нога, додека Томане кој дојде од португалска лига е сасвим различен тип на нападач од Боаќи и Павков, кој што највеќе му одговара пас игра која што Милојевиќ ја форсираше на припремните утакмици.
Вчера се врати и Милош Дегенек кој што очајно ни фалешее и беше еден од најзаслужните за влез во ЛШ прошла година, штопер со карактеристики кои што очајно фалеа.
Е сега по мене најголемо појаачање е што остана Милојевиќ и главните играчи Борјан, Милуновиќ, Јованчиќ, Марин, Бен и Боќко останаа, а се доведоа играчи кои се надоградба на постоечкиот играчки кадар, е како тоа сега ке изгледа на терен незнам, со Зенит изигравма страшно добра утакмица, со Судува и Јавор рутинирано, сега на ред е Хелсински па ке видиме, јас лично би бил презадоволен и со ЛЕ.