Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.655
Поени од реакции
1.272
Ај честито победа, барем Звезда да ми го улепша малу денов:smir:

Како што прочитав, сме играле добро, сме имале неколку шанси и што е најважно се разбудија напаѓачите, Лекиќ и Перовиќ.

Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
Jos jedna pobeda i titulaaa i opet ti si prvak postala...!

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Честито победа и нек се множа :wink:
Редно беше да реалзираат Лекиќ и Перовиќ..

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ратко Достаниќ добро почна, се игра пресинг по цел терен против екипи од кој едноставно сме подобри.Играчите се мотивирани, добиваат шанси.

п.с Следна ни е со Млади Радник на Маракана, така да +3 :back:

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Честитки за победата со овој а и предходните два гола Лекиќ излева полека од кризата кој ја имаше браво и за Перовиќ само вака нека продолжат.Со војводина и овој сега меч одигравме стварно на ниво доста убедливо со мн шанси нема замерка само вака нек се продолжи.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.655
Поени од реакции
1.272
Наредна утакмица е со Млади Радник, дома. Екипа која грчевито се бори за опстанок, но и покрај тоа имаат доста добар играчки кадар. Најопасен играч е младиот, Предраг Лука, а тука се и нашите играчи на позајмица, Обриќ и Среќковиќ. Нивната екипа нема што да загуби, па затоа ќе пружат максимум и ќе тежнеат да однесат барем еден бод во Пожаревац.
На првиот меч, во Пожаревац, победивме со 1:0, со прекрасниот гол на Исах.

Нашите најдобри играчи беа во Јапан каде настапија за репрезентацијата на Србија, па се очекува да бидат доста изморени. Едноставно, оваа утакмица мора да се добие како што се знае и умее, за да се одржи чекор со патлиџан во борбата за титула.

Се очекува доста голема поддршка од трибините. :helou:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
http://www.soccerstore.com/RED-STAR-HOME.html
еве за некои што го бараа овој дрес,како што имам чуено еден од најпопуларните дресови од звезда,па кој сака нека си го нарача...

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Svi na Marakanu, subota 10. april, 19,00 časova, Zvezda igra protiv... Uostalom, nije ni važno. Zvezda igra.

Ова е суштината. Се иде да се гледа Звезда.
Зашто немам пари?! :jaj:

Иначе, Млади Радник не е толку јак, чак што више по мене со Чука е најслабата екипа. Лука е играч кој радо би го видел во Звезда. Уште од 16 години игра во првиот тим на Пожаревљани.

Добра игра на Нинџа, Лазе, Каду и барем еден од напаѓачите и нема да има проблеми.

Среќно Звездо!

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
http://www.soccerstore.com/RED-STAR-HOME.html
еве за некои што го бараа овој дрес,како што имам чуено еден од најпопуларните дресови од звезда,па кој сака нека си го нарача...
Скроз исти дрес имам јас дома, за инат оти навивам за Партизан ми го купи еден голем пријател на татко ми за роденден :wink:. Од тогаш па до сега дресот стои спакуван, без ниту еднаш да го облечам :helou:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Пред 3 дена ми стигна од овосезонсите, шампионските де :back: Ме мрзи сега да сликам, до вечер, утре ќе стаам и 2, 3 слики :)

Kajgana Shop

На врв Bottom