Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Кореографијата е страшна едноставно немам зборови.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Предност од + 4 од Гомнарите, пардон, Гробарите. Интересно...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
На многу другари им реков уште вчера дека утакмицава е Х, и ја погодив :) Уште да ја пишев на тикет ќе беше супер.

Член од
10 април 2010
Мислења
320
Поени од реакции
58
АЈДЕ И ЈА КАКО НОВ ЗВЕЗДАШ НА КАЈГАНА ФОРУМОВ ДА ЈА ЧЕСТИТАМ ВЧЕРАШНАТА ПОБЕДА НАД МЛАДИ РАДНИК И МОЖЕМ ДА КАЖЕМ ДЕКА ПОЛЕКА НО СИГУРНО ЗВЕЗДА ИДЕ КОН ТИТУЛАТА :vozbud::vozbud:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.655
Поени од реакции
1.272
Уште 7 кола до крај . :vozbud:

Наредна утакмица е у среда , со Офк Београд , за куп , а после е со Борац на гости .

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
И да го изгубимо дербито (ама тоа нема да се деси :)) пак ќе бидеме 1-ви и ќе имаме +1..:wink:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Мора сега со мирни глави, да ги победиме сите, а јас верувам дека можеме и Фарсизам да го победиме ... Имаме многу квалитетен тим, момци кој го даваат максимумот на секоја утакмица, па затоа и кај стигнеме газеме.

ОФК следен, пред една недела на гостински терен им покажавме како се игра, шанса за гол немаа, ние постигнавме само 2, но имавме уште 5-6 100% шанси.Да го победиме ОФК со 2,3 - 0, а за Борац ќе праиме муабет после утакмицата со ОФК :back:

А напатениве души само нека плачат, не боли .!. :D

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Незнам зошто се замарате со оние од фан клуб партизан глеј на вас да ви е арно а за нив боли ве к...ц.Ко што гледам тие само едно знаат местење,пенали, и ке не скршеле во дерби фала богу ние имаме +4 бидејки за нашиот тим секој меч е важен бидејки само со дерби не се зема титула. Вчера кој ги гледаше ко полжави беа крш, ко да гледаш забавена снимка али нивно си е нека си продолжат така, важно е ние да продолжуваме со победи и се ке си дојде на свое место.

Член од
10 април 2010
Мислења
320
Поени од реакции
58
остај те ги глодарчињата нека пуша кур :pusk:и нека гледаа звезда како газиии!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom