Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
FK Crvena zvezda će od 17. do 24. maja boraviti u Čikagu (SAD) kao učesnik turnira u organizaciji tamošnjeg kluba Čikago Fajer.
Najtrofejniji srpski klub će se u Americi naći u društvu domaćina, ali i poljske Legije, odnosno francuskog Pari Sen Žermena. Nema sumnje da će naši prvotimci imati priliku da protiv jakih rivala pokažu šta znaju.
Prvu utakmicu na turniru Lazetić i drugovi igraće 19. maja u 21,30 (po čikaškom vremenu) protiv Legije. Istog dana u 19,00 časova sastaju se Čikago i PSŽ.
Poraženi timovi posle ova dva duela će 22. maja igrati meč za treće mesto u 18,00 časova, dok će pobednici odlučiti o pobedniku turnira u 20,00 časova.
Crvena zvezda očekuje veliku podršku srpskih iseljenika koji žive u Čikagu i koji su već pokazali ogromno interesovanje za dolazak najtrofejnijeg srpskog kluba.

Ајде сега победа!

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
ТОООО МАЈСТОРЕ дали некој ја гледа јас имам проблем со нет мада се надевам дек ке се оправи за да почнам да ја гледам.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.655
Поени од реакции
1.272
Aaa eбате каков гол примивме :kesa:

Брз пресврт, КАДУУУУУУУУУУ

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
абе дечки 1 1 или 2 1 за звезда е аман на лифескоре пиши 1 1

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
абе дечки 1 1 или 2 1 за звезда е аман на лифескоре пиши 1 1
2-1 прати на резултати онда

Aaa eбате каков гол примивме :kesa:

Брз пресврт, КАДУУУУУУУУУУ
Човек дај малце пиши за игра, навијање она ова остај го оној вац нек се нервира.Јас што неможам да ја гледам неможам незнам кој му е курац али то е ако можеш на кратко објасни.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.655
Поени од реакции
1.272
Епа ај да пишам нешто.
Цело прво полувреме се игра на нивна половина, имавме две-три солидни шанси за гол, статива на Јевтиќ, после некое време, одлични два-три паса, Јевтиќ-Перовиќ,али вториов погодува само пречка.
Голот падна во 9 минута, по центаршут на Лаза, Јевтиќ ја поткачи со глава и 1-0.
Во 27 минута, центаршут од десно на еден играч на гостите, Стамени ја фаќа топката,али му се лизнува и ја проаѓа гол-линијата, чуден гол. Неколку минути потоа старт на голманот на гостите над Јевта, пенал за Звезда, Каду сигурен.

На трибини, околу 12 000 гледачи, највеќе публика, на Север нормално. Се навива солидно. Тоа е тоа, за некоја минута почиња второ полувреме .

На Север се спрема кореографија, ќе видиме што ќе биде, ми седи како одлична .

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.655
Поени од реакции
1.272
Гооол 3:1, ваљда Јевта го даде, не видов убаво, али сепак е гол .

Едит: Јевтиќ

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Почна Јевтиќ да мава голчиња то ми се допаѓа.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.655
Поени од реакции
1.272
Звезда-Млади Радник 4:1, стрелец на 4 гол, Савио, ај на здравје бричење.

Многу важна победа во борбата за титула. Солидна игра на Звезда, со не многу шанси, но сепак бевме подобри и заслуживме победа. :toe:

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Честито нека ни е победата 4-1 штета што неможев да ја гледав. Мислев дека нешто е до нетот мада после според то што можев да прочитам голем број од оние што се логирале имале проблем се надевам нареден пат ке биде се ок.

Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
Toaaa Majstori... Denes dvojno slavje FK Crvena Zvezda 4-1 FK Mladi Radnik i
FMP Zeleznik 64-75 KK Crvena Zvezda !

Jedina Ljubavi Zivota Mog !

A eve gi i Deliite!

Koreografijta kolku e dobra samo...

Niko Zvezdo nema to sto imas ti!:salut: