Фан Клуб: Србија

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
au tetovcani mnogu Srbomani gleam na temata pishuvat samo Makedoncite od tetovo i temata e otvoreno od niv !

ama srbomani ste bile !
Оф леле не ти доаѓа памет тебе:tapp:детево над тебе ми се чини дека е србинче од Тетово па нормално дека навија за Србија исто како шо ти навијаш за Албанија или може за Косово или може за Америка(на нив највише :drk:)??? :)

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Оф леле не ти доаѓа памет тебе:tapp:детево над тебе ми се чини дека е србинче од Тетово па нормално дека навија за Србија исто како шо ти навијаш за Албанија или може за Косово или може за Америка(на нив највише :drk:)??? :)
Па изгледа во Македонија има само Србомани, Албаномани нема:pos2:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.639
Поени од реакции
1.229
Што ти е бе, кј сум ја Србин, у Македонија нема Срби, има само србомани:tapp:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
au tetovcani mnogu Srbomani gleam na temata pishuvat samo Makedoncite od tetovo i temata e otvoreno od niv !

ama srbomani ste bile !
Они барем за србиве, а вие на американциве дркате и свегде ваѓате американски знамиња. Затоа барем ти не сери.

Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
Што ти е бе, кј сум ја Србин, у Македонија нема Срби, има само србомани:tapp:
Brate ostaj go sipacut, sored niv vo Makedonija nepostoe drug narod osven Albanci !

Ax kriva e vaa Makedonija so va ostavi da praavte so sakte, zatoa e takva rabotta...

Inace i vie Bugarte mi se smesni, so imat oni so vojnite od 91 godina , ili pa sakaa da kazat uti ne ni go zabraavat toa 6-1, pa sa zbrkaa i napisa 91... :tv:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Добро е, победа над Северна Ирска во Белград со 2-1.. прво полувреме беше 0-1, но потоа Пантелиќ и Бамби Тошиќ го свртеа мечот... не смее да се направи уште еден кикс, после нерешениот на домашен терен со Словенија и катастрофалниот пораз од Естонија исто во Белград... останува шансата за пласман на ЕП :)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Замените во второ полувреме Јовановиќ и Нинковиќ ја донесоа победата за Србија.
Бледо издание за Станковиќ, Ивановиќ и Красиќ.

Коларов изигра доста добро.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Овака ако играат против Естонија тешко три бода.

Kajgana Shop

На врв Bottom