au tetovcani mnogu Srbomani gleam na temata pishuvat samo Makedoncite od tetovo i temata e otvoreno od niv !Бугарија-Србија 0:1.
Прва победа на Пижон од кога е селектор. Стрелец на голот Жигиќ.
ama srbomani ste bile !
au tetovcani mnogu Srbomani gleam na temata pishuvat samo Makedoncite od tetovo i temata e otvoreno od niv !Бугарија-Србија 0:1.
Прва победа на Пижон од кога е селектор. Стрелец на голот Жигиќ.
Оф леле не ти доаѓа памет тебедетево над тебе ми се чини дека е србинче од Тетово па нормално дека навија за Србија исто како шо ти навијаш за Албанија или може за Косово или може за Америка(на нив највише )???au tetovcani mnogu Srbomani gleam na temata pishuvat samo Makedoncite od tetovo i temata e otvoreno od niv !
ama srbomani ste bile !
Па изгледа во Македонија има само Србомани, Албаномани нема:pos2:Оф леле не ти доаѓа памет тебедетево над тебе ми се чини дека е србинче од Тетово па нормално дека навија за Србија исто како шо ти навијаш за Албанија или може за Косово или може за Америка(на нив највише )???
Во Македонија има само србомани колку што има 20% Албанци:pos2:... Ти текнува?Па изгледа во Македонија има само Србомани, Албаномани нема:pos2:
Што ти е бе, кј сум ја Србин, у Македонија нема Срби, има само србоманиОф леле не ти доаѓа памет тебедетево над тебе ми се чини дека е србинче од Тетово па нормално дека навија за Србија исто како шо ти навијаш за Албанија или може за Косово или може за Америка(на нив највише )???
Они барем за србиве, а вие на американциве дркате и свегде ваѓате американски знамиња. Затоа барем ти не сери.au tetovcani mnogu Srbomani gleam na temata pishuvat samo Makedoncite od tetovo i temata e otvoreno od niv !
ama srbomani ste bile !
Збори за себе.Што ти е бе, кј сум ја Србин, у Македонија нема Срби, има само србомани
Brate ostaj go sipacut, sored niv vo Makedonija nepostoe drug narod osven Albanci !Што ти е бе, кј сум ја Србин, у Македонија нема Срби, има само србомани
Аха де, што и да излезе 2 во 1, или 1 во 2 е намештаљка ^_^Намештаљка..
се зезам малку зашто ми беше играна 1-1 и ме зезна за 3000 ден.Аха де, што и да излезе 2 во 1, или 1 во 2 е намештаљка ^_^
п.с Честитки.