au tetovcani mnogu Srbomani gleam na temata pishuvat samo Makedoncite od tetovo i temata e otvoreno od niv !Бугарија-Србија 0:1.
Прва победа на Пижон од кога е селектор. Стрелец на голот Жигиќ.
ama srbomani ste bile !
au tetovcani mnogu Srbomani gleam na temata pishuvat samo Makedoncite od tetovo i temata e otvoreno od niv !Бугарија-Србија 0:1.
Прва победа на Пижон од кога е селектор. Стрелец на голот Жигиќ.
Оф леле не ти доаѓа памет тебеau tetovcani mnogu Srbomani gleam na temata pishuvat samo Makedoncite od tetovo i temata e otvoreno od niv !
ama srbomani ste bile !
Па изгледа во Македонија има само Србомани, Албаномани нема:pos2:Оф леле не ти доаѓа памет тебедетево над тебе ми се чини дека е србинче од Тетово па нормално дека навија за Србија исто како шо ти навијаш за Албанија или може за Косово или може за Америка(на нив највише
)???
![]()
Во Македонија има само србомани колку што има 20% Албанци:pos2:... Ти текнува?Па изгледа во Македонија има само Србомани, Албаномани нема:pos2:
Што ти е бе, кј сум ја Србин, у Македонија нема Срби, има само србоманиОф леле не ти доаѓа памет тебедетево над тебе ми се чини дека е србинче од Тетово па нормално дека навија за Србија исто како шо ти навијаш за Албанија или може за Косово или може за Америка(на нив највише
)???
![]()
Они барем за србиве, а вие на американциве дркате и свегде ваѓате американски знамиња. Затоа барем ти не сери.au tetovcani mnogu Srbomani gleam na temata pishuvat samo Makedoncite od tetovo i temata e otvoreno od niv !
ama srbomani ste bile !
Збори за себе.Што ти е бе, кј сум ја Србин, у Македонија нема Срби, има само србомани![]()
Brate ostaj go sipacut, sored niv vo Makedonija nepostoe drug narod osven Albanci !Што ти е бе, кј сум ја Србин, у Македонија нема Срби, има само србомани![]()
Аха де, што и да излезе 2 во 1, или 1 во 2 е намештаљка ^_^Намештаљка..
се зезам малку зашто ми беше играна 1-1 и ме зезна за 3000 ден.Аха де, што и да излезе 2 во 1, или 1 во 2 е намештаљка ^_^
п.с Честитки.