Бугарија-Србија 0:1.
Прва победа на Пижон од кога е селектор. Стрелец на голот Жигиќ.
au tetovcani mnogu Srbomani gleam na temata pishuvat samo Makedoncite od tetovo i temata e otvoreno od niv !
ama srbomani ste bile !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бугарија-Србија 0:1.
Прва победа на Пижон од кога е селектор. Стрелец на голот Жигиќ.
Оф леле не ти доаѓа памет тебеau tetovcani mnogu Srbomani gleam na temata pishuvat samo Makedoncite od tetovo i temata e otvoreno od niv !
ama srbomani ste bile !
детево над тебе ми се чини дека е србинче од Тетово па нормално дека навија за Србија исто како шо ти навијаш за Албанија или може за Косово или може за Америка(на нив највише
)??? 
Па изгледа во Македонија има само Србомани, Албаномани нема:pos2:Оф леле не ти доаѓа памет тебедетево над тебе ми се чини дека е србинче од Тетово па нормално дека навија за Србија исто како шо ти навијаш за Албанија или може за Косово или може за Америка(на нив највише
)???
![]()
Па изгледа во Македонија има само Србомани, Албаномани нема:pos2:
Што ти е бе, кј сум ја Србин, у Македонија нема Срби, има само србоманиОф леле не ти доаѓа памет тебедетево над тебе ми се чини дека е србинче од Тетово па нормално дека навија за Србија исто како шо ти навијаш за Албанија или може за Косово или може за Америка(на нив највише
)???
![]()

au tetovcani mnogu Srbomani gleam na temata pishuvat samo Makedoncite od tetovo i temata e otvoreno od niv !
ama srbomani ste bile !
Што ти е бе, кј сум ја Србин, у Македонија нема Срби, има само србомани![]()
Што ти е бе, кј сум ја Србин, у Македонија нема Срби, има само србомани![]()

Аха де, што и да излезе 2 во 1, или 1 во 2 е намештаљка ^_^Намештаљка..
Аха де, што и да излезе 2 во 1, или 1 во 2 е намештаљка ^_^
п.с Честитки.