Фан Клуб: Србија

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Денеска во 20:30 часот играат Естонија - Србија... во првиот натпревар Србија доживеа катастрофа во Белград и беше поразена од Естонија, и сега немаат право на кикс, бидејќи секое губење на "планирани" бодови значи и шанса помалку за пласман на ЕП... очекувам тврд натпревар, и само да се одигра јако во одбрана и да се искористат шансите што ќе се укажат и мислам дека барем со минимална победа ќе си заминат од Талин... :)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Прво полувреме води Србија со голот на Марко Пантелиќ... некое чудо ќе е што дава два натпревари по ред голови :)... иначе незнам што е работата и зошто Милош Красиќ не игра, се работи за некоја повреда? Не сум прочитал такво нешто, а играше во Петокот... Се игра со формација 4-2-3-1... на голот е Бркиќ, во одбраната се Ивановиќ, Немања, Бишевац и Коларов, пред нив како задни везни се Петровиќ и Милијаш, во офанзивниот дел од средината се Бамби Тошиќ, Нинковиќ започна, но поради повреда Трифуновиќ го замени и Јовановиќ и во нападот осамен е Марко Пантелиќ... :)

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.639
Поени од реакции
1.229
Kрај 1-1.

Гол у последните 6 минути примен од слободен удар.

Точно знаев дека ќе биде вака, знаев дека Пижон ќе се брани и ќе се чека контра. Исто вака играше Звезда лани (среќа што тогаш противниците ретко знаеја да дадат гол), исто сега игра и Србија.

Пижон колку и да го поштуем, не може да ја води Србија.

После ова реми шансите за ЕП се мали, ептен мали.:tapp:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Видов Бишевац добил жолт картон во 83-та минута, а во 84-та е примен голот... па бидејќи не бев во можност да ја гледам претпоставував дека е од прекин... многу лошо, Естонија им скрати пет бодови, што во оваа речиси израмнета група е премногу... добро е и што Словенија одиграа нерешено со Северна Ирска, па сега и Србија и Словенија имаат исто бодови и исто одиграни натпревари, но до крајот Србија гостува во Словенија па се надевам дека до тогаш ќе се оправат и ќе ги совладаат Змајчиките :)

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.880
Поени од реакции
2.764
Што ти е бе, кј сум ја Србин, у Македонија нема Срби, има само србомани:tapp:
У прави си,ретки са вистинските срби у Тетово/Македонија,појќе од "Србите",са напалени србоманчиња ...

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
^ Ти може да не го глушиш и да си бркаш работа... ај одеби

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Ја па не знам зошто воопшто им реплицирате. Се обидов еднаш, ама џабе ти е. Еве нема Срби сите сме србомани, ај сега задоволни напуштете го овој фан клуб.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Србија - Фарски Острови 3-1, стрелци Милан Јовановиќ 6-та минута, Зоран Бамби Тошиќ во 13-та и Здравко Кузмановиќ во 69-та минута :)

Остануваат уште два дуели до крајот на овие квалификации, и тоа како битни за Србија, прво на 7-ми Октомври играат со Италија дома (која веќе го осигураше првото место во групата и пласманот на Европско) и на 11-ти Октомври со Словенија на гости :)...

Еве го распоредот на натпревари до крајот и табелата :)

7 October 2011
19:45 Northern Ireland
v
Estonia

7 October 2011
20:45 Serbia
v
Italy

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
11 October 2011
20:45 Italy
v
Northern Ireland

11 October 2011
20:45 Slovenia
v
Serbia

Italy
8; 7 1 0; 16 1; +15; 22 pts
Serbia
8; 4 2 2; 12 10; +2; 14 pts
9; 4 1 4; 13 13; 0; 13 pts
9; 3 2 4; 10 7; +3; 11 pts
8; 2 3 3; 8 8; 0; 9 pts
10; 1 1 8; 6 26; −20; 4 pts

P

PewDiePie

Гостин
Што е бе глупоне,кај вас во село не ги употребуваат зборовите глушиш и одеби па сеа се кезиш а. :icon_lol:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.924
Поени од реакции
8.801
Што е бе глупоне,кај вас во село не ги употребуваат зборовите глушиш и одеби па сеа се кезиш а. :icon_lol:
Ти не се мешај во секој манџа ... попаметен си кога си ќутиш ;)

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
браво момци идеме у бараж, Коларов многу јако изигра 2 асистенции

Kajgana Shop

На врв Bottom