B
Beck's
Гостин
:icon_eek:
Ете од истата група...^^
Се гледа дека ова го правел некој од вашите интелектуалци...
Srbite si imaat teorija deka Skenderbeg e Srbin... toa e celata rabota
:icon_eek:
Мојата теорија се потврдува
Prema informacijama koje je dobio srpski portal B92, u izvještaju Uefinog delegata iz Genove Davida Petriashvilija stoji kako je "FSS učinio sve što je bilo u njegovoj nadležnosti i što je bila njegova obveza", što bi značilo da je krivnja za nerede na stadionu pala na domaćina susreta Italiju.
Laković, a vjerojatno i Karadžić, 25. listopada putuju u Nyon gdje će zajedno s predstavnicima talijanskog saveza biti saslušani, a Uefina Disciplinska komisija konačnu odluku donijet će tri dana kasnije.
И сеа задоволен си со ова "србоманчиња" или "србоманишта", или имаш ограничување па може не знаеш или не сваќаш дека во Македонија живеат голем број на Срби или барем имаат српско потекло.:pos2::pos2::pos2: Еј србоманчиња добив информација дека натпреварот со Италија ке биде регистриран со службен резултат 3:0 за србија. Пошто се било одлично организирано, од страна на српскиот фудбалски сојуз а Итаљанците се криви за се. Така да спремајте се, одите на европско 2012 годиина, според играта и заслуживте.:pos2::pos2::pos2:
Си приметил дека не има повеќе од нив ?И сеа задоволен си со ова "србоманчиња" или "србоманишта", или имаш ограничување па може не знаеш или не сваќаш дека во Македонија живеат голем број на Срби или барем имаат српско потекло.
Инаку дека Италјанците имаат кривица, тоа е факт, класичен пример за италјански miss-management во врска со организацијата на натпреварот.
Сум приметил друже, ама ми сметаат што зафаќаат простор во нашиов фан клуб. Поздрав:salut:Си приметил дека не има повеќе од нив ?
:tv:
Боби мкд, ѓорче бој, по некое албанче и толку. На една рука се бројат.
Море ТРПАЈ кој ги ебе.
Мене ми смета што такви како нив зафаќаат простор на оваа планета, али нејсе.Сум приметил друже, ама ми сметаат што зафаќаат простор во нашиов фан клуб. Поздрав:salut:
Tebe ti smeta tvojata prazna GLAVA, a posle se okolu tebe sekako:smir:Мене ми смета што такви како нив зафаќаат простор на оваа планета, али нејсе.
Глуп си или тренираш за репрезентација на сликата не е Скендер бег не се секирај не им го зимаме на шиптарчињата ( вие им го зимате) туку Милош Обилиќ не трескајте ако не знаетеSrbite si imaat teorija deka Skenderbeg e Srbin... toa e celata rabota