iggo_s
.. sangre blanca en mis venas!
- Член од
- 30 јуни 2009
- Мислења
- 1.389
- Поени од реакции
- 1.077
Мендоза додека не дојде со приватен авион до Скопје?Многу сте ме потцениле бе, не одам никаде дури не ми понуда поубав договор од Роналдо.
Се гледа дека не им се троши пари на управата за бек-ап играчи. Албиол како 4ти бек растура ( толку и игра де ). Арбелоа е ок десен бек, се додека не планираат да играат само со него следна сезона. Се на се, наместо да фрлаат 10 милиони и повеќе за играчи кои ќе бидат замена овие продолжувања се супер. Сеа и на Гранеро и топ сме во тој сегмент.
Картичка има извадено Каљо, а ако одеш септември некаде на првите може заедно1.Знае ли некој кога ќе искочи календарот за натпреварувачка 2012/13 сезона? Одприлика кога искача календарот за шпанска лига? Потребно ми е за да одиме на натпревар.
2. Кој има картичка извадено од Реал Мадрид?
Има многу што се заинтересирани за септември, но доколку извадиме сите картички ќе биде многу лесно иначе знам за Каљо со него сум во контакт. До 30 овој месец има попусти доколку сте заинтересирани извадете има доста поволности. А доколку некој знае за календарот нека ми пишеКартичка има извадено Каљо, а ако одеш септември некаде на првите може заедно