Епа баш вчера со таа нивна игра од посед со 1-2 шанси заспав во сред кафич. Е сега сметај дека имаше многу луѓе, галама на сите страни, али подосадно срање немав видено у живот.Drain
По сите можни теми кај шо сретнав јадеш слатки за Шпанија и играта со лажен шпиц, овој не вреде оној не вреде, јас си стојам на ставот Шпанија шампион (без разлика што германците се страшни) но колку и да го мразеш тоа (не ме сфакај премногу озбилно) досаден си со еден ист коментар на секоја страна дека Дел боске не го бива со таа формација, ако не го биваше немаше да дојде до полуфинале (не е битно како) со само 1 примен гол.
Биди ми поздравен и уживај со средината на шпанија
Лошо ти влијае топлото времеЕпа баш вчера со таа нивна игра од посед со 1-2 шанси заспав во сред кафич. Е сега сметај дека имаше многу луѓе, галама на сите страни, али подосадно срање немав видено у живот.
А со тој коментар што го пишувам нонстоп ќе го напишам и тука. Со малце подобар напад во кој има играч што знае да направи добар пас Шпанија ќе го крка. Досаден сум ти? - Тоа е мое мислење и крај.
Имаш опција да ме игнорираш. Слободно иди таму и стори го тоа, а не тука во фан клуб Реал да ми ги правиш мудата цитрони за тоа како играчите на Барселона си подаваат на терен без една реална шанса. Имаш тема Шпанија, таму јади говна колку сакаш за мене, а не тука да расипуваме тема. Сепак овоа е форум а некој си го сфаќа пресериозно.
Очигледно 25 000Шпекулација за Тевез за 25К
Не 25"кила"Очигледно 25 000
Епа баш вчера со таа нивна игра од посед со 1-2 шанси заспав во сред кафич. Е сега сметај дека имаше многу луѓе, галама на сите страни, али подосадно срање немав видено у живот.
А со тој коментар што го пишувам нонстоп ќе го напишам и тука. Со малце подобар напад во кој има играч што знае да направи добар пас Шпанија ќе го крка. Досаден сум ти? - Тоа е мое мислење и крај.
.
А зашто да не ја чуваат кога можат, нека се најде некој што ќе им го земе и ќе видиш после дали ќе биде досаден фудбалот. Тоа игра и Барса, досадно не досадно вроди со плод таа игра. И Реал кој би доминирал против секого, против Барса ја нема топката во свои нозе, колку помалку ја имаш толку помалку шанси за гол имаш. Но еве, годинава покажавме дека скоро и го најдовме лекот за таа игра. Ако Германија е спремна да го направи она што и Реал ок, ама не ми се верува во тоа, пресилна е оваа генерација.Братче не си ти крив шо си реален, убо си кажуваш.
Работава е шо и од барса фанојте мене вчера ми го рекоја истото, дека шпанија почна да игра предосаден фудбал. Али чудно е шо овде некои фанови викаат дека преубаво му е кога гледаат како шпанија си подава цело време. А кога се игра Класико, се нервираат оти барса има 70/30 посед топка.
Факт е дека убо си кажуваш се, не си единствено пола свет го вика тоа.
Niggas in Paris. peace.
Да напаѓаат, да ствараат шанси за гол! Многу бараме?А зашто да не ја чуваат кога можат, нека се најде некој што ќе им го земе и ќе видиш после дали ќе биде досаден фудбалот. Тоа игра и Барса, досадно не досадно вроди со плод таа игра. И Реал кој би доминирал против секого, против Барса ја нема топката во свои нозе, колку помалку ја имаш толку помалку шанси за гол имаш. Но еве, годинава покажавме дека скоро и го најдовме лекот за таа игра. Ако Германија е спремна да го направи она што и Реал ок, ама не ми се верува во тоа, пресилна е оваа генерација.
2-0 сосема доволно против Франција... Против Ирска ете ти беше 4-0, против Италија напаѓаа не влагаше.Да напаѓаат, да ствараат шанси за гол! Многу бараме?
Не ме јеби што беше ова со Франција? Една шанса која не беше ни зицер некој при првиот гол, и еден пенал. Другото е држење топка. А можеа да нападнат, ако сакаат. Дури не ни кружеа околу гол ко Барса.2-0 сосема доволно против Франција... Против Ирска ете ти беше 4-0, против Италија напаѓаа не влагаше.
Добро неможам на сите да ве убедам, не знам зошто удирата со главата в ѕид. Водиш, ти диктираш игра, имаш резултат, одиш понатаму чао пријатно.Не ме јеби што беше ова со Франција? Една шанса која не беше ни зицер некој при првиот гол, и еден пенал. Другото е држење топка. А можеа да нападнат, ако сакаат. Дури не ни кружеа околу гол ко Барса.