Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Drain
По сите можни теми кај шо сретнав јадеш слатки за Шпанија и играта со лажен шпиц, овој не вреде оној не вреде, јас си стојам на ставот Шпанија шампион (без разлика што германците се страшни) но колку и да го мразеш тоа (не ме сфакај премногу озбилно) досаден си :D со еден ист коментар на секоја страна дека Дел боске не го бива со таа формација, ако не го биваше немаше да дојде до полуфинале (не е битно како) со само 1 примен гол.
Биди ми поздравен и уживај со средината на шпанија :D
Епа баш вчера со таа нивна игра од посед со 1-2 шанси заспав во сред кафич. Е сега сметај дека имаше многу луѓе, галама на сите страни, али подосадно срање немав видено у живот.
А со тој коментар што го пишувам нонстоп ќе го напишам и тука. Со малце подобар напад во кој има играч што знае да направи добар пас Шпанија ќе го крка. Досаден сум ти? - Тоа е мое мислење и крај.
Имаш опција да ме игнорираш. Слободно иди таму и стори го тоа, а не тука во фан клуб Реал да ми ги правиш мудата цитрони за тоа како играчите на Барселона си подаваат на терен без една реална шанса. Имаш тема Шпанија, таму јади говна колку сакаш за мене, а не тука да расипуваме тема. Сепак овоа е форум а некој си го сфаќа пресериозно.

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Епа баш вчера со таа нивна игра од посед со 1-2 шанси заспав во сред кафич. Е сега сметај дека имаше многу луѓе, галама на сите страни, али подосадно срање немав видено у живот.
А со тој коментар што го пишувам нонстоп ќе го напишам и тука. Со малце подобар напад во кој има играч што знае да направи добар пас Шпанија ќе го крка. Досаден сум ти? - Тоа е мое мислење и крај.
Имаш опција да ме игнорираш. Слободно иди таму и стори го тоа, а не тука во фан клуб Реал да ми ги правиш мудата цитрони за тоа како играчите на Барселона си подаваат на терен без една реална шанса. Имаш тема Шпанија, таму јади говна колку сакаш за мене, а не тука да расипуваме тема. Сепак овоа е форум а некој си го сфаќа пресериозно.
Лошо ти влијае топлото време :)

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.793
Поени од реакции
30.657
Шпекулација за Тевез за 25К :tapp:

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
Торил ќе биде менаџер на Валдебебас !!!
Алберто Торил, тренерот на Кастиља, во следните денови ќе биде назначен и за главен менаџер на кантерата на Реал, нешто слично што е Жозе Мурињо за првиот тим. Со оваа функција, на Торил ќе му се даде истата одговорност која ја има Мурињо, и ќе може целосно да раководи со кантерата.
Актуелниот тренер на Кастиља има договор со Реал до 2013 година. Се зборуваше дека некои екипи од Примера го посакуваат, по неверојатната сезона со Кастиља, но тој му останува верен на Реал Мадрид. Овој млад и многу перспективен тренер, ќе ја предводи екипата во Сегунда оваа сезона. Покрај тоа, ќе биде назначен и за генерален менаџер на кантерата. Со тоа, ќе има целосен увид на сите кои пристигнуваат и си одат од Валдебебас, тренинг центарот на Реал. Сите трансфери во младинските категории на Реал, ќе се водат по инструкции од Торил. Тој ќе му биде десна рака на Рамон Мартинез, кој е директор на кантерата на Реал.

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
.

Братче не си ти крив шо си реален, убо си кажуваш.
Работава е шо и од барса фанојте мене вчера ми го рекоја истото, дека шпанија почна да игра предосаден фудбал. Али чудно е шо овде некои фанови викаат дека преубаво му е кога гледаат како шпанија си подава цело време. А кога се игра Класико, се нервираат оти барса има 70/30 посед топка.
Факт е дека убо си кажуваш се, не си единствено пола свет го вика тоа.
Niggas in Paris. peace.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Глеајте си ги Озил, Кедира и компанија и ке видите што е фудбал, не ова живи досади...:D

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Братче не си ти крив шо си реален, убо си кажуваш.
Работава е шо и од барса фанојте мене вчера ми го рекоја истото, дека шпанија почна да игра предосаден фудбал. Али чудно е шо овде некои фанови викаат дека преубаво му е кога гледаат како шпанија си подава цело време. А кога се игра Класико, се нервираат оти барса има 70/30 посед топка.
Факт е дека убо си кажуваш се, не си единствено пола свет го вика тоа.
Niggas in Paris. peace.
А зашто да не ја чуваат кога можат, нека се најде некој што ќе им го земе и ќе видиш после дали ќе биде досаден фудбалот. Тоа игра и Барса, досадно не досадно вроди со плод таа игра. И Реал кој би доминирал против секого, против Барса ја нема топката во свои нозе, колку помалку ја имаш толку помалку шанси за гол имаш. Но еве, годинава покажавме дека скоро и го најдовме лекот за таа игра. Ако Германија е спремна да го направи она што и Реал ок, ама не ми се верува во тоа, пресилна е оваа генерација.(y)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Кедира најдобриот бокс ту бокс играч во светот а ние ќе му бараме замена :свиркам:

Замена за Лас некој нигер ко Мвила да ора по теренот.

A

apidrone

Гостин
А зашто да не ја чуваат кога можат, нека се најде некој што ќе им го земе и ќе видиш после дали ќе биде досаден фудбалот. Тоа игра и Барса, досадно не досадно вроди со плод таа игра. И Реал кој би доминирал против секого, против Барса ја нема топката во свои нозе, колку помалку ја имаш толку помалку шанси за гол имаш. Но еве, годинава покажавме дека скоро и го најдовме лекот за таа игра. Ако Германија е спремна да го направи она што и Реал ок, ама не ми се верува во тоа, пресилна е оваа генерација.(y)
Да напаѓаат, да ствараат шанси за гол! Многу бараме? :)

A

apidrone

Гостин
2-0 сосема доволно против Франција... Против Ирска ете ти беше 4-0, против Италија напаѓаа не влагаше.:)
Не ме јеби што беше ова со Франција? Една шанса која не беше ни зицер некој при првиот гол, и еден пенал. Другото е држење топка. А можеа да нападнат, ако сакаат. Дури не ни кружеа околу гол ко Барса.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Не ме јеби што беше ова со Франција? Една шанса која не беше ни зицер некој при првиот гол, и еден пенал. Другото е држење топка. А можеа да нападнат, ако сакаат. Дури не ни кружеа околу гол ко Барса.
Добро неможам на сите да ве убедам, не знам зошто удирата со главата в ѕид. Водиш, ти диктираш игра, имаш резултат, одиш понатаму чао пријатно.

Kajgana Shop

На врв Bottom