Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Значи сами си се заебувате. Прво јадите цела сезона дека од барса играва е за нигде кружа 90 мин околу 16, и сеа дојде Шпанија иста игра ама ви било интересно и убо за гледање :confused:

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Значи сами си се заебувате. Прво јадите цела сезона дека од барса играва е за нигде кружа 90 мин околу 16, и сеа дојде Шпанија иста игра ама ви било интересно и убо за гледање :confused:
Значи не е кажано дека КРУЖЕЊЕТО Е УБАВО ЗА ГЛЕДАЊЕ туку некои убави пасови и напоменав пример- на кој пас од таа утакмица, нели беше форум...

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Real Madrid announces International Tender of Architectural Ideas for stadium remodelling

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Кедира ви е злато вреден играч....и што е најдобро како старее така подобар станува....А и каква женска има...ама тоа е друга ствар....:)

Шала на странa го пратам одамна,дур беше у Штутгарт,али денеска е моментално светска класа,со Швајни у репрезентација се газди на теренот....Огромна улога има во успехот и на Реал и на репрезентацијата...

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Ај да не читам мн мн постови нека ме информира некој има некој нов играш 90 - 100 % што е купен и некое инфо кој си оди ? да бидам у тек :)

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Ај да не читам мн мн постови нека ме информира некој има некој нов играш 90 - 100 % што е купен и некое инфо кој си оди ? да бидам у тек :)
Мене ме побараја, некни скаути имаше ко одев на факултет ме следеа, стигна понуда ама се думам шо да му речам :cautious:

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Нема ништо ново. Се обидуваат да исчистат некој отпад од тимот ама нешто слабо им иде. Сигурно ќе си одат 3-4 играчи, оние што се на позајмица претежно. Има многу шпекулации, ништо сигурно сеа за сеа. Иначе познавајќи му ги делата на Перез откако дојде како претседател неможе а да не фрли 30+ милиони за играч преку лето. Ќе лапнат некој скап 100%.

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Нема ништо ново. Се обидуваат да исчистат некој отпад од тимот ама нешто слабо им иде. Сигурно ќе си одат 3-4 играчи, оние што се на позајмица претежно. Има многу шпекулации, ништо сигурно сеа за сеа. Иначе познавајќи му ги делата на Перез откако дојде како претседател неможе а да не фрли 30+ милиони за играч преку лето. Ќе лапнат некој скап 100%.
Ондак Бокица ќе го гледаме од септември :D

Kajgana Shop

На врв Bottom