Фан Клуб: Реал Мадрид

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.793
Поени од реакции
30.657
Генералот си газе. (y)
Прво Роналдо играч на натпреварот во четврт финалето вчера Озил играч на натпреварот денес Чаби :pipi:
--- надополнето: 23 јуни 2012 во 23:06 ---
Ги сфаќам каталонците, ама ова мадридистиве не ми е јасно како може да навиваат за репрезентација во која главни играчи се цигани.. :icon_lol:
Па навиваме за Шпанија не за Каталонија и играчите на Барса ги бранат тие бои.

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Ги сфаќам каталонците, ама ова мадридистиве не ми е јасно како може да навиваат за репрезентација во која главни играчи се цигани.. :icon_lol:
Јас немам ништо лошо против ниту еден играч на Барселона освен Бускец. Лути ривали се ДА во шпанско првенство, а за репрезентација предводена од Касиљас со капитенска лента (доволна причина да навивам за нив) иако уживам и во пасовите на чави иниеста и останатите :)

*Чави -> Фабрегас (прибер денеска - само шо фабрегас е мало теле ) :) :D

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Јас навивам за Шпанија скоро и од кога навивам за Реал, не знам колку ги имаше тогаш од Барса ама ни далеку не беа главните играчи, сега кога тоа е обратно ма да имаме 4 со 4 со Барса, нема причина да не навивам.
ВАМОС!!

A

apidrone

Гостин
Како бе ви е интересно да ја гледате Шпанија со една шанса по меч..

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Како бе ви е интересно да ја гледате Шпанија со една шанса по меч..
дечко те глеам не се разбираш у фудбал,ај провери там колко им е посед на топка и колку подавања направил тај как го викате Чави:D

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
ццц и овај Чаби игра појако у репрезентација. За кој кур земат плати во Реал, тоа летоска се да се продаде, Чабивци, Кедировци, Пепиња, Концентратовци.:D
Иначе за Кедира забележав дека го играше на различни позиции Лев заедно со Швајншвајнер. Се менеа, еднаш Кедира даваше асистенции/голови, другиот пат Швабата. Како и да е се надевам дека Мурињо ќе му погоди подобра позиција за игра од досега виденото на ЕП.
За трансфери само Џек Вилшер. Подобар ЦМ од него здравје. Десен бек не ни треба. Барем не оној за кој бараат 12-13 милиони + играч кој вреди 15-20 милиони.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.106
Поени од реакции
25.163
Арбелоа ако успее да го сопре Роналдо, не ни треба нов десен бек за следна сезона! :ROFLMAO:

A

apidrone

Гостин
Ќе ги видам шпанциве после него што ќе прават..

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Drain
По сите можни теми кај шо сретнав јадеш слатки за Шпанија и играта со лажен шпиц, овој не вреде оној не вреде, јас си стојам на ставот Шпанија шампион (без разлика што германците се страшни) но колку и да го мразеш тоа (не ме сфакај премногу озбилно) досаден си :D со еден ист коментар на секоја страна дека Дел боске не го бива со таа формација, ако не го биваше немаше да дојде до полуфинале (не е битно како) со само 1 примен гол.
Биди ми поздравен и уживај со средината на шпанија :D

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
А јас на ракија направен Ди Марија...

Член од
2 јули 2009
Мислења
340
Поени од реакции
395
Изјавите по натпреварот :)
Xabi Alonso: "A estas alturas todos los partidos son difíciles y a Cristiano le conocemos perfectamente. Tenemos que centrarnos en nosotros e intentar hacer un partido como el de hoy e incluso mejor"
(Во овие моменти сите натпревари се тешки, а каков играч е Кристијано знаеме перфектно . Но мораме да се концентрираме и да одиграме добра партија како денес, па дури и подобра)

Casillas: "Va a ser un partido bonito con Portugal, Cristiano es junto a Messi el mejor"
(Ќе биде убав натпревар против Португалија, посебно имајќи го во предвид фактот дека Кристијано заедно со Меси е најдобриот во светот)

Sergio Busquets "Da igual el rival que sea, porque saldremos con muchas ganas. En ese momento será España contra Portugal, no contra Cristiano".
(Исто ни се фаќа кој и да ни биде ривал, ние ќе излеземе со многу желба за победа. Во овој дуел ќе игра Шпанија против Португалија, а не против Роналдо)

И уште некои изјави
:)
Petr Cech "Cuando tu rival tiene a Ronaldo como eje de ataque, tiene que estar 100% concentrado, cada dia me convenzo mas de que
Ronaldo
es el mejor del mundo"
(кога твојот ривал го има Роналдо како главен во нападот, мораш да бидеш 100% фокусиран. Секој ден се убедувам се повеќе дека Кристијано е најдобар играч во светот.)

Di Stéfano: "La Eurocopa de Cristiano Ronaldo, fantástica"
(Играта на Кристијано на ова европско првенство - фантазија.)

Ferdinand: “Creo que Cristiano Ronaldo este año va a ser elegido el mejor jugador y Messi tendrá que conformarse con el balón de plata. Ganar la Liga con el Madrid y hacer lo que está haciendo en la Eurocopa, es garantía del Balón de Oro. Estoy muy feliz por ‘Ronny’. Se merece el éxito que está teniendo y creo que hizo un fabuloso partido contra la República Checa. Esta puede ser su Eurocopa, porque es el jugador más completo y con más capacidades"
(Мислам дека оваа година Кристијано ќе биде избран за најдобар играч и Меси ќе мора да се задоволи со сребрената топка. Многу сум среќен за Роналдо. Го заслужува успехот и мислам дека одигра феноменална парија против Чешка. Ова може да биде негово европско првенство, бидејќи е најкомплетен и најспособен играч.)

Kajgana Shop

На врв Bottom