Значи не е кажано дека КРУЖЕЊЕТО Е УБАВО ЗА ГЛЕДАЊЕ туку некои убави пасови и напоменав пример- на кој пас од таа утакмица, нели беше форум...Значи сами си се заебувате. Прво јадите цела сезона дека од барса играва е за нигде кружа 90 мин околу 16, и сеа дојде Шпанија иста игра ама ви било интересно и убо за гледање
Мене ме побараја, некни скаути имаше ко одев на факултет ме следеа, стигна понуда ама се думам шо да му речамАј да не читам мн мн постови нека ме информира некој има некој нов играш 90 - 100 % што е купен и некое инфо кој си оди ? да бидам у тек
Ќе се каеш ако не прифатиш..Мене ме побараја, некни скаути имаше ко одев на факултет ме следеа, стигна понуда ама се думам шо да му речам
а шо мислиш интересен ли си ?Мене ме побараја, некни скаути имаше ко одев на факултет ме следеа, стигна понуда ама се думам шо да му речам
Е че прајме муабет во септември!а шо мислиш интересен ли си ?
Нема ништо ново. Се обидуваат да исчистат некој отпад од тимот ама нешто слабо им иде. Сигурно ќе си одат 3-4 играчи, оние што се на позајмица претежно. Има многу шпекулации, ништо сигурно сеа за сеа. Иначе познавајќи му ги делата на Перез откако дојде како претседател неможе а да не фрли 30+ милиони за играч преку лето. Ќе лапнат некој скап 100%.Ај да не читам мн мн постови нека ме информира некој има некој нов играш 90 - 100 % што е купен и некое инфо кој си оди ? да бидам у тек
Ондак Бокица ќе го гледаме од септемвриНема ништо ново. Се обидуваат да исчистат некој отпад од тимот ама нешто слабо им иде. Сигурно ќе си одат 3-4 играчи, оние што се на позајмица претежно. Има многу шпекулации, ништо сигурно сеа за сеа. Иначе познавајќи му ги делата на Перез откако дојде како претседател неможе а да не фрли 30+ милиони за играч преку лето. Ќе лапнат некој скап 100%.