Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Честито новото засилување.. сакав кај нас да го видам, ама јбг тоа е што е..! :smir:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
И лани Снајдер вака изигра добро на последниот натпревар за Реал и го шитнавме. А да ги споредиш Снајдер и ВдВ нема теорија, т.е. значењето кое го имаа во играта.

Се плашам само да не се заврши како лани, коа Рафа беше „првиот“ што го напушта Реал а остана. А не би имал ништо против продавање на Гранеро. Редно е да почнеме да го чистиме вишокот.

Поради тоа што е очигледно дека не земаме лев бек, мислам доволно беше купување за летово!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Еве и изјавата на Мур, делот за Каналес....:pipi:

Еден тренер секогаш сака повеќе. Кога ќе дојде еден, веќе мисли на некој друг. И кога ќе дојде другиот мисли на друга позиција која може да се засили. Ист сум како и сите други тренери во тој контекст. Но исто така тука е и работата и напорот кој ги вложува клубот во една тешка економска си...туација во светот. Сите се стегнати во тој поглед. Иако оваа сезона немавме засилувања како Cristiano и Kaká клубот инвестираше доволно за да биде почитуван од страна на тренерот.
Многу сум задоволен од доаѓањето на Özil. Договорот на Özil му завршуваше следната сезона, и можевме да го имаме за многу помала цена од онаа која вреди, а ќе беше таа цена уште поголема ако до крајот на договорот имаше 2 или 3 години. Не смеевме да ја пропуштиме шансата да имаме ваков играч. Можеби може да се спореди со Сanales. Поради отсуството на Kaká сакавме уште еден играч, и Canales и Özil ќе играат многу. Özil во Perder играше на левата апозиција, потоа, кога си отиде Diego играше позади напаѓачите. Со Германија имаше комлетно друга улога/ Може да се вклопи во нашиот начин на работа. Дури може да игра и во средниот ред. Таму ги имам Lass, Khedira и Gago, но неговиот профил е поразличен. Özil е креативен играч и секогаш е добро да имаш на располагање таков играч. Моја обврска е да не се сопре фудбалскиот развој ни на Özil, ниту на Canales. Мм да им помогнам и да го извлечам целиот нивни потенцијал.
Canales не би го пратил некаде на позајмица ни еден ден. Нема шанси да си оди. Ми се допаѓа многу и само очекувам да продолжи со тој менталитет кој го има и да не чита весници кога зборуваат многу добро за него, затоа што е дете и може тоа многу да му наштети. Ќе има голема минутажа, ако не се промени.
Van der Vaart не го прослави голот затоа што ова е пријателски натп-ревар. За него најважно е да му покаже на својот тренер дека е тука да се бори за своето место. Ова не беше натпревар за да дадеш гол и да трчаш како луд. Standard играше за резултат, а ние како на тренинг. Rafa беше добар додека играше. Јас го почитувам и клубот исто така поради времето кое го помина овде и секогаш може да биде решение. Може да биде дел од екипата заедно со Özil.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Ајде момци нека ви е честито Озил,знае Мурињо какви играчи зима,иначе со агажманот на Озил Жозе ке ја игра истата формација како со Интер... добра одбрана и контри па да се надеваме дека ке падне оваа год Барса:toe:. А иначе колку поточно плати Перез за Озил се говореше нешто 15м али не сум баш информиран?

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
15 милиони за договор од 6 години,тоа го рекоа и на вестите.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Честито засилување!
Незнам каде ќе најдете место за сите тие ѕвезди што ги имате но верувам дека ќе ги искористите корисно :]

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.919
Поени од реакции
7.013
Се шо треба само Меси и компанија да ги гледам со наведнати глави!

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Ете нова беља,повреда на Албиол,го исчашил глуждот и ќе паузира некои две до три недели(ќе ги пропуштел последните пријателски натпревари).ЗАТОА Е ПОТРЕБНА ДОЛГАААА КЛУПА!!!

Член од
6 јануари 2009
Мислења
509
Поени од реакции
72
Van der Vaart"I will work hard for a spot on the team. I think my goal was very nice. I wish to stay at Real Madrid. The Club always wants to have great players and Ozil is a quality footballer."- значи колку е лојален дечково,и само нека му ја мисли мурињо на клупа да го става !

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Ете нова беља,повреда на Албиол,го исчашил глуждот и ќе паузира некои две до три недели(ќе ги пропуштел последните пријателски натпревари).ЗАТОА Е ПОТРЕБНА ДОЛГАААА КЛУПА!!!
Аман веќе само одбрамбените се повередуваат.Сега очекувајте за следната пријателска утакмица Жозе да повика некој играч од Кастиља што игра во одбраната.

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Van der Vaart: За мене не е проблем тоа што дојде Özil. Јас ќе се борам за своето место. Од клубот не зборуваа со мене, но Mourinho секогаш ни кажува дека сите имаме шанси. Да играш во real Madrid секогаш е тешко и уште повеќе сега кога доаѓа квалитетен играч. Но јас сакам да останам и знам дека ќе играм многу. Не го прославив голот, зошто иако беше убав гол, ова беше пријателски натпревар. И покрај тоа сум задоволен.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Сите го отфрлате ВДВ во Ренова во Работнички не ни требал... а не се сеќавате кога не спаси во последните минути со победнички голови против Севиља и други екипи а?
Многу брзо заборавате...

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Сите го отфрлате ВДВ во Ренова во Работнички не ни требал... а не се сеќавате кога не спаси во последните минути со победнички голови против Севиља и други екипи а?
Многу брзо заборавате...
се сеќаваме и фала му за тоа,а се сеќаваш кога промаши шанса 1 на 1 со барса?

--- надополнето ---

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.609
Поени од реакции
14.461
Да се разбереме, никој не го брка ВДВ затоа што е слаб играч. Моментално е подобар и од Озил (го немаме видено како игра во Примера) и од Каналес. Јас сакам да си оди затоа што тоа би било многу добро и за Озил и за Каналес, зошто тие секогаш ќе имаат повеќе простор за докажување. А ако остане ВДВ, можно е и Каналес да не заигра наредна сезона. Е сеа видете и вие што сакате, Каналес да добива многу повеќе шанса за игра и да се развива како играч, или пак да остане ВДВ, и да го гледаме Каналес цела сезона на клупа. А реално, ВДВ за мене и не е нешто посебно, и уверен сум дека ако замине со доаѓањето на Озил неговото заминување нема да се осети.

--- надополнето ---

Јако.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom