Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Заврши. Ајде Озил да видиме и ти што знаеш. Рекоа 3 играча ке се купеле али испаднаа 6, а уште не е завршен трансвер периодот. Марија уште не сваќам зашто е донесен... али ке видиме, ајде да не зборам пред време. Гранеро ке го шитнат све мислам.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Заврши. Ајде Озил да видиме и ти што знаеш. Рекоа 3 играча ке се купеле али испаднаа 6, а уште не е завршен трансвер периодот. Марија уште не сваќам зашто е донесен... али ке видиме, ајде да не зборам пред време. Гранеро ке го шитнат све мислам.
Или да го пратат на позајмица во Гетафе најарно ќе бидит:):)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
^
Сеедно. Он ми изгледа некако нај не корисен на таа позиција, али и не би било чудно Мамаду да си отиде. Ама со Мурињо, мислам дека попрво би го дал Гранеро него Мамаду.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
^
Сеедно. Он ми изгледа некако нај не корисен на таа позиција, али и не би било чудно Мамаду да си отиде. Ама со Мурињо, мислам дека попрво би го дал Гранеро него Мамаду.
Но според мене Гранеро е еден од технички најпоткованите играчи кај нас.Ете и лани на неколку утакмици се покажа одличен,но му фали нешто...дали самодовеба,дали повеќе слобода...незнам.Зато најарно ќе бидит да се пуштит на позајмица некаде,не мора да е Гетафе,негде каде што би можел да биде константен.Ма да и да се продаде,не би згрешиле:toe:

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Но според мене Гранеро е еден од технички најпоткованите играчи кај нас.Ете и лани на неколку утакмици се покажа одличен,но му фали нешто...дали самодовеба,дали повеќе слобода...незнам.Зато најарно ќе бидит да се пуштит на позајмица некаде,не мора да е Гетафе,негде каде што би можел да биде константен.Ма да и да се продаде,не би згрешиле:toe:
Му фали уште некоја секунда за добро да размисле кај да ја прати топката ... 5 секунди се малку за него :pos2::kesa:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ја нема потребната интелигенција за таа позиција што ја игра. За таа позиција треба за 2 секунди да видиш кој е слободен и да дадеш топка, не тој фати ја и држи ја 20 секунди у тебе, па што е најтрагично у 50% од додавањата греши. Едноставно не е за у Реал, посебно сега со новиве играчи, најарно ќе му биде да си замине. Ќе биде голема грешка ако го пуштат ВдВ а го остават Гранеро. Според мене Гранеро и Мамаду ќе си заминат.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
И јас сум свесен за тие недостатоци кај него шо ѓи набројавте......посебно прегледноста и брзината на проигрување.Беше мн добар во Гетафе,и изгледа дека подобро е да останеше таму,сепак притисокот си го прави своето...

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.154
Поени од реакции
25.299
Која бројка ке ја носи Озил, и дали ке игра на следниот пријателски натрепвар? :D

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
се сеќаваме и фала му за тоа,а се сеќаваш кога промаши шанса 1 на 1 со барса?

--- надополнето ---

Кога сме кај промашувањето доволно е да се спомне само името Игуаин и ми се крева притисокот... со Лион што промаши кога отпаднавме од ЛШ???
Има ли некој друг промашено вакво нешто од тимот?

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Кога сме кај промашувањето доволно е да се спомне само името Игуаин и ми се крева притисокот... со Лион што промаши кога отпаднавме од ЛШ???
Има ли некој друг промашено вакво нешто од тимот?
Седи бе мадро. Игуаин ти е крив можи оти промашил една шанса? Едноставно не ве сваќам ..

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.610
Поени од реакции
14.462
Ди Мариа е донесен затоа што освен Роналдо и Педро Леон неаме друго класично крило како што бара Мурињо, а и на пазарот ретко се наоѓаше таков играч.

Валдано потврди дека Озил е последното засилување за ова лето.

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Која бројка ке ја носи Озил, и дали ке игра на следниот пријателски натрепвар? :D
Моментално сите бројки се зафатени ќе се чека да си оди некој ваљда на Мамаду 6 ката или на Гранеро 11, тоа се мои желби
у краен случај на Рафа 23 ката

едит: Гранеро испаѓа затоа што
Валдано на презентацијата на Озил рекол дека нема да се продаваат шпанци

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.610
Поени од реакции
14.462
Гранеро не очекувајте да си замине затоа што моментално од 26 играчи што ги имаме, само 9 се шпанци, а според правилото на УЕФА тимот максимално може да запише 25 играчи, од кои 8 треба да бидат родени во Шпанија, и 4 да бидат од школата на Реал. А моментално играчи од нашата школа ни се само Касиљас, Адан, Арбелоа и Гранеро. Така да, Гранеро бришете го од можните играчи кои ќе го напуштат тимот. ВДВ, Мамаду и Дренте можеби..

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Седи бе мадро. Игуаин ти е крив можи оти промашил една шанса? Едноставно не ве сваќам ..
И јас тоа не го сфаќам, кривицата да се префла на еден, оти промаршил, небаре друг никој не промарши ништо.
А дека погоди 27 во ЛаЛига и дека беше еден најдобрите поединци и најдобар напаѓач во тимот, уствари и немавме друг

p.s што бидна со одбраната бе :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom