Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
Ја мислам дека Кедира е промашен трансфер. Воопшто не му треба на Реал таков играч. Подобро да купеа некој стопер, а Пепе да го прекомандуваат на позицијата што ја игра Кедира сега, позиција на која многу добро се снаоѓа во репрезентацијата на Португалија.
Види сеа, треба да знаеш дека има разлика меѓу тоа што го кажа и тоа што, како што гледам го мислиш... Можеби, еве според тебе Кедира е непотребен трансфер, ама никако не можеш да кажеш дека е промашен. Барем досега, Кедира е далеку од промашен трансфер :smir:

Што се однесува до новата тема, слободно Боки нека ја отвори, секако ете се јави прв, нема потреба да се јавуваат други. Како што кажа сам, нека го копира истото од Манга, нека додади нешто од тогаш до сега, и готово. :)

не само шо сакам, дури се повеќе и повеќе мислам дека ќе дојде во Јануари ;)

http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=de24b3a9-8ebc-4adb-8ba1-5b0e12032011&ln=3&typeBack=Последни Вести
И јас мислам дека е многу блиску до Реал дечково...

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Нема да се купи ниту еден напаѓач зимово...барем не некој висококласен.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Angel Di Maria 22

Marcelo Vieira 12

--- надополнето ---

Повеќе камери, јако е:vozbud: е овој го поштувам, БРАВО ЅВЕРУ:pipi:

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
Е ова ти се вика МАДРИДИСТА, на Ноу Камп СЕКОЈА ЧЕСТ

Голијат&

...зависи...
Член од
10 мај 2010
Мислења
271
Поени од реакции
9
А и мадиња имаат бе :pos:

:bravo: Па уште се силат навивачине на барса, а никој не му оди само 1 гледам му се спротиставува, ех бе каталончиња. :)
^ KALJO види ги и овие клипови што ги поставив неколку страни наназад, по ова заклучив дека мадридистите во шпанија се похрабри од каталонците. :):)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Di María (16.12.10 - press): Додека бевме на подготовки во Лос Анџелес формиравме силна група, потоа се само по себе дојде. Многу здружена екипа сме и се ни оди добро.
Против Sevilla играме важен натпревар, имаме многу повредени играчи, но имаме и добри играчи, во одлична форма кои можат да ги заменат.
Не се мешам во темата на која позиција ќе играм, тоа е одлука на тренерот. Ние излегуваме на терен за да играме. Во напад сега го имаме само Benzema, Pipita се опоравува и двајцата се одлични играчи.
Секако дека знам дека Espanyol е следниот ривал на Barcelona и се надевам добро ќе игра и ќе извади позитивен резултат. Ние мислиме на нашиот натпревар и на тоа повторно да бидеме први на табела.
И Critiano и Messi се добри. Двајцата се најдобри, секој со своите карактеристики, не можам да кажам дека еден од нив е подобар.
Кога дојдов не мислев дека одма ќе бидам стартер и дека ќе играм на секој натпревар, мислев дека ќе биде потешко, затоа што имаме многу добри играчи, но имав среќа да дадам голови, се жртвував и му покажав на тренерот дека можам да бидам стартер, се надевам така ќе продолжам.
Mourinho ми даде доверба со тоа што сум стартер, ме натера да се чувствувам комотно. Потоа се беше полесно.
Јас лани не играв овде, за мене не е важно кој ривал ќе ни се падне во ЛШ, важно ми е тоа дека мораме да го победиме кој и да е. Не знам кој ривал би го сакал во осмина финале, но ако луѓето овде сакаат реванш против Lyon тогаш и јас сакам.

Од Kolku fanovi ima Real Madrid vo Makedonija

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Мене не ме плаши ни еден противник. 85% од играчите ни се нови и не живеат со комплексот од 1/8 така да сметам дека кој и да ни се падне ќе немаме проблем да го поминеме

Инаку за најлесен противник освен Копенхаген го сметам Интер од три причини:
1. моменталната форма
2. Бенитез
3. Мурињо(ви текнува Интер - Челзи)

Joselu, Juanfran, Paceco и Sarbia на терен со 19-те неповредени играчи од првиот тим.... Cristiano на терен.... во сала Gago, Ramos, Canales, Dudek, Higuaín и Kaká....

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Кристијано Роналдо имал четиригодишен син и во Сингапур

Португалската фудбалска суперѕвезда на шпанскиот гигант Реал Мадрид, Кристијано Роналдо на својот официјален „Твитер" профил објавил дека е татко на уште едно дете.

Тестот за татковство потврдил дека поранешниот најдобар играч во светот е татко на четиригодишниот Алекс кој живее во Сингапур со својата мајка.

Роналдо напишал дека како и кон својот друг син секогаш ќе се однесува како татко, откако мајката на Алекс по година дена успеа да го докаже татковството и да дојде до правата за алиментација.

„Неодамна разбрав дека имам син во Сингапур кој има четири години. Го прифаќам своето дете и ќе се погрижам ништо да не му фали и да има безгрижно детство.“ - стои меѓу другото на „твитер“ акаунтот на Роналдо.

Аман бе синовите не си ги знае :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom