Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Убај навивачи си се бе, шо им фалит, барем мојт чоек да си појт со фамилија да си глеат натпревар, не да ти е страв да не ти го убијат детето.

Член од
21 април 2010
Мислења
165
Поени од реакции
16
Од 5топ лигите, Шпанија е на последно место на ова поле. Најватрени се германците и италијанците, франзузите и они парираат до некаде, али не се споредуват со првите две. Шпанија сакс, а Англија воопшто не се ни ултрас. Таму со шалот на врат и пеат сите.

Со извинение на офтопикот.:)

Голијат&

...зависи...
Член од
10 мај 2010
Мислења
271
Поени од реакции
9
А и мадиња имаат бе :pos:

:bravo: Па уште се силат навивачине на барса, а никој не му оди само 1 гледам му се спротиставува, ех бе каталончиња. :)

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Искрено очекував нерешено да заврши али добро е. Честито победа.
Незнам за другите ама јас кога станува збор за Реал Мадрид секогаш сум бил оптимист за победа со кого и да игра... и сум пробал да ги сватам они навивачи кои очекуваат пораз или нерешно ама некако не ми оди :)

Честито победа на сите мадридисти, Siempre Real Madrid!!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
^ Шо да мислиме ни У од Ултраш не се,не тие него скоро сите во Англија и Шпанија.
А што подразбираш ти под УЛТРАС !? Хулигани !? Ултрас не значи дека треба да се хулигани како балканциве, или пак како мафијашите од Неапол, Рим, Сицилија...

Ипак публиката оптшо у Шпанија е многу мрзлива, само аплауз и главните скандирања (за разилка од швабите на пр. каде урлаат цела утакмица и имаат кореографии).

Ултрас Сур како за шпанси навивачки стандарди се супер, значи зборам за тие што се дел од таа навивачка трибина, а не за останатиот дел од Бернабе од кои пола ги мрзи да стане ако не е дерби утакмица. :)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Лани Мур изгуби предност од 14 бода во Италија со Интер, недај боже таква криза да мавне овде, не се овде сампдорија и рома главни конкуренти

Член од
11 април 2010
Мислења
348
Поени од реакции
8
А што вие подразбирате под тоа Култура..
ако се смета фудбалска култура тука шпанските навивачи се векови пред другите...
а тоа за 90 мин скокање викање дерење е за тоа шпанците не ги бива..затоа што тие се научени фамилијарно да одаат
со се татко им и мајка им од 80 години кои веке 70 се социоси на клубот за кој навиваат...не правете такви банални споредби..
за разлика од англиија и италија(тука не спага и германија)терените секогаш се фулл..
и никогаш не оделе на истите за да се испотепаат и изврегаат..
има различми начини на тоа како се дефинира фудбалска Култура...

а и да додадам...
шпанците имат развиено еден многу ефикасен систем..
ако играш добро ке стане(барем за моментке ти ракоплеска цел стадион(што сакаш повеке од тоа), а ако играш лошо ке ти мават бели марамчиња..(пањолада)кога ке ми текне :)))))))))))))

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
^^ Ќе тераме уште 2-3 вака бледи натпревари али не губиме бодови. :)

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
ова е само голема криза,она што ни го правеа во понеделникот не ништо повеќе од ова
п.с. за видеово добив репутација и тоа негативна,а ние сме будали што признаваме победи и добри игри.НИКОГАШ ПОВЕЌЕ па макар резултатот да биде 10-0

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
ова е само голема криза,она што ни го правеа во понеделникот не ништо повеќе од ова
п.с. за видеово добив репутација и тоа негативна,а ние сме будали што признаваме победи и добри игри.НИКОГАШ ПОВЕЌЕ па макар резултатот да биде 10-0
а ти шо сакаш позитивна?! хахаха... не ме смејте
така е кога паѓате лесно на првокации а сакате плус да бидете достојни навивачи, следи пример не се замарај остави ги во еуфорија се, а ќе дојдат нашите 5 мин, биди сигурен...
денес никој не ти вели благодарам ако нема корист од тебе :)

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
а ти шо сакаш позитивна?! хахаха... не ме смејте
така е кога паѓате лесно на првокации а сакате плус да бидете достојни навивачи, следи пример не се замарај остави ги во еуфорија се, а ќе дојдат нашите 5 мин, биди сигурен...
денес никој не ти вели благодарам ако нема корист од тебе :)
ме нервира тоа што се мешаат во наш фан клуб ја у нивниот иам влезено 2-3 пати до сеа и тоа само искрено да им честитам победа како вистински фан на фудбалот,никогаш заради провокација

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Серџио Каналес се повредил

--- надополнето ---

Реал Мадрид има цел да го доведе Диего Милито како засилување

повеќе нема потреба...НЕ ФАЛА:kesa:
Milito was one of the top scorers in the La Liga 2006–07 season.[4] He scored 23 goals, two less than the top goalscorer Ruud van Nistelrooy and three behind European Golden Boot winner Francesco Totti.

Можда ќе се врати во форма во Шпанија шо го знаеш. Иако тогаш бил 4 години помлад, ама се е можно. На крај краеви со Мурињо како тренер партали направи лани, никој неможеше да го запре.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom