дечки значи јас бев и организирав за 12 луѓе во IRISH PUB, мислам дека знаете скоро сите кај е (на кеј веднаш до Холидеј Ин) значи од 20:00 - 20:15 треба да бидеме таму така реков...1. moni <3 real))
2. Shuriken
3. Nikolic
4. Urban_Mover
5. ob1
6. batistuta9
Armin, El Ninho, Ivan1real, Kaljo, vamosreal и тамо уште кој останале да потврдат, односно да кажат за сигурно. Со мене двајца би требало да дојдат, со об1 еден најверојатно и ке не има во не така лош број.
Еве јас уште еднаш потврдувам дека идам утре,само може некаде да се чекаме па сите заедно да одиме во тој Ајриш Паб ?дечки значи јас бев и организирав за 12 луѓе во IRISH PUB, мислам дека знаете скоро сите кај е (на кеј веднаш до Холидеј Ин) значи од 20:00 - 20:15 треба да бидеме таму така реков...
ајде сега сите оние кои сигурно ќе одат нека пишаат само официјално, да знам точно шо како...
Со мене не доага никој брат, грешка си нешто.1. moni <3 real))
2. Shuriken
3. Nikolic
4. Urban_Mover
5. ob1
6. batistuta9
Armin, El Ninho, Ivan1real Kaljo vamosreal и тамо уште кој останале да потврдат, односно да кажат за сигурно. Со мене двајца би требало да дојдат, со об1 еден најверојатно и ке не има во не така лош број.
Со мене треба да дојде уште еден мадридиста...Ете вака,може ли во 20:00 пред Рекорд ?1. moni <3 real))
2. Shuriken
3. Nikolic
4. Urban_Mover
5. ob1
6. batistuta9
Armin, El Ninho, Ivan1real Kaljo vamosreal и тамо уште кој останале да потврдат, односно да кажат за сигурно. Со мене двајца би требало да дојдат, со об1 еден најверојатно и ке не има во не така лош број.