Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.591
Поени од реакции
14.398
Ibrahimovic: "Mourinho me estimulaba, es un ganador; Guardiola no es nadie"

Па многу јасно мислам. :pos:

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
^мур си е мур,ама утре очекувам само победа и ништо повеќе

антонија

модел
Член од
22 август 2010
Мислења
144
Поени од реакции
6
дојдиа и голевите,трпение требаше малку и да му оставиме на мурињо да си ја врши работата.
Мисам дека 4 комада се доста .

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.094
Поени од реакции
25.100
Може сеа да се преброиме кој ке бидеме за гледање, ако воопшто има? :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Еј аман бе, ајде по едно кафенце и цигарче свите и оладите малку :)

Иначе убоо да си пројдете утре тие што ќе идете, и нормално да славите на крај :)

Urban_Mover

Madridista
Член од
31 октомври 2005
Мислења
2.160
Поени од реакции
125
За утре колку сме сигурни...ајде пишете кој доаѓа сигурно...да видиме колку ќе се собереме, па макар и 5 души...ама да гледаме заедно...

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Expecting a sellout
Approximately 1,000 tickets remain and will be sold on Monday and Tuesday

Don't expect anything but a full house for Tuesday's Champions League showdown againt Milan at the Santiago Bernabeu. Tickets have been selling like hot cakes and approximately 1,000 are all that remain. VIP tickets are also almost sold out, with the last 200 going on sale on Sunday and starting at 225 euros. :):)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
1. moni <3 real
))
2. Shuriken
3. Nikolic
4. Urban_Mover
5. ob1
6. batistuta9

Armin, El Ninho, Ivan1real Kaljo vamosreal и тамо уште кој останале да потврдат, односно да кажат за сигурно. Со мене двајца би требало да дојдат, со об1 еден најверојатно и ке не има во не така лош број.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
1. moni <3 real
))
2. Shuriken
3. Nikolic
4. Urban_Mover
5. ob1
6. batistuta9

Armin, El Ninho, Ivan1real, Kaljo, vamosreal и тамо уште кој останале да потврдат, односно да кажат за сигурно. Со мене двајца би требало да дојдат, со об1 еден најверојатно и ке не има во не така лош број.
дечки значи јас бев и организирав за 12 луѓе во IRISH PUB, мислам дека знаете скоро сите кај е (на кеј веднаш до Холидеј Ин) значи од 20:00 - 20:15 треба да бидеме таму така реков...
ајде сега сите оние кои сигурно ќе одат нека пишаат само официјално, да знам точно шо како...

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
дечки значи јас бев и организирав за 12 луѓе во IRISH PUB, мислам дека знаете скоро сите кај е (на кеј веднаш до Холидеј Ин) значи од 20:00 - 20:15 треба да бидеме таму така реков...
ајде сега сите оние кои сигурно ќе одат нека пишаат само официјално, да знам точно шо како...
Еве јас уште еднаш потврдувам дека идам утре,само може некаде да се чекаме па сите заедно да одиме во тој Ајриш Паб ?

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.094
Поени од реакции
25.100
1. moni <3 real
))
2. Shuriken
3. Nikolic
4. Urban_Mover
5. ob1
6. batistuta9

Armin, El Ninho, Ivan1real Kaljo vamosreal и тамо уште кој останале да потврдат, односно да кажат за сигурно. Со мене двајца би требало да дојдат, со об1 еден најверојатно и ке не има во не така лош број.
Со мене не доага никој брат, грешка си нешто.

Иначе еве ја потврдува дека 100% ке дојдам утре, иначе да можете да кажете каде и во колку саат да се чекаме и сите заедно да влеземе во Irish Pub.

А што се однесува за тоа некој ако сака да си викне од страна другар или слично да дојде со нас да гледа утакмица, што се однесува до мене ич нема да ми смета се надевам и на другите нема да им смета.

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
1. moni <3 real
))
2. Shuriken
3. Nikolic
4. Urban_Mover
5. ob1
6. batistuta9

Со мене треба да дојде уште еден мадридиста...Ете вака,може ли во 20:00 пред Рекорд ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom