Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.591
Поени од реакции
14.398
еве утре јас ке прошетам низ центар и ќе видам ако можам негде да договорам у некој кафич, ама ако прашаат колку луѓе за колку да им речам?! сигурно не за 8 само нели?
10-12 би требало да се собереме од форумов. :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Иако ја не сум сигурен за доаѓање, мислам дека поарно би било прво да се иде само од Кајгана :)

Иначе, зашто мислите дека Кака и Озил неможат да играат заедно. Крај краева, постои ротација, а долга е сезоната. Немора да значи дека Кака веднаш ќе му го земе местото на Месут ако се врати во форма :)

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Честита нека ни е победата! Одлично изиграа дечките сношти очекувам така да продолжат и во Вторник.

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Brat Kaka e katastrofa i nema sto da dokaze, posle povredava a i predhodno nisto ne pokaza...znam deka sakas da bide najdobar za da bides ponosen i sreken:), isto kako ja so Benz, ama deckoto se gubi vo svemir:mad: mamata negova glupa...baska i mnogu se nafurav vcera koa zborese komentatorot za nego, deka e mrzliv na treninzi, posto si fatil ubavo drustvo sto go e**t u mozok:toe:
Брат,па немој толку остро...

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Иако ја не сум сигурен за доаѓање, мислам дека поарно би било прво да се иде само од Кајгана :)

Иначе, зашто мислите дека Кака и Озил неможат да играат заедно. Крај краева, постои ротација, а долга е сезоната. Немора да значи дека Кака веднаш ќе му го земе местото на Месут ако се врати во форма :)
Еј кажете уште сега ако смета, зашто едно дете максимум две најеројатно ке дојдат со мене. Фанови тешки на Реал и цел месец ме молат да се организираме вака да гледаме групно. Мислам дека нема проблем да претставува тоа, али ако смета кажете уште сега.
@Батистута
Бензема ако даде гол, (а шансите се 1:100000) ке урлам тамо ради тебе :D.

Други не се радујте дека гол ке ме видите :D.....Шала на страна, батистута прошетај ајде низ центар на 2 минути си. Во школо сум и башка далеку сум иначе ке прошетав и јас. Пиши одма чим дознаеш. Нема да е проблем за кафичиве зашто е работен ден и нема гужви горе доле.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Еј кажете уште сега ако смета, зашто едно дете максимум две најеројатно ке дојдат со мене. Фанови тешки на Реал и цел месец ме молат да се организираме вака да гледаме групно. Мислам дека нема проблем да претставува тоа, али ако смета кажете уште сега.
@Батистута
Бензема ако даде гол, (а шансите се 1:100000) ке урлам тамо ради тебе :D.

Други не се радујте дека гол ке ме видите :D.....Шала на страна, батистута прошетај ајде низ центар на 2 минути си. Во школо сум и башка далеку сум иначе ке прошетав и јас. Пиши одма чим дознаеш. Нема да е проблем за кафичиве зашто е работен ден и нема гужви горе доле.
kako бе шала на страна?! сам даде чесна партиска реч, не биди п**ер сеа :wink:
ај ќе видам шо можам не за друго сам имам нешо работа по центар па тоа уз пат ќе ми биде. ама ќе гледам да не биде само кафич ко кафич да се рече па да биде ок и од амбиент и се :helou:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Примети ли некој дека сме единствената непоразена екипа во Примера?
Ако се соберете убаво да си поминете, ние планираме во Струмица да се собирамe заедно со фанови на Реал и Милан ќе летат кладби... :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
@ Shuriken
Пошто мене ме цитираше, мене не ми смета ич. Зборот ми беше поарно е у помал број да се проба како ќе биде, зошто некој пиша и од страната на фб да се организира, така ќе биде 100 души, здравје у финале тоа. :icon_lol: Може админите од страната да се поканат... :)

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
kako бе шала на страна?! сам даде чесна партиска реч, не биди п**ер сеа :wink:
ај ќе видам шо можам не за друго сам имам нешо работа по центар па тоа уз пат ќе ми биде. ама ќе гледам да не биде само кафич ко кафич да се рече па да биде ок и од амбиент и се :helou:
По можност да се пуши во тој кафич :)) И јас сакам да прашам исто што праша Шурикен...ке смета ако дојде еден другар со мене,навивач на Реал,но не е член на Кајгана ?

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.591
Поени од реакции
14.398
Момци, не ме сметајте мене, ми испадна еден неочекуван проблем, нема да можам да дојдам. :( Убаво да си поминете сите вие што ќе одите, па се надевам ќе се видеме на некој друг натпревар, можеби на другиот натпревар со Милан, или пак на Ел Класико.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Исто и јас се извинувам што морам да откажам, излегоа Х неодложливи работи и виши сили. Се надевам дека ќе се видиме на некој друг натпревар. Убав помин на тие што ќе бидете

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Камо едно „фала“ бе, шо ве монтиравме на прво место? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom