Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Chestito pobeda!!!

Za igrata ne komentiram nishto, osven za dodavanjata/pasovite ne greshea skoro ic i do pred shesnaesetnikot igraa odlichno od tamu pa ponatamu... Poslednive 3 godini, podobro zasiluvanje od Ozil ne sum videl. Dechkoto e fenomenalen, tolku brzo se uigra i stana skoro najvaznata alka na timot, da moze samo da fascinira chovek...ma kakov CR7, Kaka kakvi bakraci, vistinskiot chovek konechno e najden, OZIL!!!:zver:
Ronaldo beter od so Osasuna, katastrofa(me potsekja na igrach od Vardar), Higo i on nishto poseben dae gol na tacna, skoro i prazen(i jas da bev nemashe da utnam:))...Di Maria ne beshe neshto si poseben, ama dosta probuvashe da dae gol i imashe povekje od 6 shuta. Dechkoto valjda kje go bidi nema da bide kako Benz(krvta da mu ja e**m:nerv:). Odbranata mora da se pofali, ama nemaa ni oni mnogu rabota.
Samo edno kje kazam, da ne e Mou isti kur kje sme od lani, stvarno taktikata mu e fenomenalna. Dobro im gji ima soopshteno zadachite na Xabi, Khedira pa do odbrana da ne dozvoluvaat protivnikot da doagja do mnogu shansi, kako shto beshe lani...

--- надополнето ---

Prochitav pred nekoj den, deka MOU im lupnal parichna kazna na igrachite poradi slabata igra so Osasuna/Mallorca, ne sum siguren koj beshe od ovie dva tima, ako ne i dvata.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.527
35 удари кон гол, Мурињо ќе го убиел фудбалот во Мадрид, ќе играл дефанзивно. Аха да.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.660
Поени од реакции
59.690
35 удари кон гол, Мурињо ќе го убиел фудбалот во Мадрид, ќе играл дефанзивно. Аха да.
Колку пати на вакви глупости лани им објаснував една многу проста работа: какви играчи имаш, таква тактика правиш. Не може ни Реал да игра дефанзивно со ваков состав ни Интер да игра офанзива со еден куп дефанзивци во средина. Ама кому да кажеш...

Енивеј, честито победа, вака да продолжите, иако ме нервира кога се промашува толку. Озил очигледно е полн погодок btw.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Супер натпревар,немам КОМЕНТАР за играта.Ќе кажам само едно ФЕНОМЕНАЛНО.Цело време доминиравме правевме шанси,но немавме реализација,мислам дека најдоброто добрва доаѓа. Честито нека ни е победата.
HALA MADRID !

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.772
Поени од реакции
11.790
Честито победа дечки!! Озил изигра прекрасно, дефинитивно вашиот најдобар трансфер летово:smir:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
@Manga Ова на десткоп иде одма :)

Малку за утакмицава.... значи стабилност, СТАБИЛНОСТ! Тоа е тоа, најмногу ни требаше таква дисциплина во играта. Не паниечеа кога имаа контри Ајакс (ок, освен на крај кога се опуштија), и покрај многуте промашени шанси уште напаѓаа и не се откажуваа!

Играч по играч....
Икер- Ја покажа класата со само една одбрана!
Карваљо- Мајстор, мајстор! Незнам дали приметивте у второ кога Ајакс имаше контра, Карваљо направи фаул, ја зеде топката у раце и со тоа ќари 15 секунди у кои се врати одбраната... е тоа е искуство кое фалеше! :)
Пепе- Солидно, не перфектно ама се вклопува одлично со Карваљо.
Марсело- Се мрдна овој, уствари секогаш играл одлично у офанзива, секоја чест за тимската игра вечерва.
Арбелоа- Тој немаше ич работа, еднаш згреши ама не беше опасно.
Алонсо- Добро е, се подобрува и тој. Повторно неговите препознатливи пасови, уште у одбрана да се подобри!
Кедира- Колку само витален почнува да станува за тимот, Де Јонг (креаторот на Ајакс) го стави во шише.
Ди Мариа- Одличен натпревар. Промаши две големи шанси, ама одлично ја заврши задачата. Шутираше од далеку, правеше продори, одличен дриблинг.
Озил- Не треба коментар, феномен е!
Роналдо- За нијанса подобар. Сепак неможеше против неговото его, али се залагаше максимално
Игуаин- И тој за нијанса подобар, знае да се најде кај што треба. Сепак мора да се подобрат со Роналдо, мора!

Замените не ги коментирам, веќе беше решено кога влегоја! :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.527
За замените може да се каже само за Лас дека уште одма кога влезе почна да трча ко луд, се гледа дека сака да се докажува, а не ко она телено Бензема, го мрзи да се помрдне од местото.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574

ElNinho мењај аватар. :)
Море јас менувам! :))

Играта Перфект! Играчите со мали забелешки Перфект! Ова сакам да го гледам. Ова е РЕАЛ! Од мене за вечерва имаат 10ка, само да продолжат вака. :)

Член од
15 септември 2010
Мислења
14
Поени од реакции
0
Озил е вистинското што требаше да го имаме ..уште да се разигра роналдо и хуго и вистинска машинерија имаме браво секоја чест за вечерва добра игра ама слабаа реализација да се надеваме на подобро со сосиедад :vozbud:

Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
Честито победа, многу ме радува кога го гледам својот тим стабилен во текот на целиот натпревар. Само една забелешка, премногу индивидуално пред голот.
Озил - :cuc::cuc::cuc: Пипита малку да поработи на реализација, а Роналдо многу да поработи. Исто така и Ди Марија одличен.
пс. Не беше автогол .
ппс. Сето ова што му се случува на Роналдо е само заради преголемата желба да постигне гол, нели е така?

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Честито победа, многу ме радува кога го гледам својот тим стабилен во текот на целиот натпревар. Само една забелешка, премногу индивидуално пред голот.
Озил - :cuc::cuc::cuc: Пипита малку да поработи на реализација, а Роналдо многу да поработи. Исто така и Ди Марија одличен.
пс. Не беше автогол .
ппс. Сето ова што му се случува на Роналдо е само заради преголемата желба да постигне гол, нели е така?
I toa kako beshe, ako si ja gledal cela, posle golot 4,5 pati beshe povtorena snimkata i bash na 4 ili 5 pati od ubav agol go prikazaa golot. Igracot prvin ja mavna nekako so telo, a Higo beshe zalepen samo do nego i kako shto pagjashe topkata mu udri nekako na Anita u noga i vleze u gol:wink:

Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
I toa kako beshe, ako si ja gledal cela, posle golot 4,5 pati beshe povtorena snimkata i bash na 4 ili 5 pati od ubav agol go prikazaa golot. Igracot prvin ja mavna nekako so telo, a Higo beshe zalepen samo do nego i kako shto pagjashe topkata mu udri nekako na Anita u noga i vleze u gol:wink:
Бато, топката удри во коленото на Пипита, али мањебитно :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom