Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.525
Икер мадафака, каков рефлекс.

--- надополнето ---

Заслужени овации за Ди Мариа.

--- надополнето ---

Промашувањево на Роналдо треба да иде во оние компилации за најголемите промашувања што ги има низ Јутјуб. :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Ај честито победа за сега, после поширока анализа. :)

А да,
<----------- дечково е феномен!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Се гледа дека ви фали еден асолен шпиц што знае да даде гол како Ван Нистерлој.....иначе играта ви беше перфекција..а Озил ме изненадува со игрите...

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
ЅВЕРОВИ!
Подобра игра не сум видел во последниве 2 години од страна на Реал Мадрид
Браво!

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Заслужена победа ние го контролиравме натпреварот одлична игра.Се гледа дека Роналдо не е во форма и не можи да постигни гол се надевам дека со Сосиедат ке го скрши мразот.Честита нека ни е победата сите беа фантастични.:pipi:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Ајде честито победа, без некоја посебна анализа одлична игра од сите играчи, Икер само еднаш мораше да реагира и тоа го стори најдобро што можеше.
Во одбрана сме супер па како што рече екстрим Касиљас можеше кафе да порача, па уште Рамос да беше тука, средниот ред одлично, соработката на играчите Озил-Ди Марија, Роналдо-Хиго... супер, поседот се поголем.
Хиго проработе, Роналдо одличен фудбал уште да почне да погодува.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Заслужена победа ние го контролиравме натпреварот одлична игра.Се гледа дека Роналдо не е во форма и не можи да постигни гол се надевам дека со Сосиедат ке го скрши мразот.Честита нека ни е победата сите беа фантастични.:pipi:
Сакаше да кажеш дека се надеваш дека со Соседад ке му свирнат пенал .:pipi:

O

ob1

Гостин
Статистика:

голови 2-0
удари 34-8
во рамките 19-8
посед 62%-38%
одбрани на голманот 2-17
корнери 11-3

Нема повеке што да се збори, статистиката си кажува се. Мора уште нападот да проработи Роналдо-Игуаин-Бензема мора да поработат на реализација, уште тоа да се среди и ке имаме убиствен тим. За одбраната немам зборови стварно на ниво, средниот ред со секој натпревар се повеке се подобрува уште нападот остана.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.525

Честитки за победата, одличен натпревар, но пак слаба реализација. Одбраната пак одлична, можеби имаа еден кикс, но се на се одлично. Озил повторно феноменален, забележав мало подобрување кај Игуаин, беше малку поактивен од претходниот натпревар, но пак не е тој истиот од лани. Ди Мариа денеска ме изненади, мислам дека кај тој играч фали само да му се дава само време за да се докаже, и ќе биде едно од најдобрите крила во светот. И Роналдо имаше неколку добри потези, но далеку е од оној Роналдо од лани, а пак промашувањето му беше... :kesa:

Уште еднаш нека ни е честито победата, сега во сабота ни следува вистински тест во Сан Себастијан на жешкиот терен Аноета против Реал Сосиедад. :)

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37
Одлична игра. Ако и овој пат некој не е задоволен стварно незнам. Да шансите не беа реализирани ама имаме супер резултат. Ваква стабилна игра Реал Мадрид немал 3-4 години може и повеќе. Само сетете се лани какви ефтини голови примавме. Од одбраната повторно презадоволен. Марсело ме изненадува многу е поправен во дефанзива. Озил зверка. Ди Мариа малце ме накурчи на почеток зезна 2-3 акции ама после се исправи, иако имаше 2-3 лоши шутеви. Роналдо... Роналдо... Роналдо... едноставно не му идеше, му фали само еден гол па да го видиме оној стариот од лани. Игуаин коа ке тргне напред како тенк е не гледа ни лево ни десно само иде, не гледа дали има некој да ја додаде. Кедира и Чаби одлични како и одбраната. Икер рефлекс 100%. Тоа е тоа. Презадоволен сум. Ова е Реал што го сакам. Ова е Мурињо.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48

Честитки за победата, одличен натпревар, но пак слаба реализација. Одбраната пак одлична, можеби имаа еден кикс, но се на се одлично. Озил повторно феноменален, забележав мало подобрување кај Игуаин, беше малку поактивен од претходниот натпревар, но пак не е тој истиот од лани. Ди Мариа денеска ме изненади, мислам дека кај тој играч фали само да му се дава само време за да се докаже, и ќе биде едно од најдобрите крила во светот. И Роналдо имаше неколку добри потези, но далеку е од оној Роналдо од лани, а пак промашувањето му беше... :kesa:

Уште еднаш нека ни е честито победата, сега во сабота ни следува вистински тест во Сан Себастијан на жешкиот терен Аноета против Реал Сосиедад. :)
Хахахаха....Кака,кај ѓи имат нозене лаено,ич не и смрдит на госпоѓана подолу:pos2:....Иначе убедливо најјак момент од мечов...ко имаше корнeр,и се препнаја Хамдуи и Пепе....па овај му се извини,се загушија...Емануелсон корнер изведе,овие се шлапаја двајцата....:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom