Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Леле како само играме,не знаете колку сум само среќен кога го гледам нашиот Реал со ваква експлозивна игра.Марсело,Озил,Алонсо немам зборови за нив,Гонзало изгоре,се труди и прави се што може,секоја чест за трудот.Роналдо од втор план делува но секогаш е опасен а и себичноста ја намали.Ди Мариа ми делува изгубено како да нема позиција и му фали малце надградба на талент.Одбраната врх.Само ми е жал за Мур шо му ги кинат живците.
п.с коментаторов очигледно нема основни познавања од фудбалот.Еден играч не погоди,башка гафови куп:Алонсо е познат како голем спортист без прљави стартови.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Гол дадовме..ама шо промршвиме.....:kesa:
Ne dadovme nie gol tuku Emanuelson...bravo za nego i vaka kje go zapamtat site:tv: Igrata isto kako so Osasuna Higo utna od blisku, Di Maria preku gol. 90% od shutevite se od radius od 20m, ama shut si e shut moze kje vleze nekako:tv:

O

ob1

Гостин
Задоволен сум од првово полувреме, заслужено водиме. Се гледа дека имаме игра но таа пуста реализација уште ја немаме. Многу ми се свига Озил, детево се мрдна многу, многу добро игра. Исто така и Марсело добро изигра заедно со Чаби Алонсо и Ди Мариа. Многу ми се свига не само на овој натпревар туку и на минатите 2 натпревари од Ла Лига се гледа дека одбраната е значително подобрена од минатата сезона.

Единствено нешто што ме плаши е да не гледаме реприза на утакмицава од минатата година против Лион на Бернабе коа игравме. Исто вака беше во прво полувреме Лион тотално се повлекоа ги истуривме од шанси и постигнавме гол, за у второ полувреме ние да се повлечеме и да им ја препуштиме иницијативата на Лион.

Иначе Мурињо ми е многу интересен, здиве, оправдано е лут! :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.526
Што им прават на париве, тревава неможат да ја сменат!?
Гледам подобрување кај Игуаин.
Марсело и Озил најдобри, Ди Марија најлош и под итно аут.
И дали знае нешто зошто Роналдо се форсира лево, а Ди Марија десно го стави?
Долг процес е мењавање на трева, а и сега брзо мислам дека ја мењаваа. Ова е некоја ретка болест која ја зафаќа тревата во ова време. Сега користеле некои нови најсовремени средства за отстранување на таа болест, па ако се оди како што треба за 2-3 натпревари да биде океј.

Не знам зошто, али иаме различно мислење за Ди Мариа, ја сеуште сметам дека е далеку подобар избор од Педро Леон, едноставно, ваквите брзи крила многу повеќе одговараат против бункер тимови.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Вака сега. Реализацијата уште сега ке ја искоментирам дека пак не е на ниво, а пофалните зборови следат подоле.

Подобра игра немам видено до сега. Неверојатна тимска, Роналдо мислам дека свати како е кога се игра тимски и постојано подава, а кога е потребно дрибла и како е коа сам против сите оди со глава низ ѕид. Игуаин не дае гол, тоа беше автогол ке го сменат тоа. Озил е неверојатно добар, Чаби колку и да го критикувавме до сеа, одигра неверојатно добро. Игуаин не те коментирам, само ке кажам, колку одигра добро толку и лошо ( иако лошо изгледа како многу негативен збор, сепак не мислам дека беше лош како минатите утакмици, туку доста подобар)

Марсело морам да го пофалам, прв пат да одигра инзвонредно сезонава. Карваљо столб, Арбелоа пасивен многу. Марија верувам дека ке продолжиш така, но ке те молам на време завршувај ги шансите и не прави чекор повеке. Тоа е тоа за сеа, уште еднаш ке кажам среќата нека не послужи и све ке биде супер.

Jin

Член од
17 февруари 2008
Мислења
419
Поени од реакции
20
Benzema treba da vlezi klasicen spic...ovaa igra bi mu pasirala, samo zavrsnica treba na vakva igra

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.526
Задоволен сум од првово полувреме, заслужено водиме. Се гледа дека имаме игра но таа пуста реализација уште ја немаме. Многу ми се свига Озил, детево се мрдна многу, многу добро игра. Исто така и Марсело добро изигра заедно со Чаби Алонсо и Ди Мариа. Многу ми се свига не само на овој натпревар туку и на минатите 2 натпревари од Ла Лига се гледа дека одбраната е значително подобрена од минатата сезона.

Единствено нешто што ме плаши е да не гледаме реприза на утакмицава од минатата година против Лион на Бернабе коа игравме. Исто вака беше во прво полувреме Лион тотално се повлекоа ги истуривме од шанси и постигнавме гол, за у второ полувреме ние да се повлечеме и да им ја препуштиме иницијативата на Лион.

Иначе Мурињо ми е многу интересен, здиве, оправдано е лут! :)
Тогаш го имавме Пелегрини кој немаше муда да тргне офанзивно и во второто полувреме, и мислеше дека Касиљас ќе го спасува на пенали. Сеа го иаме Мурињо, така да не ме плаши тоа. :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Чаби е очај, се гледа дека му фали одмор, другите се на ниво.
За разлика од утакмицата со Осасуна сеа има големо подобрување, имаше 5-6 одлични долги пасови, у одбрана е пак дупка!

Иначе мамата си ебал Мурињо со Ди Марија лево, кога Игуаин е вон форма, со ваква поставеност лева страна - десна нога и обратно, сака да проба со шутеви од подалеку, само овие да имаа подобар шут и Стекеленбруг да не се здивеше, ќе беше 5-0. :)

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Долг процес е мењавање на трева, а и сега брзо мислам дека ја мењаваа. Ова е некоја ретка болест која ја зафаќа тревата во ова време. Сега користеле некои нови најсовремени средства за отстранување на таа болест, па ако се оди како што треба за 2-3 натпревари да биде океј.

Не знам зошто, али иаме различно мислење за Ди Мариа, ја сеуште сметам дека е далеку подобар избор од Педро Леон, едноставно, ваквите брзи крила многу повеќе одговараат против бункер тимови.
Знам дека не е лесно за менување на трева, но не е лесно и не е дозволиво да се игра на терен небаре Македонија трета лига.
Ди е подобар е од Леон, имаме различно мислење поради тие две-три кои ги утна кога можеше да реализира подобро, но и да подаде, а и многу се забележува дека десната страна не е многу активна.

А тие што коментирате за Хиго освен кога ја промарши топката други грешки и немаше, се труди повеќе, шутира повеќе, повеќе подава, дури и назад многу се враќа.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Nema potreba da gji falite dechkite vo prazno, ako izigral nekoj dobro toa e samo Marcelo. Di Maria imashe 3 dobri shuta, ali dzabe dechkoto kako da zaboravil da pominuva igrachi isto kako i CR7...

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.526
Дојдете кај мене дома и ќе го глеате Мурињо втори дел. Како се пиздам ради промашениве шанси аууу.. :nerv:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.526
Ди Мариа - Озил видете што прават, заебете Игуаин..

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Па редно беше 20 шанси имаве досега 2:0 повторно Игуаин. ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom