O
ob1
Гостин
Се е ок со интервјуата само ме нервира што толку го спомнува Интер, се гледа дека ептен му фали.
Ток - Ток - Ток допирите со топката, толку брзо што одма ке те казнат, за многу кратко и со кратки пасови.И мене ми се свиѓа што ти се свиѓа тоа што им се свиѓа интервјуто.
Добро интервју,многу е долго ама вредеше да се прочита.
Имаше еден дел што не го разбрав..нешто беше "тат-тат-тат и карај" така нешто ама нема везе.
Чудно како до сеа не се пофалифте дека Каналес дал гол за U21 vs Holland.![]()
Колку и да не го кажува тоа сите тоа го знаеме. Не е битно колку го покажува тоа. Солзите од клипот со Матераци(мислам дека сите го знаете) кажуваат се'.Се е ок со интервјуата само ме нервира што толку го спомнува Интер, се гледа дека ептен му фали.
Дренте: Џоки, пуштај еден мајк навака...:mist:Ја видов сликава у ФК Манчестер, мислам дека треба и тука да стои.
![]()
--- надополнето ---
![]()
Овој стварно рапувал бе.![]()
И кога беше во Интер му фалеше Челзи па нормално е кога создади еден многу добар Интер да му фали, се надевам ќе ги постигне истите резултати и со РеалСе е ок со интервјуата само ме нервира што толку го спомнува Интер, се гледа дека ептен му фали.
А како да не го спомнува кога прашањата од новинариве алудираат на тоа... си еб*ле мамата тие...Се е ок со интервјуата само ме нервира што толку го спомнува Интер, се гледа дека ептен му фали.
И во Интер две години го спомнуваше Челзи. Таков си е човекот, сака да зборува за минатото, а и новинариве сакаат да го прашуваат. Важно секогаш е интересно со него. Чекајте да започне сезонава како што треба, па кога ќе почне да се препукува со каталонските медиуми, ќе има сеир колку сакатеСе е ок со интервјуата само ме нервира што толку го спомнува Интер, се гледа дека ептен му фали.
Почело је.И во Интер две години го спомнуваше Челзи. Таков си е човекот, сака да зборува за минатото, а и новинариве сакаат да го прашуваат. Важно секогаш е интересно со него. Чекајте да започне сезонава како што треба, па кога ќе почне да се препукува со каталонските медиуми, ќе има сеир колку сакате![]()