Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Why oh why....друже нас ни треба некој што ќе игра прв тим а не да дреме на клупа такви имаме за извоз :uvo:

епа шо му фали на Ричардс ? зашто да не игра прв состав да не е боље Гарај случајно или Албиол ? и плус Ричардс има 20 год. , а за у напад ни треба за на клупа некој ај не заебавај и ти кој ќе игра пред Игуаин и Бенз. или ЦР7

Ричардс е најмалку за на клупа ама несреќа негова е што игра во Шити и веќе се пренакупија играчи за негова позиција :)

Шала на страна едно време и мене ми беше желба Ричардс. Игра централен а и десен бек мислам(не сум сигурен) дека може да игра. Со Рамос ке ги покриваат убаво тие 2 позиции. А за левата бековска Марсело и Арбелоа ке можат да ја одржуваат на ниво, иако го преферирам Марсело.

На Скај Италија пишува дека Реал го купиле Карваљо за 8 милиони евра плус бонуси , утре мдецински прегледи

El Madrid ficha a Carvalho por ocho millones

Паметен потег...искусен играч...штопер со мозок...ми се свиѓа трансферов кога другите играчи што беа први на листа не испадна ништо со нив...

Ricardo Carvalho - 2 :)

Ајде нека му е со среќа, со Пепе назад одличен тандем ќе бидат.

Сигурно повеке од мене го знаете Карваљо. Толку време ги гледам Челзи и никако да ми остави некој поголем впечаток, а сите викаат добар е. Ке ви верувам, а ке има и доста солидни замени. Значи како и што се очекуваше и напишав во претходниот пост, левата страна ке ја држат Марсело и Арбелоа. Спремни сме, напаѓач не ни треба ги имаме Игуаин Бензема Кики и Каналес.

па 8миљиони за него ми се некако многу 32 годишен играч,реална цена 6 миљиони

Ајде честито нов играч, малку сум скептик за трансферов, ама се надевам дека грешам .

хах кои лоши финансии бе сине? Клубот нема едно евро долг,за разлика од некои други клубови да не спомнувам сега си знаете кои сте,нели? ;)

А дури и да се продава,за 25-30 мил ќе го добиете колку што го добивте Маикон.............реално :toe:

Тоа така го преведов како што беше напишано на АС де. :)
А и лоши финансии немора да значи долг, него може да значи немање пари за натамошни инвестиции или финансии блиску до 0, а и го знаеш Берлускони каков е за пари. Али сеа можете да одгајлите, ќе остане Силва сигурно.

За потегов со Карваљо, браво!:aplauz:Можда можеле за 2-3 милиони помалце да го земат, али ипак и 8 се добро.
Четрврти паметен трансфер, освен Ди Мариа кој можеби беше преплатен, нема утка летово.

Уште лев бек да донесат и спремни сме за трипл! :)

Тоа така го преведов како што беше напишано на АС де. :)
А и лоши финансии немора да значи долг, него може да значи немање пари за натамошни инвестиции или финансии блиску до 0, а и го знаеш Берлускони каков е за пари. Али сеа можете да одгајлите, ќе остане Силва сигурно.

За потегов со Карваљо, браво!:aplauz:Можда можеле за 2-3 милиони помалце да го земат, али ипак и 8 се добро.
Четрврти паметен трансфер, освен Ди Мариа кој можеби беше преплатен, нема утка летово.

Уште лев бек да донесат и спремни сме за трипл! :)

Друже фул сме...подобро да кажеше уште некој играч да продадеме:)

diara out,drenthe pozajmica, i granero neznam sto ke ni e ovaa sezona so koj vrski doe u real

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom