хихих неможам да одолеам...8 000 000 за 32 годишен играч од одбраната кој е у залезот на кариерата![]()
![]()
Сеа кога дојде Карваљо невозможно е да дојде и Маикон. Ова испадна исто како лани во Интер, не знам за кој играч беше, Мурињо изјавуваше дека го сака како централен, па скоро цела сезона ја одигра како лев бек, мислам за Киву дека беше, не сум сигурен. Истото сега и со Рамос е.хихих неможам да одолеам...
Вака и Лусио го избркавте од Баерн пошто бил 32 години па наредната година можеби беше најдобар одбрамбен играч во светот.
За одбрамбен играч не се многу години а пак и не е многу скап така да........
Само Маикон да дојде еееееееееееееееееееееееееееееееееееее..
ајде сега португалци ќе се полнимеReal Madrid Keep Tabs On Portuguese Young Sensation
![]()
Real Madrid are keeping tabs on a young Portuguese sensation as they continue their hunt for a third choice forward this season. Marca report today that the Whites are closely monitoring the progress of Vitoria Guimaraes wonderkid Tiago Manuel Dias Correia “Bebe”. The Portuguese forward is 20 years of age, 190 cm in height and
Честито нов играч, Карваљо!!! Колку толку добар потеге , пошто цело време беа фокусирани по Маикон и на крај ништо не испадна. Така па и во последен момент може да се каже, го земавме Карваљо. Ќе бидам задоволен оваа сезона само да ја одигра на ниво, па после фокусирање по нов добар централен бек.
8м не се малце, али не се ни многу!!! Можда сме можеле некако за помалце да го земеме и играч да им дадеме, али ок е и вака. Пошто толку многу ни фалеше еден добар бек, ќе ни врши оваа сезона работа, а за понатаму не верувам.
П.С. extreme1 ти си отиден брааааааааааааааааааааат:tv: