Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Честито нов играч. Се надевам ќе се покажи и ќе ја зацврстиме еднаш засекогаш одбранава.

ПС. Extreme1 феномен!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мурињо оставка би дал кога би ја видел шемава :icon_lol:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.827
Поени од реакции
44.195
У залезот на сонцето а?? :pos:

И честито нека ви е Карваљо :)

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.841
Поени од реакции
1.620
8 000 000 за 32 годишен играч од одбраната кој е у залезот на кариерата :tapp: :tapp:
хихих неможам да одолеам...

Вака и Лусио го избркавте од Баерн пошто бил 32 години па наредната година можеби беше најдобар одбрамбен играч во светот.
За одбрамбен играч не се многу години а пак и не е многу скап така да........

Само Маикон да дојде еееееееееееееееееееееееееееееееееееее..

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Честитки за Карваљо, потребно беше искуство во одбраната.

ps ништо без ротации :pos:

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
ај со среќа Карваљо од толку барање десен бек излезе централен
а 8 милиони за искусен играч во одбраната не се многу бидејќи стварно ни фалеше сега Карваљо гледајте го како Лусио во Интер..

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.648
Поени од реакции
14.608
хихих неможам да одолеам...

Вака и Лусио го избркавте од Баерн пошто бил 32 години па наредната година можеби беше најдобар одбрамбен играч во светот.
За одбрамбен играч не се многу години а пак и не е многу скап така да........

Само Маикон да дојде еееееееееееееееееееееееееееееееееееее..
Сеа кога дојде Карваљо невозможно е да дојде и Маикон. Ова испадна исто како лани во Интер, не знам за кој играч беше, Мурињо изјавуваше дека го сака како централен, па скоро цела сезона ја одигра како лев бек, мислам за Киву дека беше, не сум сигурен. Истото сега и со Рамос е.

Видео со најдобрите моменти на Карваљо.

Добро му стои. :)

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Ae честито за Карваљо...

Ти extreme 1 да не си филозови или така нешто??

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Real Madrid Keep Tabs On Portuguese Young Sensation

Real Madrid are keeping tabs on a young Portuguese sensation as they continue their hunt for a third choice forward this season. Marca report today that the Whites are closely monitoring the progress of Vitoria Guimaraes wonderkid Tiago Manuel Dias Correia “Bebe”. The Portuguese forward is 20 years of age, 190 cm in height and
ајде сега португалци ќе се полниме

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Јас сум за да му се дадат на ехтреме сите можни приивилегии на форумов......Си игра мајтап со нас ко од заебанција.Иначе вчера вечерта бев смртно нанервиран,ич неспав,сега ми го разубај денот 1000000%..
Он-топик:Мн ми седопаѓа потегов со Карвањо,ама мн....:):):)

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
13.010
Поени од реакции
31.163
Супер трансфер со Карваљо.
Јас мислам дека ќе биде одличен под водство на Мурињо.
Играше добро и константно во Челзи во Премиер лига која што е по динамична не гледам зошто не би играл и тука одлично.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.971
Поени од реакции
57.779

:tv:

Трет клуб во кој Карваљо ќе биде под водство на Мур. Најдобриот дел од кариерата го има поминато со него. :)

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Честито нов играч, Карваљо!!! Колку толку добар потеге , пошто цело време беа фокусирани по Маикон и на крај ништо не испадна. Така па и во последен момент може да се каже, го земавме Карваљо. Ќе бидам задоволен оваа сезона само да ја одигра на ниво, па после фокусирање по нов добар централен бек.:toe:
8м не се малце, али не се ни многу!!! Можда сме можеле некако за помалце да го земеме и играч да им дадеме, али ок е и вака. Пошто толку многу ни фалеше еден добар бек, ќе ни врши оваа сезона работа, а за понатаму не верувам.

П.С. extreme1 ти си отиден брааааааааааааааааааааат:tv:

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Честито нов играч, Карваљо!!! Колку толку добар потеге , пошто цело време беа фокусирани по Маикон и на крај ништо не испадна. Така па и во последен момент може да се каже, го земавме Карваљо. Ќе бидам задоволен оваа сезона само да ја одигра на ниво, па после фокусирање по нов добар централен бек.:toe:
8м не се малце, али не се ни многу!!! Можда сме можеле некако за помалце да го земеме и играч да им дадеме, али ок е и вака. Пошто толку многу ни фалеше еден добар бек, ќе ни врши оваа сезона работа, а за понатаму не верувам.

П.С. extreme1 ти си отиден брааааааааааааааааааааат:tv:

Брат овој одамна е отиден :):):) :pos:

Член од
17 август 2009
Мислења
3.685
Поени од реакции
5.315
ја мислам Карваљо ни дојде ко порачан , еве нешто шо кажал и ми се свиѓа
Покрај тоа, доста атрактивно звучи самото име на Реал Мадрид со оглед на тоа дека ќе имам можност да станам шампион во Шпанија со можеби најдобриот тим во светот.“ - изјави Карваљо.

и нешто оф топик , ако е за верување информацијава , а ја не сум знаел дека имаме и ракометен клуб под "наша капа" на Реал , значи догодина ќе има некој кој за првпат ќе игра за реал а е македонец :)

По ова, стана очигледно дека старо-новиот претседател на Реал, Флорентино Перез е решен да инвестира во сите клубови кој се под капата на брендот Реал Мадрид, па така во пресрет на новата сезона ракометниот клуб Реал влегува со големи амбиции како во домашното првенство така и во Лигата на шампионите, а посебно не радува фактот што Кире Лазаров ќе има голема шанса за прв пат да го подигне драгоцениот пехар на европскиот ракометен крем.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom