BATISTUTA 9
Fiorentina-Partizan-Real
- Член од
- 17 мај 2008
- Мислења
- 2.085
- Поени од реакции
- 266
послабо сум на нет,овие 2 недели ама бројте ги еве :Јас би сакал од Алонсо и една гратис од тебе од Батистута
алонсо 1
бати 1
....до сеа :smir:
послабо сум на нет,овие 2 недели ама бројте ги еве :Јас би сакал од Алонсо и една гратис од тебе од Батистута
Не мора Марсело да оди лев бек, туку ќе оди на клупа. Ако Марсело е избор за пред ВдВ, тогаш и Метцелдер би требало да игра пред Албиол.За да играт пак во ист состав ке треба Марсело да оди лев бек за да може во средината да се ослободи место за ВдВ. Тоа може да се случи само ако во одбраната има повреден(во случајов) Гарај, али знаеме добро дека Марсело како лев бек не е како шо треба баш, Арбелоа е цар таму
фалаааа :smir: и гласај :tv:Не мора Марсело да оди лев бек, туку ќе оди на клупа. Ако Марсело е избор за пред ВдВ, тогаш и Метцелдер би требало да игра пред Албиол.
Ако направи така, тогаш стварно му фали летва во главата на Пелегрини :tv:
Инаку Батистута со Сантандер играме.
Брат неможе Марсело да оди на клупа. Ако си ги гледал последниве утакмици шо ги играше Марсело само 1 од нив играше слабо, другите беше на ниво. Ако ја гледаше вчера со Атлетико сигурно ги проследни пробивите по левата страна и шутот. Рака на срце и Вдв е добар али неможе да се рамни со Марсело како крило.Не мора Марсело да оди лев бек, туку ќе оди на клупа. Ако Марсело е избор за пред ВдВ, тогаш и Метцелдер би требало да игра пред Албиол.
Ако направи така, тогаш стварно му фали летва во главата на Пелегрини :tv:
Инаку Батистута со Сантандер играме.
значи до сега :ЈАС САКАМ ОД ИГУАИН!!!...И Рамос може
од ван дер ваарт и игуаин секакозначи до сега :
гонзало 2
рамос 1
чаби 1
бати 1
...
еве линк ако до сега не бевте виделе...
http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=9430&page=5
...очекувајте вакво нешто :smir:
Батка Дренте ли беше овој белиов?
Овој и вака е ко карикатура.
Сериозно, би можело од Игуаин една карикатура.