Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.084
Поени од реакции
25.081
Со закаснување.. нека ни е со срека новата тема.. да си ја прославиме со многу титули и срекни постови. Одличен вовед не ни се сомневав во тоа.

За утакмицата со Атлетико Мадрид.. првото полувреме ни беше стварно лошо, немаше кој да повлече игра освен Роналдо затоа и толку се нервираше човекот.. се гледа дека му фали Кака и на него, нема кој да го исфорсира, нема со кој двоен пас да направи.. пропуштивме две 100% шанси во првото полувреме но успеавме да се вратиме во второто полувреме.. Гранеро треба да се обеси, ептен ја кочи играта на Реал, едноставно не се вклапа во играта.

Иначе за ова карикатурава ако уште трае гласам за Роналдо, Кака и Игуаин.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Екипо едно прашање. Прочитав некаде дека Раул никогаш го нема освоено Кралскиот куп, па ме интересира когам последен пат сте го освоиле?? Оти знам дека е долго време ама ми дојде чудно, не мислев дека дури 15-16 години го немате освоено:toe:

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Екипо едно прашање. Прочитав некаде дека Раул никогаш го нема освоено Кралскиот куп, па ме интересира когам последен пат сте го освоиле?? Оти знам дека е долго време ама ми дојде чудно, не мислев дека дури 15-16 години го немате освоено:toe:
Сезона 92-93 ни е последниот

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.586
Поени од реакции
14.387
Не се замараме со купови ние, тој е направен за помалите тимови да се порадуваат малце. :)

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.971
Поени од реакции
143
Многу реклами почнаа да дават на Алфа. На секои 4-5 мин Т-Мобиле, Скопско... Со парите од спонзорите тие цело право го откупуват за Шпанска Лига :uvo:
Инаку за натпреварот мислам оти одигравме добра партија иако губевме со 0-1.
Натпреварот на Бернабе помеѓу Реал и Барса ќе биде одлучувачки за шампионската титула. Јас не сум толку сигурен како некои други членови кои уште од сега слават победа на Реал во големото дерби.

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Многу реклами почнаа да дават на Алфа. На секои 4-5 мин Т-Мобиле, Скопско... Со парите од спонзорите тие цело право го откупуват за Шпанска Лига :uvo:
Да се само Т-Мобиле и Скопско "ОК" но во последно време забегаа со секакви реклами...ги претераа границите :uvo:

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Не заборавајте рекламана за КРЕМ БАНАНКИ ОД ЕВРОПА!!!...шала на страна, ама стварно претеруваат, усул да се немало:tapp::nesvest:

Член од
6 јануари 2009
Мислења
509
Поени од реакции
72
кај уште се измачиле дечките дале пари да ја откупат ла лига им наогате мани хаха ако немаше сеа на алфа и на другите тв ке плачевме на нет ке трошевме нет и по сателитски ке го баравме реал:tv:ако нема реклами нема да имаат профит иако сум против рекламите АМА ВО ИНТЕРЕС НА ВИСТИНАТА!!!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Feliz cumpleano Segrio! :pipi:

Немојте сеа по Алфа, мораат да се прават пари... сеа малку претеруваат али ок. :tv:

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
Еве го терминот (најдебилниот) за дербито

El Real Madrid-Barcelona será el 10 de abril a las 22:00 horas

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.084
Поени од реакции
25.081
Ајдеее зашто е у сабота бе..? Многу подобро ке беше да го ставеа у недела во 21:00.

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
daj be neka mu popusti Iguain na Ronaldo malce so golovive ne za drugo od sekoja mozna situacija ke sutira kako vo vtoroto poluvreme se gleda deka e naviknat da e superioren vo sekoj pogled deckoto

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom