Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Кака е разочаран поради лошата форма во првата сезона во Реал Мадрид. Вели дека таа лоша форма се должи на повредите кои го прателе цела сезона, и исто така вели дека кога ќе биде физички 100 % добар, ќе можел да ги покаже своите квалитети.

Потенцира дека во моментов не размислува за напуштање на Реал Мадрид, и дека неговите добри моменти со овој тим допрва ќе пристигнат.

Да беше ЛШ, арно ќе беше. :pos2:

Тешко дека ќе бидат објавени официјалните состави кога ќе се вратиш, затоа што играме дури од 10 саат. :)
Прочитај ја уште еднаш реченицата и ќе сфатиш дека за Мајорка зборувам,дека не играле цела сезона за џабе и сега да ја изгубат ЛШ.А вечерва ќе се вратам нешто покасно па околу 21 ч би требало да бидат објавени....Не ме заебавај Манга :wink:

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37
Ке биде тешко на овој пеколен стадион. Видовме и барса едвај тепаше тука 0-1
со оној гол на ибрахимович на среќа кога се одби до него но тоа е вечер мора да се оди на победа па после да чекаме кикс на барса.:salut:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.446
Сеа дури видов, Лас не ни е повикан за вечер, така да Гаго 100% игра прва.

Икер најверојатно повторно ќе го освои трофејот Замора, главниот и најпрестижниот трофеј за голманите во Примера. За тој трофеј не се смета само бројот на примените голови. Марка секоја година го доделува тој трофеј на голманот со највеќе одбрани, а моментално тоа е Касиљас.

Икер исто така е и голманот со највеќе фатени топки по изведувањето на корнерите, а воедно е и најомилениот шпански голман.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Real Madrid Sign Benfica Star Angel Di Maria - Report

Ова е нешто многу специјално и важно за во тимот:tv:

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Би сакал да ги видам Ди Мариа и Пипита во тандем.... :vozbud::vozbud::vozbud:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Манчестер Сити понудиле две кила компир за Гаго понуда што не се одбива! :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Чекајте бе уште ништо не е официјализирано со Ди Мариа.

Не знам како толку се откажа МП од Ласс... катастрофа беше ама може да му даде поправен. :jaj:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Што му фали на Гаго бе? зошто го потценувате сите? Лас е добар ама Гаго моментално игра фантастично...така да им зема место на Лас и Диара:smir:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Преку пенис е овој пацеров Кака со изјавите за тоа како Милан имал шанси да игра на Берлускони купот и како Шити ќе станале супер клуб...хелоу за Реал Мадрид играш!:tapp:

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Чекајте бе уште ништо не е официјализирано со Ди Мариа.

Не знам како толку се откажа МП од Ласс... катастрофа беше ама може да му даде поправен. :jaj:
Повреден е Лас и затоа не е повикан

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Сум ги гледал многу пати Аргентина и никој пат не ми оставил некој посебен впечаток. Брз е многу знам, прави дриблинзи пробивен е, но ете незнам... не ми е некако по кеиф. А со клиповиве шо ги изглеав, се повеке и повеке ме убедува дека ке има неверојатна кариера момчево, така да , Lets go Perez :D

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.446
Повреден е Лас и затоа не е повикан
Наводно е повреден, медиумите шпекулираат дека е во расправија со Пелегрини, и дека поради тоа летово ќе го напушти Реал Мадрид. :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom