Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 април 2010
Мислења
165
Поени од реакции
16
Значи ако Севиља ја тепа Барса, му прави услуга на Реал да земе Примера.
Ако Реал ја тепа Мајорка, и прави услуга на Севиља да оди во ЛШ.
:pos::pos::pos:

Браво бе друже, весела математика. Па и Мајорка ако го победи Реал и прави услуга на Барса за шампион, а Барса ако ја победи Севиља и прави услуга на Мајорка за ЛШ. :toe: Така да никој за никој не игра. Можеби во услов некој клуб да зависеше од некој друг натпревар, како во случај што беше натпреварот со Ливерпул и Челзи, па така да се калкулира, секој друг муабет е само безвезен.

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Самиот збор фан клуб Реал треба да те асоцира дека коментираат самол фанови на Реал.Ако имаш некоја вест за клубов ок,аке не шетај.Ќе ни кажеш ти дали се од спортденес и алфа за Барса или не се,демек не гледаме ние.Ако имаш трошка памет ќе го сватиш ова.
Ти златен уште не си сфатил зошто служи форумот , и не биди педер не ми дели црвенки да не се распукам и јас :pos:

Мислев дека ќе има вакви каталонски реакции...Не сакав да ви ја уништам моменталната радост..Уживајте додека можете..:):):helou::helou:Сакал-нејкел тешки каталонци се уредувачите на спортденес(немој пак да оддекнеш,ова си е мое мислење)...
уживајси :wink:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
:pos::pos::pos:

Браво бе друже, весела математика. Па и Мајорка ако го победи Реал и прави услуга на Барса за шампион, а Барса ако ја победи Севиља и прави услуга на Мајорка за ЛШ. :toe: Така да никој за никој не игра. Можеби во услов некој клуб да зависеше од некој друг натпревар, како во случај што беше натпреварот со Ливерпул и Челзи, па така да се калкулира, секој друг муабет е само безвезен.
Јеботе... му објаснував на другарот што би се случило доколку излезе така.

Не викам јас дека има договор, но резултатите од тие натпревари ќе влијаат и на шампионот и на четвртото место. Тоа што си ме цитирал го посакувам да се случи, али нормално може да се случи и обратно, па Барса да биде шампион односно Мајорка да оди во ЛШ.

Не се затепувајте одма :)

Член од
21 април 2010
Мислења
165
Поени од реакции
16
Јеботе... му објаснував на другарот што би се случило доколку излезе така.

Не викам јас дека има договор, но резултатите од тие натпревари ќе влијаат и на шампионот и на четвртото место. Тоа што си ме цитирал го посакувам да се случи, али нормално може да се случи и обратно, па Барса да биде шампион односно Мајорка да оди во ЛШ.

Не се затепувајте одма :)
Абе те разбрав јас што сакаш да кажеш. Али неможе да има договор од проста причина затоа што никоја екипа не зависи од никоја. Сите се борат за нешто, Реал и Барса за шампион, Мајорка и Севиља за ЛШ. Договор беше тоа што се деси викендов со Челзи и Ливерпул, им ја пуштија намерно за само Манчестер да не има една титула повеќе, а верувај сеа тие другата сезона ќе имат за враќање кога неможат веќе ова. Ај белким се разбравме.

Иначе гледајте на Алфа 0 степени во Шпанија.:nesvest:

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37
Фан Клубов е катастрофа бе луѓееее. Не е тоа тоа од пред некој период. :nenene:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Во фан клуб Барса има само 2-3 со кого можеш да направиш асална дискусија.За тоа со нив на профил и сл,тука веднаш гњават другвиве.Јас самиот кажав дека нема логика да играат Реал и Севиља еден за друг,на секој им треба бодови за себе.А ако одиме по твојата логика Севиља е позвучно има,и финансиски подобар и до квалитет од Мајорка....и реално гледано таа треба да оди во ЛШ.
Да не коментираме предвреме може Мајорка да не вкопа утре и да не ја спомнуваме веќе Севиља.

Член од
21 април 2010
Мислења
165
Поени од реакции
16
Ок друже, еве не ви коментирам веќе во фан клубот. Јас сакав чисто да направам пријателска атмосфера, да разврзиме некоја дискусија бидејки ептен се вжешти состојбата последните 2 кола, а вие право скокате. Еве не пишувам тука веќе.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Тие што се за права дискусија се секогаш добредојдени.А не истата работа што ја кажувам јас,да ја свртите во ваша полза,или некои(скоро сите од вас)доаѓате само да провоцирате.И да ја завршиме оваа караница,да се фокусираме ние на натпреварот со Мајорка.Очекувам нешто вакво:
----------------Касиљас----------------
Рамос--------Албиол-----Гарај--------Арбелоа
------Гаго----------Чаби------------Гранеро
---------------------Кака--------------
----К.Роналдо----------------Игуаин---

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Тие што се за права дискусија се секогаш добредојдени.А не истата работа што ја кажувам јас,да ја свртите во ваша полза,или некои(скоро сите од вас)доаѓате само да провоцирате.И да ја завршиме оваа караница,да се фокусираме ние на натпреварот со Мајорка.Очекувам нешто вакво:
Се надевам дека ќе го гледаме типчево во одбрана...ако не му текне на МП да го игра Дренте како лев бек:smeshko::smeshko:

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Би сакал Лас место Гаго.. Јес да Ласана не е у фантастичната форма која ја имаше на почетокот од сезоната (која со седење на клупа сигурно нема да се врати) ама може 100 пати подобро да ги врши задачите од Гаго, кој пак, никогаш нема изиграно партија за која заслужил пофални зборови.

По не знам кој пат ќе кажам, Гаго не е за овде. Ако има понуда од било кој тим, јас би го дал и за кило семки.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Би сакал Лас место Гаго.. Јес да Ласана не е у фантастичната форма која ја имаше на почетокот од сезоната (која со седење на клупа сигурно нема да се врати) ама може 100 пати подобро да ги врши задачите од Гаго, кој пак, никогаш нема изиграно партија за која заслужил пофални зборови.

По не знам кој пат ќе кажам, Гаго не е за овде. Ако има понуда од било кој тим, јас би го дал и за кило семки.
Перез не размислува така...:zlo:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872

:pos::pos2:...немој така за Гаго бе, добро игра дечкото. Баш добро изигра последниве средби од кога е стартер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom