Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
I can't belive !! МП да не е :uvo: ... да се даде таков играч......:nenene:

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Надал ќе навива против Реал Мадрид
Шпанскиот тенисер Рафаел Надал вечерва ќе биде принуден да навива против својот омилен клуб.
Еден од најдобрите светски тенисери со сигурност најави дека ќе го гледа дуелот на неговата родна Мајорка против Кралскиот тим на Реал Мадрид.
Сепак покрај тоа што Надал одамна има изјавено дека е голем фан на Реал Мадид, вечерва тој ќе навива за клубот од местото каде што е роден, Мајорка.
Оваа вечер на Оно Естади големата битка помеѓу двата тима има двојна тежина, Лигата на Шампионите и шампионската титула во Шпанија, Кралевите мораат да победат за да го задржат чекорот со водечката Барса а домаќините исто така мораат да одат на добар резултат за да на крајот од првентвото завршат како четврти.
„Како мајоркист јасно е дека сум за Мајорка. Мојот тим игра за пласман во Лигата на Шампионите. За сите тешкотии кои ги има Мајорка тоа ќе биде фантастично постигнување“, призна поранешниот број 1 на светскиот тенис.
п.с-Кој го слуша него...Нека си тера работа со тенис..:toe:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Вечер очекувам од Кака солидна партија, од Игуаин исто така(гол/ови). Роналдо стандард да си е. Гарај чим е позади и Рамос десен бек одбранава ми изгледа перфектно. Според мене Арбелоа игра многу подобро како лев бек, така да останува Албиол да не демантира за тоа што го напраија веке и промашен трансвер.
Мој тип 1-3.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Тепаме вечер. Мајорка го прима за сите пари. Мој тип 1:4

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Вечер очекувам од Кака солидна партија, од Игуаин исто така(гол/ови). Роналдо стандард да си е. Гарај чим е позади и Рамос десен бек одбранава ми изгледа перфектно. Според мене Арбелоа игра многу подобро како лев бек, така да останува Албиол да не демантира за тоа што го напраија веке и промашен трансвер.
Мој тип 1-3.
Jaс би била задоволна и со 1-0,само да победиме..Мајорка се ипак голема конкуренција,ама пак ова година и ние имаме подобар тим..:pipi:Само да не биде дамнешниот страв,кога Роналдо во 88 минута даде гол..Плачев од среќа,затоа што мислев дека ќе кикснеме...Не би сакала пак да поминам низ истото...:pos2::pos2:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Jaс би била задоволна и со 1-0,само да победиме..Мајорка се ипак голема конкуренција,ама пак ова година и ние имаме подобар тим..:pipi:Само да не биде дамнешниот страв,кога Роналдо во 88 минута даде гол..Плачев од среќа,затоа што мислев дека ќе кикснеме...Не би сакала пак да поминам низ истото...:pos2::pos2:
Уште во прво ке постигнеме гол, ако не и повеке. И во второ ке имаме 2 разлика, и после 1 гол ке дадат, ке се запалат дека можат уште, и при контра ке го примат и оп 1-3.:vozbud:
Играјте у кладилница вака дека ке биде, знам :pipi:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Севиља води. Мајорка ке напаѓа.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
очекувам гол на Гонзало после долго време,да му дадат шанса на Хуанфран пошто типов изгледа е добар(ако е во составот),исто и на Бензема да му даде шанса и повеќе минути пошто ми се чини како за џабе да го купивме
ХАЛА МАДРИД!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Севиља води. Мајорка ке напаѓа.

Негредо голче. Уште него да го вратат за наредна сезона (плус крило и лев бек) и комплетиран е тимот за наредна сезона :pipi:

Него, ова со Ласс... се посигурен сум дека ќе си замине летово. Штом МП не му дава шанса, Ласс си оди, и ќе купуваме некого за таа позиција... 90% ќе биде така. :jaj:

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Дупка е Негредо бе, само од пенали постигнува голови, што ќе ви е :pos:

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.138
Поени од реакции
25.240
Абе ај убаво да се организираме и да направиме маици Фан Клуб Реал Мадрид - Македонија.. сте за?

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Абе ај убаво да се организираме и да направиме маици Фан Клуб Реал Мадрид - Македонија.. сте за?
Цццц апаши видоа кај нас и одма:):):smir:
Инаку ќе биде весело од 22:00. Севиља ќе тепа веќе 2-0 води, значи Мајорка ќе мора да оди на освојување бодови против вас

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.138
Поени од реакции
25.240
Инаку ќе биде весело од 22:00. Севиља ќе тепа веќе 2-0 води, значи Мајорка ќе мора да оди на освојување бодови против вас
Брат свака част за маиците.. ептен ви се добро испаднати.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
:tapp::pusk:ај шетај

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom