Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.446
Цццц апаши видоа кај нас и одма:):):smir:
Одамна мислев да покренам таква иницијатива на фан клубов, али еве поради вакви над мене мислам дека тоа нема да успее. :toe:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Абе Iceboy нели без провокации? И одма вреѓаш:kesa:(може е шала ама некои сваќаат озбилно зошто не сме во добри односи) без вреѓање ќе те молам:smir:...Иначе за вечер тешка ама победа очекувам и сакам па ако треба светот нека се преврти. Мој тип 0-3:vozbud:
А за Лас нема потреба да си иде...ќе остане и следната сезона ќе видиш:wink:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Одамна мислев да покренам таква иницијатива на фан клубов, али еве поради вакви над мене мислам дека тоа нема да успее. :toe:
Абе Iceboy нели без провокации? И одма вреѓаш:kesa:(може е шала ама некои сваќаат озбилно зошто не сме во добри односи) без вреѓање ќе те молам:smir:...Иначе за вечер тешка ама победа очекувам и сакам па ако треба светот нека се преврти. Мој тип 0-3:vozbud:
А за Лас нема потреба да си иде...ќе остане и следната сезона ќе видиш:wink:
Се зезав бе да го тииииит.......Како об1 и манга не сфатија озбилно :):)....а верувам дека и ти не ме сфати озбилно :):smir:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Има луѓе и што сакаат, поголем ке е бројот на такви, него како на тие над тебе.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.138
Поени од реакции
25.238
Многу би било шема брат.. онака сите си носиме маици од Реал и коа ке има групно собирање на гледање утакмица сите ке отидеме со маиците..

Би било супер, ако се нафатиме да го напраиме ова.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Многу би било шема брат.. онака сите си носиме маици од Реал и коа ке има групно собирање на гледање утакмица сите ке отидеме со маиците..

Би било супер, ако се нафатиме да го напраиме ова.
Абе а мора да копираме други??? или може да си направиме нешто што нема никој???:pipi:

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.138
Поени од реакции
25.238
Абе а мора да копираме други? или да си направиме нешто што нема никој???:pipi:
Ок брат ја само предложив идеја. И не е копирана идејава туку е универзална, значи ако направиме ние маици нема да значи дека ке копираме од некој други Фан-Клубови, али нема везе.

Иначе ако имаш ти нешто уникатно, предложи!

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.446
Tenemos también el once del Madrid. Juega Guti y no lo hace Granero. LOS BLANCOS SALDRÁN CON:

CASILLAS; SERGIO RAMOS, GARAY, ALBIOL, ARBELOA; XABI ALONSO, GAGO, GUTI, KAKÁ; CRISTIANO E HIGUAÍN

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Tenemos también el once del Madrid. Juega Guti y no lo hace Granero. LOS BLANCOS SALDRÁN CON: CASILLAS; SERGIO RAMOS, GARAY, ALBIOL, ARBELOA; XABI ALONSO, GAGO, GUTI, KAKÁ; CRISTIANO E HIGUAÍN

Браво МП го нема Гранеро:je:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Tenemos también el once del Madrid. Juega Guti y no lo hace Granero. LOS BLANCOS SALDRÁN CON:

CASILLAS; SERGIO RAMOS, GARAY, ALBIOL, ARBELOA; XABI ALONSO, GAGO, GUTI, KAKÁ; CRISTIANO E HIGUAÍN
Гути :nesvest:

Поарно ќе беше Гути да влезе во второ.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.446
Минатиот натпревар влезе во второ, ништо не изигра, најтапа натпревар од него цела сезона. А баш тој со неговите убиствени пасови ни треба против вакви тимови кои нема да се бранат.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Гарант вака ќе биде поставеноста:

------------------casillas-----------------
ramos--------albiol-----garay-------arbeloa
------------xabi----------gago------------
-------------------guti------------------
---------------------------------kaka----
----ronaldo------------------------------
-------------------higuain----------------

Ако грешам поправете ме:toe:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Не бе зашто Гути го става од прва постава.Кога ќе влезе кон 65-70 игра феноменално вака до 20 мин и ќе се влече по теренот.Се што очекуваме максимален ангажман на тревникот и да имаме пред се поголема желба за победа од нив,башка и Севиља ќе победи,и нив им гори под нозе.Ако дадеме гол во првите минути ќе биде полесно,а ако примиме како со Осасуна тогаш наебавме.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Осеќам дека ќе има секс ќе паднат над 7гола....3-4, 2-5, 3-5, ќе бидат можните варијанти :):nesum:

Се враќаат во игра Расинг...дали ќе успеат да изедначат па Мајорка да се смилува да не напаѓа:tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom