- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 14.606
- Поени од реакции
- 14.446
Одамна мислев да покренам таква иницијатива на фан клубов, али еве поради вакви над мене мислам дека тоа нема да успее.Цццц апаши видоа кај нас и одма:smir:
Одамна мислев да покренам таква иницијатива на фан клубов, али еве поради вакви над мене мислам дека тоа нема да успее.Цццц апаши видоа кај нас и одма:smir:
Одамна мислев да покренам таква иницијатива на фан клубов, али еве поради вакви над мене мислам дека тоа нема да успее.
Се зезав бе да го тииииит.......Како об1 и манга не сфатија озбилно ....а верувам дека и ти не ме сфати озбилно :smir:Абе Iceboy нели без провокации? И одма вреѓаш:kesaможе е шала ама некои сваќаат озбилно зошто не сме во добри односи) без вреѓање ќе те молам:smir:...Иначе за вечер тешка ама победа очекувам и сакам па ако треба светот нека се преврти. Мој тип 0-3
А за Лас нема потреба да си иде...ќе остане и следната сезона ќе видиш:wink:
Има луѓе и што сакаат, поголем ке е бројот на такви, него како на тие над тебе.Одамна мислев да покренам таква иницијатива на фан клубов, али еве поради вакви над мене мислам дека тоа нема да успее.
Многу би било шема брат.. онака сите си носиме маици од Реал и коа ке има групно собирање на гледање утакмица сите ке отидеме со маиците..Одамна мислев да покренам таква иницијатива на фан клубов, али еве поради вакви над мене мислам дека тоа нема да успее.
За во ЛШ... може ќе стигнеме до пенали догодина :tv:Дупка е Негредо бе, само од пенали постигнува голови, што ќе ви е
Абе а мора да копираме други??? или може да си направиме нешто што нема никој???Многу би било шема брат.. онака сите си носиме маици од Реал и коа ке има групно собирање на гледање утакмица сите ке отидеме со маиците..
Би било супер, ако се нафатиме да го напраиме ова.
Ок брат ја само предложив идеја. И не е копирана идејава туку е универзална, значи ако направиме ние маици нема да значи дека ке копираме од некој други Фан-Клубови, али нема везе.Абе а мора да копираме други? или да си направиме нешто што нема никој???
Гути :nesvest:Tenemos también el once del Madrid. Juega Guti y no lo hace Granero. LOS BLANCOS SALDRÁN CON:
CASILLAS; SERGIO RAMOS, GARAY, ALBIOL, ARBELOA; XABI ALONSO, GAGO, GUTI, KAKÁ; CRISTIANO E HIGUAÍN