Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Н

'Никола'

Гостин
Исто така многу голема грешка ви беше продажбата на Робен и Снајдер (посебно првиов:)), ако не и најголема. Сега единствено мора да се осврните на Ла Лига, да се освои, срамота ќе биде таков тим без трофеј.:toe::smir:

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
хахахахахаха. Колку години по ред плачете во осминафинале? 6? или повече се? :baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:
А вие уште колку време ќе плачете додека не го кренете 9-от пехар у ЛШ а за шпанско да не зборам:baeh::helou:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Перез е крив, ефтино копиле. Само 300 милиони даде :tv:

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Страшно... нема ли админ да среди... :(
Гледано грешка шо го изваде Кака според мене... само тоа че кажам
и време е старци да се изостават и младината малце да се проба.

Кисче.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Кој беше дечкото со дрес од Реал што често зборуваше во студиото на Канал 5? Некој од форум или?
Првиот дечко од реал што збореше со долгата коса беше Батистута мислам...

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Леле како ме нервира кога зборат демек 250м промашена инвестиција :tapp:
Па да ве прашам вас кај ги најдовте бре толку ејјј 250м:nesvest:Значи секој што ќе рече 250м тој појма си нема од животот.:toe:
Не се фурајте и не се бламирајте точно потрошивте 247,5 милиони евра!

Срамота е да не си знаете за својата екипа.

Денеска изигравте ужасно, крајно невоиграно и нетимски, башка и ви погодив точен резултат како ке изиграте денес штета што не уплатив:)

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Стварно ме изнедивте денес..
Мислев дека ќе си победите убедливо и ќе ја срушевте таа црна серија што ви е во ЛШ,но сепак се случи обратното.
И да..Игуаин да го дадеше тоа кога ја погоди стативата друга песна ќе се пееше :toe:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126

Денеска изигравте ужасно, крајно невоиграно и нетимски, башка и ви погодив точен резултат како ке изиграте денес штета што не уплатив:)
:tapp::tapp:

Ја гледаше утакмицата или дојде да се праеш овде некој си мудрец, како и многу други? Прво полувреме Лион не излезе од своја половина, шут на гол немаше. Второ полувреме не играше Реал толку квалитетно, но сепак и Лион не беше којзнае што.

Но Лион заслужено оди понатаму, зошто тука се играат две утакмици, а на првата беше далеку подобар.

^Capo^

Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
:tapp::tapp:

Ја гледаше утакмицата или дојде да се праеш овде некој си мудрец, како и многу други? Прво полувреме Лион не излезе од своја половина, шут на гол немаше. Второ полувреме не играше Реал толку квалитетно, но сепак и Лион не беше којзнае што.

Но Лион заслужено оди понатаму, зошто тука се играат две утакмици, а на првата беше далеку подобар.
Не бе навика ми е да гатам на карти и коментирам за негледани утакмици. Нигде не те испровоцирав така да ако мислиш разумно да коментираш и правиш муабет ок ако не кажи и ке ја завршиме дискусијава. Разбирам дека си у афект нормално е, и јас сум:)

Нема потреба Лион да излезе од половина за Реал да може да ги отвори како расипана паштета.
Игуаин имаше премногу шанси промашено, неколку чисти топки што не ги подаде за чисти шанси за гол. Дечкото моментално е во топ 3 напаѓачи во светот ама денеска не му беше денот и требаше да биде заменет.
Па добро кажи ми дали примети колку пати денеска Реал глумеа јас минимум 5-6 ситуации чисти видов каде што се фрлаа како отпад во Дрисла. Тоа ако не е недисциплина незнам што е, после ке плачете и ке фурате некои двојни аршини дека имало од судиите.

Најголемата грешка денеска беше кај Пелегрини со играњето на Гранеро кој што не се виде, а и цела сезона ве утепа со играње на 9 различни формации.
Кака никако неможе да си го најде своето место во оваа формација едноставно е пригушен.

Лион изигра како и што му требаше, затворено и да си ги чека своите шанси од контра. Лорис докажа дека е еден од топ 5 голмани во моментов и ве отпиша тотално. Имате дури и среќа што на крај промашуваа ко телиња иначе и дебакл ке паднеше.

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273

Еве се гледа колку вие се разбирате од фудбал.Тапи невидени:tapp:
Добро де Реал даде 247,5 ај нека бидат 250.А кај се бе тие пари што Реал ги зеде од Робен,Снајдер,Негредо,Хајнце и уште незнам кој.Тоа не се рачуна а??:tapp:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Ок поразов ок али највеќе што ме курчи што вечерва се изеде еден тон гомна за Игуаин.
Игуаин пред 4-5 саати беше бог он беше најбоље така и ради една грешка треба да си иде?Епа затоа драги мои ние нема никад да влеземе во 1/4 финале.Зошто некој ќе утне зицер и го фрламе од тимот.А до таа утакмица тој се растура од голови и го шлапате на него.Уствари не само на него туку на цел тим.Ние бевме најдобри нели?А сеа сме најголеми ѓубриња за пола навивачи на Реал.Епа сеа Реал пак почне да ренда или да освои титула одма еве ги сите назад и одма сме кралеви.
Епа курац ние ќе идеме вака у 1/4 финале и веќе нема идење кај Филе:)

^Capo^

Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Добро де Реал даде 247,5 ај нека бидат 250.А кај се бе тие пари што Реал ги зеде од Робен,Снајдер,Негредо,Хајнце и уште незнам кој.Тоа не се рачуна а??:tapp:
Ти одлучи се дали зборуваш за баланс на финансиите или на потрошени средства за играчи па ке праиме муабет:)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.323
Поени од реакции
15.576
Од Снајдер сте земале пари:tapp::tapp::tapp:
Купен за 25 мил.
Продаден за 15 мил

МИНУС 15 мил.
+плата
+затезна камата:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom