Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Абе сега на форум сите знаат што му е на Реал,Кога губи реал увек едно исто,не уигран ,без срце ово оно,а коа ќе тепа 6-0 никој незнае што е...па се дешава тоа во фудбалот,не значи дека Лион заслужи,ама топка е тоа..здравје наредната повеќе среќа моцми!

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Уште ги нема овие да се вратат од афтер партито:tv:

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Уште ги нема овие да се вратат од афтер партито:tv:
Хахаха ѕверско беше кај Филе само атмосферата кај вашите фанови ја расипа Пјанич,а после беше весело Батистута ги кажа сите можни пцовки:)
Поздрав до Батистута:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Малце касно, али ај да пишам нешто. Супер почнаа, атмосвера жешка беше, али кога даде Пјанич гол, се се стише. Овие 10 мин додека ги читав испишаните страни, повеке глупости немам прочитано, изминативе 2 години. За натпреваров повеке утре ке коментирам. Reason Нервоза присутна...

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Најголема грешка шо може да се направи моментално е да се избрка Пелегрини...одличен тренер е го покажа тоа многу пати оваа сезона,јеби га...денес едноставно згреши.Ке се фокусираме сега на Ла Лига.И да,конечно стигнав до мојот омилен дел :

ПОВЕКЕ СРЕКА НАРЕДНАТА ГОДИНА :pos2:

Fear In Madrid

Hala Madrid ! ! !
Член од
26 ноември 2009
Мислења
332
Поени од реакции
37
Што се деси,се деси...катастрофа..срам..али тоа е...јбг..преголем медиумски притисок а и лион добро се покажаа во дефанзива...
него друго нешто сакам да искоментирам..т.е добрата страна на која се смеам со полно срце...еве пример..гледав фудбал со 5 фанови на манчестер и само јас фан на реал...тие фанови на ман..повеќе се израдуваа на примениот гол на реал мадрид..отколку на нивниот прв гол против милан...сите се радуваат и слават по другите фан клубови..ПА НЕЗНАМ што имам јас корист и ШТО МОЖЕ ДА МЕ ДОВЕДЕ ДО ТАА ТОЧКА ДА СЕ РАДУВАМ НА НЕКОЈ ДРУГ ТИМ КАКО ГУБИ..ај разбирам ривалство со барселона..тие да се радуваат...ама не ги сфаќам другите фанови од други лиги...Дали имаат премногу комплекси од реал...или незнам незнам..навистина незнам што би можело да биде тоа...

одиме понатаму...реал ме само храни душевно..овие 2-3 дена ќе бидам нервозен...не добивам ништо друго...знам дека пак ќе се радувам на другите победи во ла лига..па и тие победи биле против ваљадолид и тн и тн...а тие што живеат ПРОТИВ реал ..слободно на доктор..

едит ..и ако уште некој навреди играч на реал мадрид...нека не се појавува во фан клуб веќе...оти ќе отерам се во пичка материна...и МЕ БОЛИ КУ*ОТ ШТО ВЕ БУТНАЛЕ НА КЛАДИЛНИЦА...

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
И онака по незнам кој пат испаѓаат педери. Заебуваат кога е најпотребно да бидат тим. Не е само Игуаин крив. Криви се сите. На крај Пелегрини се усра на најдолен начин. Кака изигра послабо ама не требаше да го извади. Најголемо укењување следеше со Мамаду Дијара. Па добро бе пичка му мајчина, свесен ли е што прави? Шупак од рангот на Дијара да игра на така битен натпревар и тоа нешто како џокер? Да се прашувам јас никогаш не би ни го играл него, антипатичен и неталентиран ми е од секогаш. Резиме:Реал мора да научи да игра тимски во Лига на Шампиони. Се додека не го научи тоа нема да помине 1/16 финале.

п.с. Ме заебаа и спортска,кучиња!

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.446
Не ги читав претходните страни, но знам дека се е кажано нема потреба да се повторувам. Знаев дека штом во првото полувреме не успеавме да гo демолираме Лион, во второ тоа ќе ни се врати како бумеранг, само не сакав да кварам расположение во студио. Лион доби сила од нашите неискористени шанси, и успешно таа сила ја претворија во плод. Како одминуваше времето се повеќе им се даваше шанса да ја играат својата игра. При водството требаше да се зачува резултатот и да ја сочувавме топката во наш посед, и смирено да се чека уште една шанса за гол, но сепак нашите играчи во средниот ред не знаеа тоа да го направат, туку сакаа да постигнат еден гол.

Пелегрини прв пат оваа сезона ќе го критикувам, кога се брка резултат се вадат играчи во одбраната, и се ставаат офанзивни играчи, и да се оди на се или ништо, но мислам дека немаше да има потреба од тоа ако пак ќе кажам, во прво полувреме ги дотолчевме Лион.

Лоша вечер за сите мадридисти, цела сезона отиде во пропаст, не знам колку една освоена Примера би претставувала утеха, но од овие моменти дефинитивно потешки нема да има. Хала Мадрид, уште тоа ни остана оваа вечер, да се надеваме само на посветла иднина.

Поздрав до сите, и слатки сништа. :pipi:

aleksandarreal

Sport fanatic
Член од
15 мај 2009
Мислења
905
Поени од реакции
276
И онака по незнам кој пат испаѓаат педери. Заебуваат кога е најпотребно да бидат тим. Не е само Игуаин крив. Криви се сите. На крај Пелегрини се усра на најдолен начин. Кака изигра послабо ама не требаше да го извади. Најголемо укењување следеше со Мамаду Дијара. Па добро бе пичка му мајчина, свесен ли е што прави? Шупак од рангот на Дијара да игра на така битен натпревар и тоа нешто како џокер? Да се прашувам јас никогаш не би ни го играл него, антипатичен и неталентиран ми е од секогаш. Резиме:Реал мора да научи да игра тимски во Лига на Шампиони. Се додека не го научи тоа нема да помине 1/16 финале.

п.с. Ме заебаа и спортска,кучиња!
внимавај на речник друже се деси шо се деси мене ми е срам сеа нз како у школо утре ќе се појавам посран ама тоа ти е ме знаат као мадридиста:uvo:
Перез ефтино копиле хахахаххххххххххххххххххххххххахахахахааа:pos2::pos2::pos2:

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Што се деси,се деси...катастрофа..срам..али тоа е...јбг..преголем медиумски притисок а и лион добро се покажаа во дефанзива...
него друго нешто сакам да искоментирам..т.е добрата страна на која се смеам со полно срце...еве пример..гледав фудбал со 5 фанови на манчестер и само јас фан на реал...тие фанови на ман..повеќе се израдуваа на примениот гол на реал мадрид..отколку на нивниот прв гол против милан...сите се радуваат и слават по другите фан клубови..ПА НЕЗНАМ што имам јас корист и ШТО МОЖЕ ДА МЕ ДОВЕДЕ ДО ТАА ТОЧКА ДА СЕ РАДУВАМ НА НЕКОЈ ДРУГ ТИМ КАКО ГУБИ..ај разбирам ривалство со барселона..тие да се радуваат...ама не ги сфаќам другите фанови од други лиги...Дали имаат премногу комплекси од реал...или незнам незнам..навистина незнам што би можело да биде тоа...

одиме понатаму...реал ме само храни душевно..овие 2-3 дена ќе бидам нервозен...не добивам ништо друго...знам дека пак ќе се радувам на другите победи во ла лига..па и тие победи биле против ваљадолид и тн и тн...а тие што живеат ПРОТИВ реал ..слободно на доктор..

едит ..и ако уште некој навреди играч на реал мадрид...нека не се појавува во фан клуб веќе...оти ќе отерам се во пичка материна...и МЕ БОЛИ КУ*ОТ ШТО ВЕ БУТНАЛЕ НА КЛАДИЛНИЦА...
Тоа е 100%:toe:

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
300 милиони у курац :pos2:

Fear In Madrid

Hala Madrid ! ! !
Член од
26 ноември 2009
Мислења
332
Поени од реакции
37
300 милиони у курац :pos2:
фан на челзи зборува за пари ?? у реду е .. патетико...

па уште и ФАНОВИ НА ЈУВЕНТУС не носат на аватари...хахахахахахаха.....ви благодарам на сите што ми ги тргнавте мислите од овој пораз..и ме слатко насмеавте после 3 часа...фала...

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Ајде сега оди плачи под перница, те молам.
:tapp:

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Кој беше форумџијата што седеше позади мене кај Филе и дуксерот лом ми го напраи со патиките?
Хахаха:vozbud:

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Како прво и во пораз и во победа само со Реал Мадрид :smir: .... другите има уште многу муви да јадат да го достигнат Реал

Како второ (ако треба и бан) ама да ви е*ам и навивачи и се на тие што плукате по Пелегрини,Игуаин,Перез и остали:tapp:... не доликувате на фанови :kesa:...може некој згрешил нешто но на секој може да му се случи...

.... Крив бил Пелегрини требало Мурињо!!! а што ако истото му се случеше и него и на Капело и остали :tapp::tapp::tapp: тогаш кој ќе требаше да биде ЧАК НОРИС!!! еб*те кретените што плукате :tapp:

И на крај за оние што за споредба ги ставаат милионите ако било кој тим има на располагање толку сума за трансфери на што би ги потрошиле на играчи од младинска школа!!! :tapp::tapp::tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom