Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Колку мудрости на едно место, тоа немам видено. Пелегрини не чинел, Игуаин не чинел, сме требале уште 3-4 дефанзивци да купиме...ПА ДОБРО БЕ НЕНАСИТНИ!! САКАТЕ ЧАК НОРИС ДА ВИ ГО ДОНЕСЕМ?!

Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
Добро е што си поминал без повреда!
Е сеа прва промена што треба да ја направиш да ја смениш сликата и потписот:toe:
За првото, ме чувал Господ.
За второто, брате, нема сила што ќе ме предомисли дека дечкото е ѕверка, само немаше среќа, тоа е сега и тој сакаше да постигни гол, од невозможни ситуации постигнувал голови, не спасувал многу пати и не заслужува да се откажиме од него, како и од цел тим...
ХалаМАДРИД!!!

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
sega samo ni treba 3-4 zverovi vo odbrana da zememe zasto tamu ni e najbolna tocka a i kasiljas malku podobro da brani na sutevi od daleku malku e nesiguren mnogu sum razocaran i uste ne mi se veruva deka pak ne se plasiravme vo cetvrt finale
Уште ли зверови бее?
И касиљас ви е слаб???
Како можете вакви глупости да пишувате,јас не знам! хахахаха

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
sega samo ni treba 3-4 zverovi vo odbrana da zememe zasto tamu ni e najbolna tocka a i kasiljas malku podobro da brani na sutevi od daleku malku e nesiguren mnogu sum razocaran i uste ne mi se veruva deka pak ne se plasiravme vo cetvrt finale
Е да, имаш право. Еден асален пост на темава.

Член од
6 јануари 2009
Мислења
509
Поени од реакции
72
Кокаин филм ви прикажува футбалерите на реал мадрид и тренерот се во делириум ја струшија 6 годишната традиција и дојдоа во финале:vozbud:

Член од
4 декември 2008
Мислења
404
Поени од реакции
15
Срамота. Џабе толку пари кога се дадени без памет

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307

:tv:

Голем феил беше утакмицава. :tapp:

aleksandarreal

Sport fanatic
Член од
15 мај 2009
Мислења
905
Поени од реакции
276
Колку мудрости на едно место, тоа немам видено. Пелегрини не чинел, Игуаин не чинел, сме требале уште 3-4 дефанзивци да купиме...ПА ДОБРО БЕ НЕНАСИТНИ!! САКАТЕ ЧАК НОРИС ДА ВИ ГО ДОНЕСЕМ?!
Пелегрини дун*ата е крив бе нас само Мурињо не спасува :wink:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.817
Поени од реакции
30.703
Komentar od FB

Филе Среќа што не не дојдовме никој од навивачиве на Манчестер ...Вечерва кој викна на гости се со плачење си отиде .... Позз Филе:pos2::pos2:
Во право е типот.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Тоа е тоа проклетството продолжува, повеќе посакував да играме барем финале во ЛШ отколку примера да освоиме ама ај сега кога отпаднавме ќе се сконцентрираме само на Примера жално ќе е со ваков одличен тим ништо да не освоивме.

Играта во второто полувреме беше многу лоша некој ќе каже шо ви е Пелегрини крив... требаше малку поофанзивно во второто полувреме да нападнат да дадат некој гол а шо резултат ќе чуват 1-0 за да има продолжение?

Игуаин се се ама ова не требаше да го промашиш не му е лесно и на него сега а и на сите играчи и фанови на Реал ама јбг што е тука е одиме понатаму.
ХАЛА МАДРИД!!!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Во комбо со Сегал, Брус Ли и евентуално и типот од умри машки забораив име :smir:

Се док мењате со секој претседател по 5 тренери на мандат и лупата ко муви без глава по 200 милиони секое лето нишо не праите... Не дека не ми одговара мене... сеа у паника може и 100 милиони и за Рибс да понудите па ако се глупи нашиве нека не го пуштат...

Континуитет, паметни трансфери и работа треба другарчиња инаку не бива :toe:

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Леле како ме нервира кога зборат демек 250м промашена инвестиција :tapp:
Па да ве прашам вас кај ги најдовте бре толку ејјј 250м:nesvest:Значи секој што ќе рече 250м тој појма си нема од животот.:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom