- Член од
- 2 март 2007
- Мислења
- 4.576
- Поени од реакции
- 3.773
Не треба повеќе давање за Реал. Имате одлична екипа, само некој да ја укомпонира.Уште ли пари да даваме бе друже....Малце ли дадовме 300.000.000 малце ли се
Не треба повеќе давање за Реал. Имате одлична екипа, само некој да ја укомпонира.Уште ли пари да даваме бе друже....Малце ли дадовме 300.000.000 малце ли се
Уште 400-500 милиона и можи до 1/4 финале ќе стигните.Уште ли пари да даваме бе друже....Малце ли дадовме 300.000.000 малце ли се
За првото, ме чувал Господ.Добро е што си поминал без повреда!
Е сеа прва промена што треба да ја направиш да ја смениш сликата и потписот
Уште ли зверови бее?sega samo ni treba 3-4 zverovi vo odbrana da zememe zasto tamu ni e najbolna tocka a i kasiljas malku podobro da brani na sutevi od daleku malku e nesiguren mnogu sum razocaran i uste ne mi se veruva deka pak ne se plasiravme vo cetvrt finale
Е да, имаш право. Еден асален пост на темава.sega samo ni treba 3-4 zverovi vo odbrana da zememe zasto tamu ni e najbolna tocka a i kasiljas malku podobro da brani na sutevi od daleku malku e nesiguren mnogu sum razocaran i uste ne mi se veruva deka pak ne se plasiravme vo cetvrt finale
И па ке ја утнеме....Уште 400-500 милиона и можи до 1/4 финале ќе стигните.
Пелегрини дун*ата е крив бе нас само Мурињо не спасува :wink:Колку мудрости на едно место, тоа немам видено. Пелегрини не чинел, Игуаин не чинел, сме требале уште 3-4 дефанзивци да купиме...ПА ДОБРО БЕ НЕНАСИТНИ!! САКАТЕ ЧАК НОРИС ДА ВИ ГО ДОНЕСЕМ?!
Во комбо со Сегал, Брус Ли и евентуално и типот од умри машки забораив име :smir:Колку мудрости на едно место, тоа немам видено. Пелегрини не чинел, Игуаин не чинел, сме требале уште 3-4 дефанзивци да купиме...ПА ДОБРО БЕ НЕНАСИТНИ!! САКАТЕ ЧАК НОРИС ДА ВИ ГО ДОНЕСЕМ?!