_The Great_
Il Genio
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 5.955
- Поени од реакции
- 3.318
Многу лошо...
А вие уште колку време ќе плачете додека не го кренете 9-от пехар у ЛШ а за шпанско да не зборам:baeh::helou:хахахахахаха. Колку години по ред плачете во осминафинале? 6? или повече се? :baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:
Што му го дадовте шалот на Филе бе.... не проколналПерез е крив, ефтино копиле. Само 300 милиони даде :tv:
Првиот дечко од реал што збореше со долгата коса беше Батистута мислам...Кој беше дечкото со дрес од Реал што често зборуваше во студиото на Канал 5? Некој од форум или?
Не се фурајте и не се бламирајте точно потрошивте 247,5 милиони евра!Леле како ме нервира кога зборат демек 250м промашена инвестиција
Па да ве прашам вас кај ги најдовте бре толку ејјј 250м:nesvest:Значи секој што ќе рече 250м тој појма си нема од животот.
Не се фурајте и не се бламирајте точно потрошивте 247,5 милиони евра!
Срамота е да не си знаете за својата екипа.
Денеска изигравте ужасно, крајно невоиграно и нетимски, башка и ви погодив точен резултат како ке изиграте денес штета што не уплатив
Не бе навика ми е да гатам на карти и коментирам за негледани утакмици. Нигде не те испровоцирав така да ако мислиш разумно да коментираш и правиш муабет ок ако не кажи и ке ја завршиме дискусијава. Разбирам дека си у афект нормално е, и јас сум
Ја гледаше утакмицата или дојде да се праеш овде некој си мудрец, како и многу други? Прво полувреме Лион не излезе од своја половина, шут на гол немаше. Второ полувреме не играше Реал толку квалитетно, но сепак и Лион не беше којзнае што.
Но Лион заслужено оди понатаму, зошто тука се играат две утакмици, а на првата беше далеку подобар.
Еве се гледа колку вие се разбирате од фудбал.Тапи невидениНе се фурајте и не се бламирајте точно потрошивте 247,5 милиони евра!
Срамота е да не си знаете за својата екипа.
Денеска изигравте ужасно, крајно невоиграно и нетимски, башка и ви погодив точен резултат како ке изиграте денес штета што не уплатив
Ти одлучи се дали зборуваш за баланс на финансиите или на потрошени средства за играчи па ке праиме муабетЕве се гледа колку вие се разбирате од фудбал.Тапи невидени
Добро де Реал даде 247,5 ај нека бидат 250.А кај се бе тие пари што Реал ги зеде од Робен,Снајдер,Негредо,Хајнце и уште незнам кој.Тоа не се рачуна а??
Од Снајдер сте земале париЕве се гледа колку вие се разбирате од фудбал.Тапи невидени
Добро де Реал даде 247,5 ај нека бидат 250.А кај се бе тие пари што Реал ги зеде од Робен,Снајдер,Негредо,Хајнце и уште незнам кој.Тоа не се рачуна а??