Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Лееее колку се јадело сегде гомна за Реал ц ц ц ц. Лудницаааа сите се среќниии :vozbud: Комплекси до коска ти се вика тоа:pos:

Член од
14 март 2009
Мислења
276
Поени од реакции
10
4estita pobeda i plasman vo 1/4 finale.gledajte od barca kako se igra ne 300 milioni 30000 milioni ne ve spasuvaat ne e se vo parite.btw mu fativ ja vkladilnica x2 mi bese:vozbud::vozbud::vozbud:

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Што се деси,се деси...катастрофа..срам..али тоа е...јбг..преголем медиумски притисок а и лион добро се покажаа во дефанзива...
него друго нешто сакам да искоментирам..т.е добрата страна на која се смеам со полно срце...еве пример..гледав фудбал со 5 фанови на манчестер и само јас фан на реал...тие фанови на ман..повеќе се израдуваа на примениот гол на реал мадрид..отколку на нивниот прв гол против милан...сите се радуваат и слават по другите фан клубови..ПА НЕЗНАМ што имам јас корист и ШТО МОЖЕ ДА МЕ ДОВЕДЕ ДО ТАА ТОЧКА ДА СЕ РАДУВАМ НА НЕКОЈ ДРУГ ТИМ КАКО ГУБИ..ај разбирам ривалство со барселона..тие да се радуваат...ама не ги сфаќам другите фанови од други лиги...Дали имаат премногу комплекси од реал...или незнам незнам..навистина незнам што би можело да биде тоа...

одиме понатаму...реал ме само храни душевно..овие 2-3 дена ќе бидам нервозен...не добивам ништо друго...знам дека пак ќе се радувам на другите победи во ла лига..па и тие победи биле против ваљадолид и тн и тн...а тие што живеат ПРОТИВ реал ..слободно на доктор..

едит ..и ако уште некој навреди играч на реал мадрид...нека не се појавува во фан клуб веќе...оти ќе отерам се во пичка материна...и МЕ БОЛИ КУ*ОТ ШТО ВЕ БУТНАЛЕ НА КЛАДИЛНИЦА...
Не сакам да провоцирам или незнам да предизвикувам нервоза само фино лепо ќе ти кажам мое мислење.
Причината се знае која е.Тоа што трошите пари ненормални и на крај пак нема резултати.Затоа се радуваат другите фанови на вашите порази.Еве јас сум за Манчестер и не е точно тоа дека вечерва славам пораз на Реал! јас славам победа над Милан од 4:0!(е сега има и такви какви што кажа,како на пример тие што сте гледале фудбал заедно.провокатори...)...Али 10 години со ред да купувате од кај нас и притоа ни ги земате најдобрите играчи(Бекам,ВНР,Хајнце,Роналдо) и пак да не освоите ништо...а ние секоја година со просечни играчи играме и пак на крај појаки:wink: тука барај го задоволството кај твоите другари:smir: Па догодина можда и Руни би го гледале во Реал за едно 180 милиона!поздрав:salut:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Незнам зошто сите сте се фатиле за Пелегрини, Игуаин... кога нема никаква врска ова што го зборувате. Зошто е крив Пелегрини!? Затоа што го извади Кака? , Го пушти Ван дер варт...??? Сите сте се нафрлиле на тренерот и што сега треба да го промениме? Уште 1.000 тренери да смениме се иста ни се фаќа а знаете ли зошто, затоа што секоја година се менува тренерот и неможеме да наметнеме една сложна тактика поради преголемата ротација во клубот. Менуваме тренери, продаваме одлични играчи а купуваме звезди да ни се трошат повеќе дресовите, а тие да рушат нови рекорди на заработувачка и да им се полни џебот кога ќе дојдат во Мадрид... и од година на година се иста песна. Кој треба следен да ни биде тренер Мурињо? , Анчелоти? , Гус Хидинг??? Смешно е ова, од кога си отиде Дел Боске неможеме 1 тренер салам да најдеме, сменивме повеќе од 7-8 тренери а што добивме од Лигата на Шампионите - Осминафинале што значи не е до тренерот. Ако е ова крај за Пелегрини јас уште од сега се збогувам и со премиера.
За Игуаин имам само пофални зборови. Не ли сакаше Игуаин да погоди или повеќе преферираше стативата да ја погоди? Имаше шанси човекот и немаше среќа, не му успеа и што треба сега, да го пцуеме сите, да го мразите а до пред 2-3 недели кога не спасуваше во дуелите со Гетафе, Тенерифе... тогаш ни беше одличен играч а? Сега камења против него фрлате...
Роналдо ако не ни беше и катастрофален пораз ќе доживеавме. Денеска одигра одличен натпревар како и сите претходни но нас не не служеше среќата, како да сме преколнати да не ја поминуваме оваа фаза.
Ако морам да издвојам еден играч од кој не сум задоволен цела сезона тоа е Кака. Уште од првите кола се гледаше дека Кака не е истиот Кака како што играше во Милан. Ако бев строг тогаш против него сите ќе ме цитиравте и ќе викавте одличен трансфер, и дека јас ништо незнам.. но не е така. Не мислам оти Кака е слаб фудбалер, туку не ги оправда парите дадени за него. Сеуште сум во шок и незнам како ќе продолжам понатаму кога тоа ми беше една голема надеш во животот. Скиснато ми е секоја година да си викам ајде од наредната сезона повеќе среќа да имаме... А за тие што не се задоволни од Реал и што ги напаѓат играчите што пред 2-3 недели дркале на нив не ни требат овде, нека дркат сега на Руни.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Лееее колку се јадело сегде гомна за Реал ц ц ц ц. Лудницаааа сите се среќниии :vozbud: Комплекси до коска ти се вика тоа:pos:
Милионите на Перез се вика тоа:)

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
welcome haters!!!

It's like them haters out there
Got a sickness man that need to be cured
Hey hey hater hey hey hey hater
Hey hey hey hey hey hi hi hi hater

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Незнам зошто сите сте се фатиле за Пелегрини, Игуаин... кога нема никаква врска ова што го зборувате. Зошто е крив Пелегрини!? Затоа што го извади Кака? , Го пушти Ван дер варт...??? Сите сте се нафрлиле на тренерот и што сега треба да го промениме? Уште 1.000 тренери да смениме се иста ни се фаќа а знаете ли зошто, затоа што секоја година се менува тренерот и неможеме да наметнеме една сложна тактика поради преголемата ротација во клубот. Менуваме тренери, продаваме одлични играчи а купуваме звезди да ни се трошат повеќе дресовите, а тие да рушат нови рекорди на заработувачка и да им се полни џебот кога ќе дојдат во Мадрид... и од година на година се иста песна. Кој треба следен да ни биде тренер Мурињо? , Анчелоти? , Гус Хидинг??? Смешно е ова, од кога си отиде Дел Боске неможеме 1 тренер салам да најдеме, сменивме повеќе од 7-8 тренери а што добивме од Лигата на Шампионите - Осминафинале што значи не е до тренерот. Ако е ова крај за Пелегрини јас уште од сега се збогувам и со премиера.
За Игуаин имам само пофални зборови. Не ли сакаше Игуаин да погоди или повеќе преферираше стативата да ја погоди? Имаше шанси човекот и немаше среќа, не му успеа и што треба сега, да го пцуеме сите, да го мразите а до пред 2-3 недели кога не спасуваше во дуелите со Гетафе, Тенерифе... тогаш ни беше одличен играч а? Сега камења против него фрлате...
Роналдо ако не ни беше и катастрофален пораз ќе доживеавме. Денеска одигра одличен натпревар како и сите претходни но нас не не служеше среќата, како да сме преколнати да не ја поминуваме оваа фаза.
Ако морам да издвојам еден играч од кој не сум задоволен цела сезона тоа е Кака. Уште од првите кола се гледаше дека Кака не е истиот Кака како што играше во Милан. Ако бев строг тогаш против него сите ќе ме цитиравте и ќе викавте одличен трансфер, и дека јас ништо незнам.. но не е така. Не мислам оти Кака е слаб фудбалер, туку не ги оправда парите дадени за него. Сеуште сум во шок и незнам како ќе продолжам понатаму кога тоа ми беше една голема надеш во животот. Скиснато ми е секоја година да си викам ајде од наредната сезона повеќе среќа да имаме... А за тие што не се задоволни од Реал и што ги напаѓат играчите што пред 2-3 недели дркале на нив не ни требат овде, нека дркат сега на Руни.
Браво друже одличен пост! за се си во право!:salut:

I

InF3cTeD

Гостин
ама дефинитивно Батистута го има најлошиот избор на тимови,и двата му отпаднаа и сеа за кој ќе биде незнам,веројатно трет ќе си најде :vozbud:

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Лошо е и јас малку што ќе прокоментирам нешто во замерка на формацијата 4-2-3-1 со еден напаѓач :nenene: а особено што и тој 1 се враќа назад, кога Роналдо игра SS или како втор напаѓач е подруго а некако на овој натпревар бевме празни во напад :toe: Роналдо многу по крило трчаше и многу поназад, а за да игра Роналдо по крило барем еден од Раул или Бензема да е во придружба на Игуаин мислам ќе е подруго....некој ќе рече нема врска формацијата сите ротират но погледнете на претходните натпревари каде се движеше Роналдо :toe:
... но што е тоа е ...

....а за тие што пишат да ја гледаме Барса немој на крај на сезона да остане со празни раце па да гледаат тогаш тие :smir:

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Дечки.не ви е крив ниту Пелегрини ниту играчите,ниту никој.....
Местат за кладилници бе златни,местаааааааааааааат:pusk::pusk:
Никој не можи да ме убеди во спротивното.
Цело второ полувреме немаа ниту една шанса,ама буквално НИТУ ЕДНА,освен еден шут на Кака од 25 метра-чудно за тим со такви индивидуалци како Реал????,немаше ни И од ИГРА,немаше притисок немаше ништо-исто како да играат куп утакмица со некој шпански третолигаш.
Утакмицата беше НАМЕСТЕНА 100%,гарантирам!!
Тотална спротивност на мечот со Севиња од пред само 4 дена,кога Реал направи над 10 чисти шанса,уште толку полушанси,едноставно ја прегази Севиља,едноставно да ти е мерак да ги гледаш,а сега не можи да направи ниту една шанса со една просечна европска екипа како Лион,можеби некој сега ќе речи па Лион не е екипа за потценување,можеби Лион беше силен пред некоја сезона,ама далеку е Лион од некогашното ниво-сега е просечна екипа,која мака мачи со еден Буљоњ,Гингамп во Франција,губи од кој ќе стигни,а сега играчи од калибар на Прањиќ,Тулалан...му "држат лекции"на големиот Реал:tapp::nesvest::nesvest:
Ова беше убедливо НАЈИГРАН МЕЧ низ кладилнците,можеби и во целата сезона,и со овај резултат Реал со помош на кладилниците ја извади цела сезона и скапите засилувања.:vozbud:
Првото полувреме личеше на Реал-ама второто катастрофа:tapp:,да не создадеш ниту една изгледна шанса,ниту еден удар,никаков притисок,ништо,штама....а бркаш резултат и победа-е малку чудно и секој кој барем малку повеќе прати фудбал,и барем малку реално и рационално гледа на работите,и ќе ја анализира оваа утакмица,посебно вториот дел ќе го протолкува мојот пост како РЕАЛЕН и ОСТВАРЛИВ.:smir::smir::smir:...

Навивачите се нервираат,кубат коси,обвинуваат9со право),овај е крив,тренерот е крив,......:blabla::blabla::blabla:а газдите и кладилниците задоволно ги тријат рацете:pusk::pusk:
Ги наполнија амбарите:mist::mist::mist:
Јас пак пре би рекол Севиља - Реал дека била наместена, отколку Реал - Лион. И не туку кажувајте индивидуалци, ова - она. Ви се виде алиментото, кој сте и колку вредите.

И топ ти е коментарот, рационален и објективен :pos2: Од авион се гледа за кого навиваш.

Ајт, поздрав сеа, повеќе среќа в година.

G

Gray Foxx

Гостин
Иако платија 80 мил не го заслужуваат Рони. Сеирот сега е конечен.
Asi asi asi ganja El Madrid... Правилно ли го напишав? :)

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Бидна со битна,немојте да плукате по Реал за без везе,ако не испаднеше сеа во наредна фаза сигурно ке испаднеше..уште нема Реал игра како што треба,искрено кажано Ман,Челзи и Барса се доста поквалитетни и појаки од Реал..али тоа е..и незнам што ве чуди тоа што изгуби Реал,зар толку е слаб Лион??зар Лион незнае да игра фудбал и да даде еден гол на гости?голема грешка на Реал му е со на гости не постигна ниеден гол,бар 2-1 да беше многу подобро ке беше..а денеска се ке беше друго да влезеше голот на Игуаин,али тоа е да сме здрави и живи..:salut:

@ki

Whaaaa? :)
Член од
27 декември 2009
Мислења
389
Поени од реакции
22
Кој беше тој што бладаше за притисокот на медиумите? :)
Kako можеше да го наброи тоа како фактор поради кој изгубиле Реал :tapp:

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Дечко ти си болен бе:tapp:,цел Реал сака да помине 1/8 а Перез ке местел како не.Не тропај глупости коа незанеш така се местело утакмици ,Лион изигра одлично и иде даље :toe:
Дете,кога ќе порасниш и кога ќе имаш гледано толку утакмици како мене ќе праиме муабет со тебе.
Она логото BWIN на дрсовите не е за џабе ставено:smir::kesa::kesa:.
Се виде колку цел РЕАЛ "сака "да оди понатаму-со играта во вториот дел,делуваа и играа како куртони на тренинг!

Со оваа теорија во некој весник за научна фантастика....
Јас очекував Реал да изгубат, пред се поради тоа што немаат игра, немаат карактеристична игра... све се очекува од одредени играчи, индивидуални потези да ја решат утакмицата...
ако ова што ти го кажуваш тогаш јас сум единствениот што ја фатил x2.... верувај дека има секакви "будали" и што ја играат Реал да изгуби...
Теорија,научна фантастика ќе се сложиш дека беше чудна утакмицата.
Реал цела сезона гази во Шпанија,лига која е за неколку класи посилна од Француската,да одиграше Реал вчера со 30% од своите можности барем ќе победеше ако ништо друго-ај голоот шо го примија,се случува,грешка на одбрана итн,ама да на нападниш цели 45 мин а бркаш резултат е малку чудно нели?
ахххх..........:tapp: ме изнасмеа
Па смеењето е здравје,малку да се насмееме:smir:

:mad: Tomas BT:

Преслушај се уште еднаш шо кажа пред 2 минути ај жити се. Кое местење бе златен, дадовме 300 милиони за да се намести најважната утакмица и овие 300 милиони да појдат во вода ? Не тропај глупости ..

На крај краева.. со бистар мозок, можеби и не заслуживме да одиме понатаму. Во Лион не надиграја тотално и тука нема збор. На бернабеу имавме убави шанси кои не ги искористивме, па непишаното правило повтороно стапи во сила. Второ полувреме Лион се созеде, а после голот и сами видовме какви шанси имаа и за пресврт. Се на се од вкупните 180 минути игра, ние имавме само 45. Епа видете сега сами..
Далеку од тоа дека Лион одигра слабо,и покрај сите промени кои ги направија последните години се солидна екипа,иако не се на нивото како порано.
Но пак ќе кажам Лион одигра онолку колку Реал им дозволи,а екипа со таков напаѓачки потенцијал како Реал не се брани-а тие свесно или несвесно им го препуштија теренот во вториот дел,и беа казнети.

Блазе си ти...:) Неам друго што да ти речам. Ако ти сам веруваш во ова што си го пишал...Блазе си ти! xD
Она шо го гледам последните години на терените,и шо праат кладилниците последните години,какви шеми се имаат разработено.и како на ГОЛЕМО се местат утакмици,ме прави да верувам,колку и да е неверојатно и нелогично .
Е па сеа,6 години тим како Реал да не помини едно 1/8 финале во ЛШ,е малку чудно нели-посебно оваа година.:nesvest:

До другите фанови жестоки подржувачи на Реал,поздрав:helou::helou::helou:не си ставајте многу на срце,ова е составен дел од спортот:pipi::pipi::pipi:!!!

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
абе да ви ебам то тимот посран!!!
од таквите екипи, претседатели и СПОНЗОРИ како овие целиот фудбал отиде упм...
правиот фудбал кој се гледаше пред околу 20-30 години го нема повеќе заради бвин и останатите обложувалници и спонзори!!!
реал вчера на почетокот можеше да заводи и со 3 разлика и да реши пласман понатаму... ама... каква корист од то ќе извлечеше нивниот спонзор??? замисли игуаин на ПРАЗЕН гол од 10 метри гаѓа статива:uvo:...па тој не е некој нижоразреден играч за тоа да го направи... како поинаку ќе се вратат 250 милиончиња кои се вложени??? а???
јас вчера паѓам на реал на сите ливчиња (само на реал!!!). е па видете во колкава загуба би биле кладилниците ако реал победеше...
бвин и останатите како него го упропастија фудбалот...
а и да не заборавам на крај... милан го победи реал на ГОСТИ, а не можи цирих ни дома ни гости... кој им е заеднички спонзор, а???
џабе вие овдека се ситите на поразот на реал или на успехот на манчестер... сето е то однапред испланирано!!!
фудбалот на е веќе спорт, туку е бизнис!!!
поздрав:smir:

пс. не го сваќајте ова како провокација. ова е мое мислење, кое не мора да биде точно според вас!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom