Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
imate li site dresovi?? ako nemate ke vi pozajmam:smir:ali 100% imate vie ste teski madridisti i mora da go imate toa :)
Брат јас имам ЧОРАПИ од РЕАЛ,а дрес немам:(((((оскудација):)))

А за доаѓање како каже Стравот така,мене се ми одговара :)

F

FilipMacedon

Гостин
Ја со дечките од Велес тргам у 17:50, ако касни возот, до 19:00 максимум таму сум. Уште кумановциве да кажат кога ќе пристигнат, останатите мислам дека се од Скопје. За враќање не е проблем, ќе спијам таму јас, наредна ден се враќам назад. :)
Има ли кумановци,ако има да направам утре се за да се ослободам,мислам ако има место.??

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Штета ја неможу да ве дружу истекја ми пасош неможу да гу напушту државу Куманово! :baeh:

Член од
6 јануари 2009
Мислења
509
Поени од реакции
72
Брат јас имам ЧОРАПИ од РЕАЛ,а дрес немам:(((((оскудација):)))

А за доаѓање како каже Стравот така,мене се ми одговара :)
чим се радуваш кога реал тепа и кога реал губи се нервираш ти си прав реалов фан :smir: СО РЕАЛ ДО КРАЈ!!! ГО ПОМИНУВАМЕ ЛИОН БЕЗ ПОТЕШКОТИИ!!!:vozbud::vozbud:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Го поминуваме Лион тука нема дилема, ама тие кладилниците се тешки го**а 1.30 ни дале коефициент, барем 1.50 да беше :uvo:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
1.30 и оди надолу, па до среда можно е да се намали на 1.25 :) Тоа ти е :tv:

Fear In Madrid

Hala Madrid ! ! !
Член од
26 ноември 2009
Мислења
332
Поени од реакции
37
Дај бе ке те шверцамо:)
кој е од куманово кој сака да иде..нека ми пише пп...или нека остави мсн и ќе се договоримо јутре...ја иду сас авто..и има место за још труица.. поздрав

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Манга, Армин, Иван, Феар Ин Мадрид, Фико-Фан, Батистута 9,Шурикен 3ца од РМ фан пејџ, 1спортденес, 3ца Велес + 1 мадридиста денес нов пријавен.+ филип македон

16 комада. Ај уште Филе да ми врати требаше денес да ми врати, неќам да му пишам прв и така се курчи на мадридисти.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ајде Мадридисти заутре во Ноќ на Шампионите.И зборувајте позитивни и оптимистички работи за клубов,не како Фантом да дткате.Штета што неможам да дојдам ради превозот но и школото е примарната пречка.Се надевам дека ќе славите после 22.40.:vozbud:

http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3401:2010-03-08-13-39-38&catid=3:2009-12-26-20-23-56&Itemid=5
Нека не му биде ова врвот,тука истиот нека го постигне в среда ќе бидеме презадоволни од него.Само МП нека изигра вака.
Касиљас
Рамос----------Албиол-----------Гарај---------Арбелоа
Ласс
Гути------------ВдВ
Кака---------------------Роналдо
Игуаин
Можеби е малку преофанзивен но тоа е,бркаме предност.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Ајде Мадридисти заутре во Ноќ на Шампионите.И зборувајте позитивни и оптимистички работи за клубов,не како Фантом да дткате.Штета што неможам да дојдам ради превозот но и школото е примарната пречка.Се надевам дека ќе славите после 22.40.:vozbud:

http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3401:2010-03-08-13-39-38&catid=3:2009-12-26-20-23-56&Itemid=5
Нека не му биде ова врвот,тука истиот нека го постигне в среда ќе бидеме презадоволни од него.Само МП нека изигра вака.
Касиљас
Рамос----------Албиол-----------Гарај---------Арбелоа
Ласс
Гути------------ВдВ
Кака---------------------Роналдо
Игуаин
Можеби е малку преофанзивен но тоа е,бркаме предност.
Се е ок...само место Арбелоа,Марсело:)toe:зашо).

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ме курчи овој ептен ама ептен. Неќе да го глеа реал кај шо тепа изглеа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom