Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Многу добра утакмича од страна на Роналдо. Кака камен како и секогаш џабе головите, а некои само нека чекаат да му тргне ке дочекате за некоја година:wink:.
Штета што не влезе Бензема малце.
Незнам што му бидна вечер на Роналдо волку јако да изигра? ѕвероња:bravo:
BENZEMA:
Injury: Pubalgia.
Treatment: Medical. Physiotherapy. Gym and field work.
...
Уште малку ќе побараш и Пепе на патерици да влезе LOL :pos2:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Никако не смеете да плукате по Мамаду. Доби шанса да игра после многу натпревари на клупа и ја искористи добро. Беше сосема солиден со Лион а во споредба со другите беше на едно ниво погоре.
Али ај да не збориме сеа за тој натпревар.

Убав потег на Роналдо со маицата за подршка на Мадеира. :bravo:
Не му е тоа задача на Мамаду да дели топки, тоа му беше задача на Алонсо. Тоа што немаше креативност беше од тоа што Чаби не беше на ниво, и од формацијата... најмалку крив за тоа е Диара.
Секој со свое мислење како што пиша. :smir:

Него глеам од клипов... од кога го смениле логото овие од Каталуња бе? :tv:
На едно ниво погоре само ако се возеле во двокатен автобус, и он се возел на вториот кат...

Мамаду е добар дур не почне да го глуми Зидан. Никаков ворк рејт, Чаби беше десктруктивецот наместо он. Играше на позиција кај што игра Кака, катастрофа. Место највеќе да се труди и да покрива, он делеше топки.

Ја успорува играта, не трча доволно, спор е. Лас е многу подобар, дури и Гаго би го играл пред него.

Иначе
Ronaldo: "Xabi me dijo que quería tirar el penalti, no pasa nada"
:helou:

Член од
6 јануари 2009
Мислења
511
Поени од реакции
72
многу сум задоволен од чаби алонсо како изигра пасовите и смирувањето на топка беше феноменално, а роналдо најдобро изигра човеков е многу брз нема што,меси вода може да му носи

Edit:edna gooooooooolemaaaaaaa zamerka za pelegrini mnogui kasno gi prai izmenive sekad taka mnogu ceka

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
BENZEMA:
Injury: Pubalgia.
Treatment: Medical. Physiotherapy. Gym and field work.
...
Уште малку ќе побараш и Пепе на патерици да влезе LOL :pos2:
Коа успеа да се повреди коа играше во средата...ме нема деновиве и слабо пратам.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.621
Поени од реакции
14.497
Коа успеа да се повреди коа играше во средата...ме нема деновиве и слабо пратам.
И со Лион не беше целосно опоравен, ваљда на тренинг нешто. Би требало и тој и Гути да бидат спремни за наредниот натпревар со Тенерифе.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Тенерифе ке си ги исплескаме, а и Севиља би требало да ги тепаме. Па после француските педери ни доаѓаат дома.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Каква партија изигра Кристијано сношти, браво ... Повреден беше колку време, црвени картони летаат, но останува оној истиот. :toe:

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
ЧЕСТИТО ПОБЕДА!!!...Знчи каков фудбал имало вчера за гледање:drk: да ти е мерак да гледаш:pipi: Браво за сите, имаа одлична игра со мали пропусти, но покрај ваков резултат и по тоа што прикажаа тоа сосем се занемарува. Доколку продолжат вака да играат не се ни сомневам дека би имале некаков поголем проблем. Истава игра ја очекувам и понатака, а особено со Лион.:back:
HALA MADRID!!!

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
многу сум задоволен од чаби алонсо како изигра пасовите и смирувањето на топка беше феноменално, а роналдо најдобро изигра човеков е многу брз нема што,меси вода може да му носи

Edit:edna gooooooooolemaaaaaaa zamerka za pelegrini mnogui kasno gi prai izmenive sekad taka mnogu ceka
Јас пак имам замерки до судијата, само 2 минути даде продолжение:jaj:

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Јас пак имам замерки до судијата, само 2 минути даде продолжение:jaj:
:pos2::pos2::pos2: При 6-2 и тоа беше многу сакаше да ги спаси Виљареал од 7-2 и затоа не остави да истечат и тие 2 свирна на 1:37 :tv:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Статистика на домашен терен за годинава во Примера:
12-0-0, гол разлика 41-8 од кои само 4 екипи успеале да ни дадат гол, по два...сето ова ќе падне во вода доколку не успееме да ги тепаме Лион.

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
Еве, нова статуа на Роналдо на некој плоштед во Мадрид висока 10 метри

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Натпреварот против Виљареал ми го наполни срцето од среќа :pipi:. Според мене најдобриот натпревар на сезоната (засега). Многу добри пасови, проигравања на секаде од теренот и многу ми се допадна играта на Реал. Ако играме така и против Лион јас сум сигурен дека уште од првите 45 мин ќе имаме сигурен резултат за четврт финалето, само вака да продолжиме... :smir:

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Арбелоа ќе го пропушти следниот натпревар со Тенерифе поради суспензија од 5 жолти картони, шо значи дека Рамос пак се враќа на десната страна.

п.с - Роналдо на сите 10 утакмици одиграни на Бернабе, има постигнато 10 гола. Па и не е лош, а..? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom