Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Fikela

Реалист...
Член од
8 март 2009
Мислења
370
Поени од реакции
2
Ај честито победа... ќе кажем само СОВРШЕНСТВО!!! :smir:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.910
Поени од реакции
30.885
А шо сега го тупите за Роналдо и пеналот.
Остајте го тоа 6 гола дадовме они за тоа расправаат. Па и да изреагирал така шо к*р луѓе сме грешиме, ја бев Игуаин да ја шутира таман хет трик ќе имаше, или пак капитенот Раул. Така да и Алонсо и Роналдо во овој случај лошо постапија ама сигурен сум дека сега после утакмица ич стојко не ги боли кој шутирал.:realsal:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Чаби отиде до Роналдо и го праша дали може да го изведе пеналот, а ако бараш проблеми кај што нема ќе најдеш :)

Еден позз само :drk:
Затоа и пишав, во прв момент ми дојде дека се налути, а немам лимит да видим пак. Вие проверивте, кажавте и тоа е тоа :)

F

FilipMacedon

Гостин
Why Alvaro Arbeloa Has Been La Liga's Best Signing Of The Season

http://www.goal.com/en-us/news/88/spain/2010/02/19/1798960/transfer-special-why-alvaro-arbeloa-has-been-la-ligas-best

Интересна статија.
Точно е дека е најисплатлив трансфер на Реал оваа сезона,искрено и јас не очекував некој игра од него,но одлично се покажа,сега и цената му рипнала за 10 милиони

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574

Гледајте :tv: Ама пак не ми е јасно зошто навивач на Барселона би сакал да се слика со Перез ??

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.910
Поени од реакции
30.885
Кој секс му го удриле на стариот.:pos2::pos2::pos2::pos2:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Не бев дома у пи*ку матер, не ја гледав :nerv:

Зашто му свиркале на Мамаду?
Честито победа, вака да продолжиме.:salut:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Не бев дома у пи*ку матер, не ја гледав :nerv:

Зашто му свиркале на Мамаду?
Честито победа, вака да продолжиме.:salut:
Па ваљда заради поразот од Лион, ка речи само тој играше! Ебате дегените! Колку само дегенски, и пред се СМЕШНО испадна! При првиот контакт со топка исто доби свирежи, а после 2-3 секунди Мамаду даде прекрасна дијагонала кон Роналдо, по што следеа аплаузи :tapp: Сега дали беа свирежите само од одредена група или не, незнам...

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Браво : ) интересна утакмица со многу голови.
Последна ми беше што ја чекав на тикет одпочетокот малку ме нервираше резултатот :))) ама одлично заврши:vozbud:честито нека ни е победава и нека се множат да продолжиме дома со одличните игри :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Мамаду изигра просечно против Лион...не направи ништо посебно освен што имаше две-три добри интервенции.Делуваше уплашено...бегаше од топка...нешто што Лас не го прави...а пак пасовите што ги упатуваше кон напаѓачите:kesa:

Член од
6 јануари 2009
Мислења
511
Поени од реакции
72
ај честито победа а и се очекуваше роналдо сеа ке имаше хетрик доколку го изиграше лопез 1 на 1 и дадеше гол и голот што му го поништија што немаше врска од офсајд така да не се радувам мн мн против виљареал победа аутсајдери се за нас али голот на сена савршенство глеј да се пласираме у лш да ги тепаме лион:bip:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Браво : ) интересна утакмица со многу голови.
Последна ми беше што ја чекав на тикет одпочетокот малку ме нервираше резултатот :))) ама одлично заврши:vozbud:честито нека ни е победава и нека се множат да продолжиме дома со одличните игри :)
Хехе, исто и ја :)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Малку каснам, али да честитам за победава, и 100% учинок да остане и до крајот на сезоната. Одличен натпревар, имаше многу голови зашто и Виљареал се трудеше да стори нешто повеке, а нашиве имаа доста простор за игра.
Да пофалам некој поединци, иако сите изиграа одлично
Роналдо, бог беше, речиси сите голови по негова заслуга.
Игуаин, одлично, ништо посебно не направи, но барем за разлика од Бенз, секогаш беше на вистинско место.
Марсело добар беше, на ниво.
Чаби, како изминуваат натпреварите се попрецизни и попрецизни пасови упатува.
Арбелоа, Рамос и Албиол без некоја значителна грешка.
Гранеро ништо посебно не направи, во вакви натпревари богами и не ни е потребен некој што би ја смирува играта, потребни беа брзи играчи. Затоа и беше заменет токму со Вдв.
Се на се одлично иако да не се кренат многу многу, Виљареал беше, неможеме да ја одмериме силата на ваков противник кој е класа понизок од нас. Несакам атмосвера да нарушувам, но истово го реков и по натпреварот со Ксерез ми се чини. Hala Madrid:Real:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom