- Член од
- 18 декември 2009
- Мислења
- 6.125
- Поени од реакции
- 872
Лееее која брзина ја има лудаков
![Возбуда :vozbud: :vozbud:](/styles/default/xenforo/emot/vozbud.gif)
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
Лееее која брзина ја има лудаков
ne igrate so Milan pa za tova tepateMnogu sme jaki so e rabotava?
Па не бевте вие нешто јаки, туку ние изигравме слабо во второ полувреме.ne igrate so Milan pa za tova tepate![]()
Не за друго, дека од Рамос беше па затоа ја стигна, иначе немаше ни да се помрдне.Можи некој да најди снимка од тоа кога Роналдо ја стаса топката од Рамос, ко го истрча цел терен ?![]()
Aбе Монке Кики е машина,ѕверка е права.Не за друго, дека од Рамос беше па затоа ја стигна, иначе немаше ни да се помрдне.![]()
Реклама е Мони. Ја имам уште одамна гледано.Значи видеово е луцница, само што незнам баш дали е ова стварно....ватевер му се дивам на типов...:salut:
Е добро де, затоа кажав дека не знам баш дали е вака...:kesa:...што не ме викна кога ја гледаше бе, срам да тиРеклама е Мони. Ја имам уште одамна гледано.![]()
Кордобата да не ти стартува со 300 а боби?Боби[Мкд];3338518 напиша:Stfarno i ja sumnjam dali e reklama, Ronaldo moze da trca 300 km/h!![]()
Nema shto, nemoze Vejronot da bide brzi od Cristiano komshi, ima tuka mnogu shto veruet deka vejronot e pobaven od Ronaldo a i jas mislam taka. Inaku Ronaldo vs insignia e vekje ramnopravna trka.Кордобата да не ти стартува со 300 а боби?![]()
Ваууууууууууууууу ама сме ироничниииии хах...:nenene:Боби[Мкд];3338788 напиша:Nema shto, nemoze Vejronot da bide brzi od Cristiano komshi, ima tuka mnogu shto veruet deka vejronot e pobaven od Ronaldo a i jas mislam taka. Inaku Ronaldo vs insignia e vekje ramnopravna trka.![]()