Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Честито победа нека се множат
Не бев дома у пи*ку матер, не ја гледав :nerv:

Зашто му свиркале на Мамаду?
Честито победа, вака да продолжиме.:salut:
Па ваљда заради поразот од Лион, ка речи само тој играше! Ебате дегените! Колку само дегенски, и пред се СМЕШНО испадна! При првиот контакт со топка исто доби свирежи, а после 2-3 секунди Мамаду даде прекрасна дијагонала кон Роналдо, по што следеа аплаузи :tapp: Сега дали беа свирежите само од одредена група или не, незнам...
Не сум бил само јас против Мамаду туку и пола или цело Бернабе и како што спомна некој погоре Лас е класа подобар играч од Мамаду од Реал се бара напад а не да се прават споредби колку некој бил добар на дефанзива ако има страшен напад ќе нема потреба од толку многу интервенции :helou:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958

Гледајте :tv: Ама пак не ми е јасно зошто навивач на Барселона би сакал да се слика со Перез ??
Не дека сакал да се слика со него дечкото сакал фино лепо да го посрамоти.....богами и успеал у тоа:):pipi:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Никако не смеете да плукате по Мамаду. Доби шанса да игра после многу натпревари на клупа и ја искористи добро. Беше сосема солиден со Лион а во споредба со другите беше на едно ниво погоре.
Али ај да не збориме сеа за тој натпревар.

Убав потег на Роналдо со маицата за подршка на Мадеира. :bravo:

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Роналдо:cuc:
изигра феноменално и учествуваше во сите акции во кои падна погодок
Единствен играч кој потфрли беше марсело...Стандард(во напад супер во одбрана росна ливада) вториот погодок заради него падна и воопшто во текот на цел натпревар оставаше простор по лева страна
Другите сите маестрални ВдВ мора прва постава место Гранеро другото се исто

:cuc:Роналдо:cuc:

Со еден збор

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Гледам некој се бунел зашто КИКИ не го изведе пеналот,тој требаше да шутира ама публиката почна да вика АЛОНСО затоа КИКИ го остави на АЛОНСО да шутира :toe:

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Никако не смеете да плукате по Мамаду. Доби шанса да игра после многу натпревари на клупа и ја искористи добро. Беше сосема солиден со Лион а во споредба со другите беше на едно ниво погоре.
Али ај да не збориме сеа за тој натпревар.

Убав потег на Роналдо со маицата за подршка на Мадеира. :bravo:
Секој со свое мислење и свои омилени играчи но ако мнозинството мисле спротивно значи има нешто :toe: Мамаду бил одличен во неговите задачи но многумина во нападот чекаа напразно и да не го продолжуваме многу тој муабет оти тука се и Чаби и Гранеро кои извисија а исто и Кака а свирките против Мамаду биле со причина, ако бил на ниво ќе беше стартер :helou:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Секој со свое мислење и свои омилени играчи но ако мнозинството мисле спротивно значи има нешто :toe: Мамаду бил одличен во неговите задачи но многумина во нападот чекаа напразно и да не го продолжуваме многу тој муабет оти тука се и Чаби и Гранеро кои извисија а исто и Кака а свирките против Мамаду биле со причина, ако бил на ниво ќе беше стартер :helou:
Не му е тоа задача на Мамаду да дели топки, тоа му беше задача на Алонсо. Тоа што немаше креативност беше од тоа што Чаби не беше на ниво, и од формацијата... најмалку крив за тоа е Диара.
Секој со свое мислење како што пиша. :smir:

Него глеам од клипов... од кога го смениле логото овие од Каталуња бе? :tv:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.621
Поени од реакции
14.497

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Не му е тоа задача на Мамаду да дели топки, тоа му беше задача на Алонсо. Тоа што немаше креативност беше од тоа што Чаби не беше на ниво, и од формацијата... најмалку крив за тоа е Диара.
Секој со свое мислење како што пиша. :smir:

Него глеам од клипов... од кога го смениле логото овие од Каталуња бе? :tv:
Ако беше до формацијата Пелегрини немаше пак да игра со истата, а ако бил и Чаби толку крив колку Мамаду ќе беше и Чаби исвиркуван , а јас ниту видов друга формација ниту свирежи против Чаби :toe: :tv:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.911
Поени од реакции
30.885
Ако беше до формацијата Пелегрини немаше пак да игра со истата, а ако бил и Чаби толку крив колку Мамаду ќе беше и Чаби исвиркуван , а јас ниту видов друга формација ниту свирежи против Чаби :toe: :tv:
Ај не го тупи веќе.:jaj:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
дечки еве ме и мене конечно честито перфектна победа...
на моменти претера роналдо(као и обично) ама изгра феноменален натпревар како и сите други, 7 дадени гола(1 поништен де неоправдано) и уште 5-6 шо мораа да бидат голови од 1 на 1 говори само по себе како изигра сите, јас од сите тешко дека би издвоил некој ама еве според мене Чаби мен оф д меч :pipi:
поздрав и очекувам до крајот на сезоната дома да играме вака или приближно вака, и да продолжи серијата чисти 3 бода :tv:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Многу добра утакмича од страна на Роналдо. Кака камен како и секогаш џабе головите, а некои само нека чекаат да му тргне ке дочекате за некоја година:wink:.
Штета што не влезе Бензема малце.
Незнам што му бидна вечер на Роналдо волку јако да изигра? ѕвероња:bravo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom