Фан Клуб: Победа - Прилеп

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
mujo shut up pls se znaeme.a ti bojan mozes da drkas samo na nas nie koga bevme najaka naviva4ka grupa vo makedonija ti si igrase pod masa so barbiki i ke dojdeme mozebi 100 dusi i ima da go :pusk: tuku zaborajv 4e gi viknete komitie na pomos da ve branat kako vo zadar hahahha nemate srce be :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:
Ние немаме срце засрамисе за тоа што го збориш абе секоја утакмица со слога и шкендија се тепаме и го браниме градот и после ние немаме срце,а ти кажи ми што си напраел за оваја МАКЕДОНИЈА барем кога е прашање одење на стадион и навивање???

Член од
14 март 2009
Мислења
276
Поени од реакции
10
more brat jas ne sum kriv sto vo prilep nemame sponovi i sto ne idat siparski naviva4ki grupi sto da pravam da idam vo tetovo i da se tepam?a za makedonija se bi storil eve da ti kazam uutre idam da se prijavam u vojska dobrovolec :smir: najiskreno ti zboruvam.btw za makedonija nemam propusteno utakmica sekogas sum na gradski ako ima prevoz idam so naviva4ite ako ne na svoja raka idam na utakmica za da ja bodram makedonija.ako sakas da vidis dali imam srce ili ne ko 4e igra teteks so nekoja albanska ekipa slobodno 4e dojdam i 4e pravam isto sto pravite i vie zs mrazam Albanci tolku sum ladno krven sto mozam da deram sitap so zilet i i4 da ne mi padne zal pozz do tebe

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
more brat jas ne sum kriv sto vo prilep nemame sponovi i sto ne idat siparski naviva4ki grupi sto da pravam da idam vo tetovo i da se tepam?a za makedonija se bi storil eve da ti kazam uutre idam da se prijavam u vojska dobrovolec :smir: najiskreno ti zboruvam.btw za makedonija nemam propusteno utakmica sekogas sum na gradski ako ima prevoz idam so naviva4ite ako ne na svoja raka idam na utakmica za da ja bodram makedonija.ako sakas da vidis dali imam srce ili ne ko 4e igra teteks so nekoja albanska ekipa slobodno 4e dojdam i 4e pravam isto sto pravite i vie zs mrazam Albanci tolku sum ladno krven sto mozam da deram sitap so zilet i i4 da ne mi padne zal pozz do tebe
Јас немам ниш против вас,јас сакам да се обединат сите македонски навивачки групи ама се додека се збори еден против друг ѓабе е се,а за ова што збориш за шпонојве е тука сме исти мислам дека нема македонец што ги сака т.е сите ги мразат ама тоа е тука се и мора да се бориме против нив и голем позз се гледаме или во прилеп или во тетово.:helou:

Член од
14 март 2009
Мислења
276
Поени од реакции
10
more se gledame vo skopje vsreda se nadevam deka 4e ima zedni4ko navivanje:smir:btw na istok 4e bidam majmuni,4kembari,lozari,vinari i nz uste koj mozi da bidat ajduci a na zapad osven komiti i vojvodi koj 4e bidat drugi?

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
more se gledame vo skopje vsreda se nadevam deka 4e ima zedni4ko navivanje:smir:btw na istok 4e bidam majmuni,4kembari,lozari,vinari i nz uste koj mozi da bidat ajduci a na zapad osven komiti i vojvodi koj 4e bidat drugi?
Па нз излеа лавови,ама како што излезе со картиве излеа нема да се знае кој јаде кој пие така да ниш чудно да бидеме сите на една трибина:toe:

MAKEDONEC_PP

ПОБЕДАШ
Член од
7 декември 2007
Мислења
778
Поени од реакции
74
Е сега веќе, разговоров почна да течи во посакуван правец

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Победа беше драстично оштетена на неделниот натпревар, то мајмуно од судија не оштети за ЧИСТ гол и цело време ја сецкаше играта во корист на силекс, плус свирна неколку непостоечки фаули во корист на силекс, а не ги санкционира истите за победа и помошникот не крена чист офсајд во корист на победа, преку кој силекс направи совршена шанса некаде во 80 и некоја минута!!!
ај да се надеваме дека со тетекс ќе извлечеме барем бод!!!

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
ај гитла од фан форумов!!! си имате ваш па таму ебавајте се!!!

инаку!!! победа беше драстично оштетена на неделниот натпревар, то мајмуно од судија не оштети за ЧИСТ гол и цело време ја сецкаше играта во корист на силекс, плус свирна неколку непостоечки фаули во корист на силекс, а не ги санкционира истите за победа и помошникот не крена чист офсајд во корист на победа, преку кој силекс направи совршена шанса некаде во 80 и некоја минута!!!
ај да се надеваме дека со тетекс ќе извлечеме барем бод!!!
Да прашам само како сте задоволни од Петровиќ Мики слушнав дека игра стандардно во првата постава:helou:

Z

ziko bt

Гостин
Мајмуни активни сте сезонава оти имаше најави за бојкот колку шо разбрав:helou:

MAKEDONEC_PP

ПОБЕДАШ
Член од
7 декември 2007
Мислења
778
Поени од реакции
74
Не се нервирај бе ЛОШКО:smir:!!! Ама сепак тема на дискусија овде е ПОБЕДА, а не сексуалната определба:pos2: на некоја ривалска навивачка група!!!

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Да прашам само како сте задоволни од Петровиќ Мики слушнав дека игра стандардно во првата постава:helou:
мики е добар... нема многу искуство ама има квалитет и според мене вистинското че го -окажи во вториот дел од сезоната!

Член од
28 јуни 2009
Мислења
61
Поени од реакции
2
Кај сте бе мајмунчиња во Тетово на градски да ги видите бодрите вашите играчи???
Колку само се силевте тука на форум и на други места на нет а денеска никаде ве немаше...
Ако не вие, ние сигурно доаѓаме таму па се глеаме во прилеп.

А да и да не заборавам можете да ги прашате вашите играчи кога беа поздравени од целиот стадион во Тетово со фрлање на банани во терен, штета што немате му*а да дојдете тука...:smir:

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
Кај сте бе мајмунчиња во Тетово на градски да ги видите бодрите вашите играчи???
Колку само се силевте тука на форум и на други места на нет а денеска никаде ве немаше...
Ако не вие, ние сигурно доаѓаме таму па се глеаме во прилеп.

А да и да не заборавам можете да ги прашате вашите играчи кога беа поздравени од целиот стадион во Тетово со фрлање на банани во терен, штета што немате му*а да дојдете тука...:smir:
i sega ???bravo treba da ti recam?:kesa::kesa:

OdMitico

Rajko Mitic
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.381
Поени од реакции
328
Nikoj ne se sileshe,tuku samo imashe predlog da se doaga,no ne ispadna nisto od toa,pa se gledame druze onda vo prilep...A golema rabota ste napravile so bananite da ti kazam..Za placenje ste!:)

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
hahaha dobra stvar so bananite bravo vojvodi, dobra zamisla :) :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom