Фан Клуб: Победа - Прилеп

Член од
1 април 2018
Мислења
2.107
Поени од реакции
4.100
Новости нешто ?!!
Јас како што разбрав преговараат и имаат начелен договор со неколку искусни играчи со кои би биле во горната половина на табелата. Е сега битно е да се задржат и децава кои се истакнаа ова полусезона 5-6 деца ги знаеме кој се сите.

Ама и да се склопи екипа пак мене ништо не ми значи ако не исплаќаат редовно. И лани имавме добра екипа за топ8 минимум ама до октомври ноември пола си заминаја дека немаше плата, а останатите пола на полусезона па се тресевме до крај. Зато со ум во глата.

Член од
15 јули 2022
Мислења
103
Поени од реакции
39
Јас како што разбрав преговараат и имаат начелен договор со неколку искусни играчи со кои би биле во горната половина на табелата. Е сега битно е да се задржат и децава кои се истакнаа ова полусезона 5-6 деца ги знаеме кој се сите.

Ама и да се склопи екипа пак мене ништо не ми значи ако не исплаќаат редовно. И лани имавме добра екипа за топ8 минимум ама до октомври ноември пола си заминаја дека немаше плата, а останатите пола на полусезона па се тресевме до крај. Зато со ум во глата.
А спонзори нешто има?

Член од
15 јули 2022
Мислења
103
Поени од реакции
39
Никола Трајкоски Коколе Технички Директор

Член од
1 април 2018
Мислења
2.107
Поени од реакции
4.100
Ако се нормални и знаат што прават јас е. Ме интересира само дали Коколе е лична желба на Борче или некој друг. Тој бил условот за да дадат околу 30-40к евра. Кој знае што далавери ќе прават во позадина.
Немам ништо лично против него, навивач е долги години ама на оваа позиција од толку фудбалери што има поранешни смешно е тој…

Сега на Вардар му се најде спонзор, па да видиме колку се вистинити муабетите дека ние и Пелистер сме следни да ни најдат. Годинава е секако пропадната, па нека се спремаат за следна да влегуваме оти сега фикс се Брегалница и Ѓорчевци.

Член од
15 јули 2022
Мислења
103
Поени од реакции
39
Ако се нормални и знаат што прават јас е. Ме интересира само дали Коколе е лична желба на Борче или некој друг. Тој бил условот за да дадат околу 30-40к евра. Кој знае што далавери ќе прават во позадина.
Немам ништо лично против него, навивач е долги години ама на оваа позиција од толку фудбалери што има поранешни смешно е тој
Од толку ѕвезди фудбалери што играле порано во Победа или спортисти го нашле Никола Трајкоски да го наместа...

Член од
15 јули 2022
Мислења
103
Поени од реакции
39
Борко нека ја нареди работава и за столчина на градски

Kajgana Shop

На врв Bottom