Фан Клуб: Победа - Прилеп

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
победа-напредок 1:0 (0:0)

за победа играа:пашоски, стојаноски, мирчески, дамески, вељаноски, стојанов, ристов, марковиќ, стисниоски, делоски и нестороски
уште играа: кралески, котески, спиркоски, петровиќ, јусуфоски, дунимаглоски, стојкоски, алтипармакоски.
голот го даде нестороски
победа изигра многу лошо и можам да кажам дека победи на среќа. напредок посебно во 1 полувреме беше подобар.
в среда во прилеп гостува тетекс, најверојатно од 17 и 30 ч. за денојве се очекуваат уште 3-4 нови играчи, па шо че биди че видиме!:helou:

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
победа-напредок 1:0 (0:0)

за победа играа:пашоски, стојаноски, мирчески, дамески, вељаноски, стојанов, ристов, марковиќ, стисниоски, делоски и нестороски
уште играа: кралески, котески, спиркоски, петровиќ, јусуфоски, дунимаглоски, стојкоски, алтипармакоски.
голот го даде нестороски
победа изигра многу лошо и можам да кажам дека победи на среќа. напредок посебно во 1 полувреме беше подобар.
в среда во прилеп гостува тетекс, најверојатно од 17 и 30 ч. за денојве се очекуваат уште 3-4 нови играчи, па шо че биди че видиме!:helou:
ШТРАЈК ВО ПОБЕДА!!!
нишо ново народе!!! како и секоја година во последните 3-4, така и сега, во клубот се штрајкува и то на недела дена пред почетокот на новата сезона!!! сето она погоре напишано паѓа во вода оти на сите им скурчија ветувањата од ацуле и според мене не вреди нишо појче да се пишува дури не се среди работата во кјлубот и не си заминат сите гробари на фк.победа и БРАЦО кој само штета предизвикува, а ништо арно!!!
од клубот си замина петровиќ (единственото асолно засилување), а тешко дека ќе дојдат тие кои беа претходно најавени...ацуле го чека брацо да дај пари, брацо не се знај кога че дојди, а ни еден играч не тренира дури не види пари... се штрајкува од средата, 2 утакмици пријателски не се изиграа и...кој знај шо че биди! само знам дека пак че почниме неспремни и ношо убо не ни се пишува и во оваа сезона (ако ја изиграме)!!!
а за жалбата во лозана!!! ко шо тргнала работава, ако ПОД ИТНО НЕ СЕ СМЕНИ НИШТО...ќе нема да постои клуб кој ќе се жали на пресудата на фифа и уефа!
поздрав!:helou:

MAKEDONEC_PP

ПОБЕДАШ
Член од
7 декември 2007
Мислења
778
Поени од реакции
74
ИЗВИНИ ЖЕНСКА НАЈМИЛААААА
ИМАМ ЉУБОВ ПОМИЛААААА
ИМЕ И Е ПРИЛЕПСКААААА
ПОБЕДААААА

А БЕ ЧЕ ПОМИНА И КРИЗАТА И КАЗНАТА И СЕ!!! ПОБЕДА Е ВЕЧНА!!!

Фудбалерите на Победа го прекинаа петдневниот штрајк. Прифатија да се вратат на работа, откако управата им ветила исплата на обврските. Договорено е платата да ја примат денеска

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.050
Поени од реакции
74.582
Abe slusam epten ve fatila kriza. Znam go barale eden drugar od prilep da igra za pobeda a on uopste i ne trenira poslednava godina a prethodno bese u mladinski tim:toe:

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Abe slusam epten ve fatila kriza. Znam go barale eden drugar od prilep da igra za pobeda a on uopste i ne trenira poslednava godina a prethodno bese u mladinski tim:toe:
кој е тој?
најавено е денес на тренингот да присуствуваат бајлозов (милано) и јовеновиќ (србија-овај играше за нас пред 2 години)
мегленски уште тренира и изгледа ќе остани до нова година, а за крстески и за капинкоски и за напаѓачот ништо не се знае
штета е само шо си замина петровиќ:uvo:

OdMitico

Rajko Mitic
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.381
Поени од реакции
328
ke ja plati hari...kako i vasio dolg prema cementara:)

Z

ziko bt

Гостин
Петнаесетгодишник во списокот на Победа

Фудбалскиот прволигаш Победа летово мошне го подмлади играчкиот кадар. Просекот е под 21 година

Можеби во историјата, особено во современата, прилепскиот клуб немал помлади фудбалери. Меѓу 23-мина во списокот има и петнаесетгодишник, Христијан Тодоровски, кој дојде од локалниот клуб Шампион. Тој ги мина подготовките, одигра повеќе тренинг-натпревари на позицијата полушпиц.

Најстари во екипата се новодојдените од Пелистер, играчи за врска, Никола Стисниовски (31) и Златко Деловски (30). Зад нив е уште еден битолчанец, голманот Горан Пашовски (29), а како повозрасен може да се смета само уште еден, капитенот Благојче Дамевски (27). Сите други се под 24 години, а вкупно 13 се тинејџери.

OdMitico

Rajko Mitic
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.381
Поени од реакции
328
Inace detevo e sin na trenerot na Pobeda,taka da nisto ne e cudno!!A i talentirano e za fudbal,uste od mali noze...Ke videme kako ke se snajde,i kolku sansa ke dobie..

OdMitico

Rajko Mitic
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.381
Поени од реакции
328
so hari nema sala:) bez nas nemojt da pocnat...:)

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
so hari nema sala:) bez nas nemojt da pocnat...:)
вчера заврши преодниот рок за мак екипи.
во последен момент победа го врати миодраг јовановиќ (србија).
изгледа нема ништо од никола стојаноски и слаѓан кралески, а мегленски е на чекање!
од сето ова СПОРЕД МЕНЕ, победа е послаба и од лани, со само 3 ВИСТИНСКИ засилувања (стојанов, марковиќ и стисниоски), како и неколку доста перспективни играчи (петровиќ, вељаноски, д.котески), кои и покрај големиот талент немаат ама баш никакво искуство во прволигашки средби. тука би ги сместил и дунимаглоски и зојчески. за играчи како стојкоски (г.коњари), з.котески (мукос), тодороски (шампион) нема да коментирам ништо оти прв пат ги гледам и стварно незнам како мисли сивчо со нив да игра, без разлика на то колку се перспективни и талентирани.
за останатите како пашоски, делоски, ристов, ѓорѓиоски, николоски, па и јовановиќ...немам шо да кажам, тука се колку да се пополни бројот. носители на играта годинава треба да бидат стојанов, дамески и нестороски, а очекувам мирчески да биде откритие на сезоната. алтипармакоски треба одма да биде отпуштен, оти само џабе смета во тимот и зафаќа место на некое наше дете!
цела среќа е тоа што милано е готов, а и пелистер, па и слога и силекс се тука, па имаме некаква надеж дека клубот нема директно да испадни! ако се сака да биде порелаксирана атмосферата во тој поглед, мора под итно!!! да се донесат еден халф, срединаш (мегленски) и шпиц, инаку...:drk:

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Турново-Победа 3:1 стрелец за Победа Несторовски,а за Турново 2 гола на Пандев и еден на Георгиев

Kajgana Shop

На врв Bottom